| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Londyn - jak tu jest / W IMIę WIELKIEGO FEKALA |
| Autor | Wiadomość |
| ! NAMIESTNIKE ! WIELKIEGO ! FEKALA !
|
Posted: 1 Lip 2009 16:42:28 RóCHAM RASZE STARE : 1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA |
| rajcelem
|
Posted: 1 Lip 2009 17:28:34 RóCHAM RASZE STARE :
1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA ale mam nadzieję, że sie zabezpieczyłeś?? |
| ! NAMIESTNIKE ! WIELKIEGO ! FEKALA !
|
Posted: 2 Lip 2009 07:40:54 Użytkownik rajcelem napisał: RóCHAM RASZE STARE :
1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA ale mam nadzieję, że sie zabezpieczyłeś?? tak, dętkom z opony bezdętkowej od kama3a |
| TigerStyle
|
Posted: 2 Lip 2009 08:57:41 On 2 July, 08:40, "! NAMIESTNIKE ! WIELKIEGO ! FEKALA !" Użytkownik rajcelem napisał:
RóCHAM RASZE STARE : 1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA ale mam nadzieję, że sie zabezpieczyłeś?? tak, dętkom z opony bezdętkowej od kama3a Mysle, ze twoja stara Cie nie kochala, bo nawet na elementarza nie dostales :D, chyba frustracja stoi na drodze do zrozumialego wylewania zlosci :D Fajny kretyn jestes, naprawde smiesznie jest :-) |
| iwanos
|
Posted: 2 Lip 2009 19:41:31 On 2 July, 08:40, "! NAMIESTNIKE ! WIELKIEGO ! FEKALA !"
Użytkownik rajcelem napisał:
RóCHAM RASZE STARE : 1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA ale mam nadzieję, że sie zabezpieczyłeś?? tak, dętkom z opony bezdętkowej od kama3a Mysle, ze twoja stara Cie nie kochala, bo nawet na elementarza nie dostales :D, chyba frustracja stoi na drodze do zrozumialego wylewania zlosci :D Fajny kretyn jestes, naprawde smiesznie jest :-) jest zajebiście śmiesznie jak czarni koledzy ze zmywaka zapinajom cie w czoko |
| TigerStyle
|
Posted: 3 Lip 2009 08:17:48 On 2 July, 08:40, "! NAMIESTNIKE ! WIELKIEGO ! FEKALA !" Użytkownik rajcelem napisał: RóCHAM RASZE STARE : 1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA ale mam nadzieję, że sie zabezpieczyłeś?? tak, dętkom z opony bezdętkowej od kama3a Mysle, ze twoja stara Cie nie kochala, bo nawet na elementarza nie dostales :D, chyba frustracja stoi na drodze do zrozumialego wylewania zlosci :D Fajny kretyn jestes, naprawde smiesznie jest :-) jest zajebiście śmiesznie jak czarni koledzy ze zmywaka zapinajom cie w czoko- Hide quoted text - - Show quoted text - Nie iwanos, jest mega wesolo, jak takie typki jak ty pracuja na wylew :-) |
| Mirek
|
Posted: 5 Lip 2009 11:52:59 Użytkownik TigerStyle napisał: On 2 July, 08:40, "! NAMIESTNIKE ! WIELKIEGO ! FEKALA !" Użytkownik rajcelem napisał: RóCHAM RASZE STARE : 1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA ale mam nadzieję, że sie zabezpieczyłeś?? tak, dętkom z opony bezdętkowej od kama3a Mysle, ze twoja stara Cie nie kochala, bo nawet na elementarza nie dostales :D, chyba frustracja stoi na drodze do zrozumialego wylewania zlosci :D Fajny kretyn jestes, naprawde smiesznie jest :-) jest zajebiście śmiesznie jak czarni koledzy ze zmywaka zapinajom cie w czoko- Hide quoted text - - Show quoted text - Nie iwanos, jest mega wesolo, jak takie typki jak ty pracuja na wylew :-) tiger mam niepodważalne dowody, że wonhasz stopy swojej babci ! |
| Alfons Kwasigroch
|
Posted: 5 Lip 2009 12:24:52 On 2 July, 08:40, "! NAMIESTNIKE ! WIELKIEGO ! FEKALA !" Użytkownik rajcelem napisał: RóCHAM RASZE STARE : 1. W LEWE OKO 2. POD PACHę 3. W DóPSKO KIJEM OD SZCZOTY 4. W CIPSKO ALE WAłEM OD JELCZA ale mam nadzieję, że sie zabezpieczyłeś?? tak, dętkom z opony bezdętkowej od kama3a Mysle, ze twoja stara Cie nie kochala, bo nawet na elementarza nie dostales :D, chyba frustracja stoi na drodze do zrozumialego wylewania zlosci :D Fajny kretyn jestes, naprawde smiesznie jest :-) jest zajebiście śmiesznie jak czarni koledzy ze zmywaka zapinajom cie w czoko- Hide quoted text - - Show quoted text - Nie iwanos, jest mega wesolo, jak takie typki jak ty pracuja na wylew :-) wylew miał twój stary i teraz nie czuje jak go konsajom komary |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.374 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + giełda + kinia + |