| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Londyn - jak tu jest / Mandat i komornik |
| Autor | Wiadomość |
| danjak123
|
Posted: 2 Paź 2008 11:15:51 Witam Mam tutaj niemaly problem. Kilka dni temu odwiedzil mnie komornik w starym miejscu zamieszkania [przerowwadzilem sie pod koniec czerwca] rzadajac ode mnie 540 funtow za niezaplacony mandat za parkowanie. Czy jest jakas mozliwosc unikniecia placenia takiej kwoty jesli nie bylem powiadomiony o tym ze nie zaplacilem? Wiem, ze to moja wina i wogole. Nie wiem jak moglem zapomniec. Shit happens... Jakies porady? Dan |
| danjak123
|
Posted: 2 Paź 2008 11:18:25 jeszcze jedno Jak moge sprawdzic tego kolesia i czy wysokosc mandatu zostala naliczona poprawnie? Dan |
| Polon
|
Posted: 2 Paź 2008 13:31:22 Jak moge sprawdzic tego kolesia i czy wysokosc mandatu zostala
naliczona poprawnie? *** niezla historia :-) Komornik pewnie ma jakis papier od sadu z odpowiednim numerkiem. Na tym samym papierze znajdzie pewnie info jak sie odwolac i takie tam. Polon |
| danjak123
|
Posted: 2 Paź 2008 14:33:25 Komornik pewnie ma jakis papier od sadu z odpowiednim numerkiem.
Na tym samym papierze znajdzie pewnie info jak sie odwolac i takie tam. dostalem papierek, na ktorym bylo, ze przy nastepnej wizycie wejda do domu zeby zabrac rzeczy do sprzedania Dodatkowo nr ref, imie i nr tel kolesia ktory mnie odwiedzil Nic wiecej nie dostalem Dan |
| Agnieszka Krysiak
|
Posted: 2 Paź 2008 17:55:07 Komornik pewnie ma jakis papier od sadu z odpowiednim numerkiem.
Na tym samym papierze znajdzie pewnie info jak sie odwolac i takie tam. dostalem papierek, na ktorym bylo, ze przy nastepnej wizycie wejda do domu zeby zabrac rzeczy do sprzedania Dodatkowo nr ref, imie i nr tel kolesia ktory mnie odwiedzil Nic wiecej nie dostalem Dan Zadzwonic i zapytac. Poinformowac o braku powiadomienia i zapytac o tryb odwolawczy. Przygotowac sie na chamstwo i opryskliwosc. Z tego, co wiem, raczej sie nie wymigasz od zaplacenia (ale moge sie mylic) a CCJ juz ci wisi na twojej historii kredytowej. Ag -- see see http://flickr.com/jazzwink |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.421 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |