| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Londyn - jak tu jest / Three - male oszustwo |
| Autor | Wiadomość |
| Hants
|
Posted: 6 Paź 2008 12:07:37 Zanim Alojzik mi podpowiedzial o zmianie numerow na prepaida - wykupilem sobie kontrakt w three. Nie chcialem aparatu, zalezalo mi tylko na masie minut. Online seller zaoferowal mi 500 min/sms + 300 min + jakis badziewny aparat + voucher na 20 funtow. Kontrakt na 6 miesiecy - 15 funtow brutto. Jako, ze z three nie mialem wczesniej do czynienia, chcialem wyprobowac skype online i te siec. Po uplywie 14 peace of mind days dostalem list z potwierdzeniem co kupilem - wszystko jak wyzej, tyle, ze na 18 miesiecy... Na szczescie - zostawilem sobie paragon dostarczony wraz z telefonem - jasno mowiacy o "cenie za pakiet na 6 miesiecy" Duzy minus za naciagactwo (bo w systemie mieli 18 miesiecy). Plus za to, ze po 8 minutach dostalem smsa z podziekowaniem za "signing up for a six month contract" |
| whitey
|
Posted: 6 Paź 2008 12:52:22 Zanim Alojzik mi podpowiedzial o zmianie numerow na prepaida - wykupilem
sobie kontrakt w three. Nie chcialem aparatu, zalezalo mi tylko na masie minut. Online seller zaoferowal mi 500 min/sms + 300 min + jakis badziewny aparat + voucher na 20 funtow. Kontrakt na 6 miesiecy - 15 funtow brutto. Jako, ze z three nie mialem wczesniej do czynienia, chcialem wyprobowac skype online i te siec. Po uplywie 14 peace of mind days dostalem list z potwierdzeniem co kupilem - wszystko jak wyzej, tyle, ze na 18 miesiecy... Na szczescie - zostawilem sobie paragon dostarczony wraz z telefonem - jasno mowiacy o "cenie za pakiet na 6 miesiecy" Duzy minus za naciagactwo (bo w systemie mieli 18 miesiecy). Plus za to, ze po 8 minutach dostalem smsa z podziekowaniem za "signing up for a six month contract" a ile masz czasu na zwrocenie tego pakietu jakbys sie rozmyslil? |
| Hants
|
Posted: 6 Paź 2008 13:41:30 a ile masz czasu na zwrocenie tego pakietu jakbys sie rozmyslil?
Oczywiscie, ze 14. Dlatego list przysylaja 15 :-) |
| cherokee
|
Posted: 6 Paź 2008 13:42:18 a ile masz czasu na zwrocenie tego pakietu jakbys sie rozmyslil?
Napisal,ze 14 i ze juz minely. pozdr cherokee |
| whitey
|
Posted: 6 Paź 2008 14:12:06 a ile masz czasu na zwrocenie tego pakietu jakbys sie rozmyslil?
Oczywiscie, ze 14. Dlatego list przysylaja 15 :-) sorry nie skumalem tego "peace of mind". to sie wlasnie nazywa "nowa wersja uczciwosci" jedna z jej odmian, inna to np druczek malymi literami na opakowaniu itp... swoja droga to suki bure z nich |
| ZZ
|
Posted: 7 Paź 2008 09:03:40 a ile masz czasu na zwrocenie tego pakietu jakbys sie rozmyslil?
Oczywiscie, ze 14. Dlatego list przysylaja 15 :-) znajomy po 2 miesiacach, przez telefon odkrecil abonament na internet z O2 - na zasadzie ze "nie dziala, i on nie zamierza za niego wiecej placic" - nawet mu zostawili modem GSM (nie kazali zwracac)... wszystko idzie zalatwic trzeba tylko odpowiednio dobrze nawijac.... Zz |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.427 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |