| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Londyn - jak tu jest / Ryanair, zmiana nazwiska, 100 funtow |
| Autor | Wiadomość |
| Polon
|
Posted: 1 Mar 2010 10:43:04 Hej! Wpisalem zle nazwisko jednej z osob, ktore jada ze mna na wycieczke. Mala rzecz jak sie zdaje a Ryanair wycenil ja na... 100 funtow. Masakra, ktos juz przerabial procedure odwolawcza moze? Polon |
| Cezar
|
Posted: 1 Mar 2010 10:48:22 Hej!
Wpisalem zle nazwisko jednej z osob, ktore jada ze mna na wycieczke. Mala rzecz jak sie zdaje a Ryanair wycenil ja na... 100 funtow. Masakra, ktos juz przerabial procedure odwolawcza moze? Jesli walnales sie tylko w jednej literce to powinni na to przymknac oko(potwiedzone przez kolege - bylego pracownika pracownika Ryanair). Gorzej jesli zrobiles juz web check-in ze zlym nazwiskiem. c. |
| Alojzik
|
Posted: 1 Mar 2010 10:48:40 Hej!
Wpisalem zle nazwisko jednej z osob, ktore jada ze mna na wycieczke. Mala rzecz jak sie zdaje a Ryanair wycenil ja na... 100 funtow. Masakra, ktos juz przerabial procedure odwolawcza moze? Po prostu zrób nową rezerwację. Odwołanie nic nie da, to cecha takich rezerwacji. Tak masz wszędzie - jak zrobisz rezerwację w przedsprzedaży, za niższą cenę, to nie możesz robić zmian. Jak kupisz bilet kolejowy "advance" to nawet nie możesz o innej godzinie pojechać. Zamawiałem ostatnio parking na lotnisku - jest o połowę tańszy, ale nie mogę nic zmienić, nic - dnia, godziny, numeru samochodu. Jak chcę zmieniać - proszę bardzo, jest to możliwe w ofercie za pełną cenę. |
| Alojzik
|
Posted: 1 Mar 2010 10:50:58 Jesli walnales sie tylko w jednej literce to powinni na to przymknac
oko(potwiedzone przez kolege - bylego pracownika pracownika Ryanair). Gorzej jesli zrobiles juz web check-in ze zlym nazwiskiem. To też jest jakieś rozwiązanie - nawet jeżeli zrobił check-in. Jak się numer dokumentu będzie zgadzał to nie powinno być wielkiego problemu, ale to oczywiście ryzyk fizyk |
| frank.castle0407@googlemail.com
|
Posted: 1 Mar 2010 13:06:00 Hej!
Wpisalem zle nazwisko jednej z osob, ktore jada ze mna na wycieczke. Mala rzecz jak sie zdaje a Ryanair wycenil ja na... 100 funtow. Masakra, ktos juz przerabial procedure odwolawcza moze? Polon To byl chyba wizzair, rabnalem sie w dniu wylotu, sprawdzalem kilka opcji i zdecydowalem sie na jedna a kupilem bilet na druga. Zadzwonilem 2 minuty po kupnie, pani bez problemu zamienila daty (cena byla taka sama) bez dodatkowych oplat Marcepan |
| kazio101
|
Posted: 3 Mar 2010 15:05:25 Ja kiedyś pomylilem sie w nazwisku jednej z podrozujacych osob. Zauwazylem to sporo po dokonaniu rezerwacji (Wizzair). Musialem za zmiane zaplacic 40 funtow. Obawiam sie ze nic nie wskurasz. Oni maja Ciebie w garsci. Pozdrawiam. |
| Polon
|
Posted: 3 Mar 2010 16:42:26 Ja kiedyś pomylilem sie w nazwisku jednej z podrozujacych osob. Zauwazylem
to sporo po dokonaniu rezerwacji (Wizzair). Musialem za zmiane zaplacic 40 funtow. Obawiam sie ze nic nie wskurasz. Oni maja Ciebie w garsci. Pozdrawiam. Cos tam podzialam i podziele sie wrazeniami. Polon |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.468 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + giełda + kinia + |