| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Londyn - jak tu jest / Kierowcy w First - bus pytanie |
| Autor | Wiadomość |
| Leo
|
Posted: 5 Paź 2008 21:15:06 Pytanko, otóż rozmawiałem z panią z biura z First (2 latat temu) i to nie maly problem sie tam dostać, zrobią Ci kategorie jeśli zdasz assesment itd. ponoć podpisuje sie kontrakt na 2 lata. A co sie stanie jak sie go zerwie wcześniej i to jest to pytanie. Pozdrawiam |
| Hants
|
Posted: 5 Paź 2008 21:22:22 Zapewne zaplacisz wowczas za kurs. |
| emigranci.co.uk
|
Posted: 6 Paź 2008 06:20:01 Zapewne zaplacisz wowczas za kurs.
A jakie sa Wasze opinie na temat pracy w First? Zalety i wady? Kariera? Placa? |
| danjak123
|
Posted: 6 Paź 2008 10:26:32 Zapewne zaplacisz wowczas za kurs.
Wydaje mi sie, ze napewno, ale to bedzie uwarunkowane tez kiedy odejdzie Moze byc tak ze jesli odejdzie w ciagu pierwszego roku to oddac bedzie musial 100% Ale jesli odejdzie w drugim roku to odda 80% U mnie tak to wygladalo z Rental Support Dan |
| Alojzik
|
Posted: 6 Paź 2008 11:34:52 Zapewne zaplacisz wowczas za kurs.
1000 funtów, obecnie zwyczajowo "cyrograf" jest na rok pracy, przynajmniej w Arriva i London Bus company. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |