| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Londyn - jak tu jest / brzydki Wizzair |
| Autor | Wiadomość |
| Marek (UK)
|
Posted: 19 Wrz 2008 11:40:03 hej, http://wiadomosci.onet.pl/1828279,28350,wiadomosceu.html wprawdzie nieprawda, ze zlikwidowal z Doncaster Sheffield do Wrocławia, na razie ogranicza, ale po 25.10 moze faktycznie dalej ciąć :( oby tylko w okolicach Bozego Narodzenia przywrocil, bo znow bedzie dramatycznie z cenami biletow. |
| Klaudiusz "gALL"
|
Posted: 19 Wrz 2008 18:28:03 http://wiadomosci.onet.pl/1828279,28350,wiadomosceu.html
wprawdzie nieprawda, ze zlikwidowal z Doncaster Sheffield do Wrocławia, na razie ogranicza, ale po 25.10 moze faktycznie dalej ciąć :( oby tylko w okolicach Bozego Narodzenia przywrocil, bo znow bedzie dramatycznie z cenami biletow. Juz jest dramatycznie, w pasujacymi mi terminie na swieta (niestety musze leciec), za 2 osoby musialbym zaplacic ponad 600 funtow (taniej jest sciagnac 4 osoby z Polski) bez oplat za bagaz czy karte kredytowa (Ryanair ze Stansted do Wroclawia). Pozdrawiam Klaudiusz |
| Alojzik
|
Posted: 19 Wrz 2008 18:35:00 Juz jest dramatycznie, w pasujacymi mi terminie na swieta (niestety musze
leciec), za 2 osoby musialbym zaplacic ponad 600 funtow (taniej jest sciagnac 4 osoby z Polski) bez oplat za bagaz czy karte kredytowa (Ryanair ze Stansted do Wroclawia). Zawsze było taniej ściągnąć rodzinę tutaj. Ceny spadaja zazwyczaj w okolicach połowy października - jeszcze nie wszyscy przewoźnicy mają rezerwacje na święta. |
| Marek (UK)
|
Posted: 19 Wrz 2008 20:11:36 Cześć Klaudiusz "gALL" napisałeś: w okolicach Bozego Narodzenia przywrocil, bo znow bedzie
dramatycznie z cenami biletow. Juz jest dramatycznie, w pasujacymi mi terminie na swieta (niestety musze leciec), za 2 osoby musialbym zaplacic ponad 600 funtow (taniej jest sciagnac 4 osoby z Polski) wlasnie te opcje mam na mysli - ale i tak u ryana (do east midlands)jest kosmicznie drogo. a wizzair nie oferuje jeszcze/wcale biletow na ten termin. |
| Cherokee
|
Posted: 19 Wrz 2008 20:51:22 a wizzair nie oferuje jeszcze/wcale biletow na ten termin.
Oferowal, ale juz nie oferuje. MIalam zabukowany lot Wro-Don na 18 grudnia i powrot na 8 stycznia. Wczoraj dostalam jakas dziwna fakture opiewajaca na polowe ceny biletu Z MINUSEM, domyslam sie ze jakis refund. Pojechalam dzis na lotnisko, a pani mi mowi, ze lot rezerwacja jest skasowana i ze mi w Wizzar wiecej powiedza. Nie usmiecha mi sie do nich dzwonic, pewnie po prostu odwolali te trasy, jak wynka z dzisiejszego onetu, nic nikomu nie mowiac. Bloody hell. pozdr cherokee |
| ryhu
|
Posted: 19 Wrz 2008 21:46:18 to i ja mialem bilet na trase doncaster/wroclaw/doncaster na 23 grudnia i powrot na 1 stycznia. zakupilem go juz na poczatku lipca. rowniez dostalem taka fakture (oczywiscie mniej niz zaplacilem -w moim przypadku 36 funtow) dzis dzwonilem - podjeto decyzje o rezygnacji z tej trasy. przenioslem loty na trase do poznania. oby tej trasy nie wycofali do swiat ;) pozdrawiam ryhu |
| Marek (UK)
|
Posted: 19 Wrz 2008 23:19:01 Cześć Cherokee Fri, 19 Sep 2008 21:51:22 +0100 w a wizzair nie oferuje jeszcze/wcale biletow na ten termin.
Oferowal, ale juz nie oferuje. MIalam zabukowany lot Wro-Don na 18 grudnia i powrot na 8 stycznia. to psy wędzone! az mi trudno uwierzyc, przeciez to zawsze byly ich zniwa... - - - - Cześć ryhu napisałeś: dzis dzwonilem - podjeto decyzje o rezygnacji z tej trasy.
przenioslem loty na trase do poznania. oby tej trasy nie wycofali do swiat ;) wcale niewykluczone. cholera... przyjdzie dymac do E.Midlands, jesli i Ryan sie nie wycofa. znalazlem tam jeszcze bilety w rozsadnej cenie - ponizej 100zl bez oplat, ale przylot do UK w... Wigilie a odlot w sylwestra. |
| marek
|
Posted: 20 Wrz 2008 06:51:11 Oj wrócą autobusiki , oj wrócą...:)
one nigdy nie odeszly, kursuja jak kiedys (oczywiscie od 2004 znacznie ich wiecej). marek |
| cherokee
|
Posted: 20 Wrz 2008 07:08:42 przylot do UK w... Wigilie a odlot w sylwestra.
Jesli ktos musi skorzystac z PKP, zeby dojechac do domu, to troche nie bardzo opcja, tez ja widzialam:(BTW, dalej maja kosmiczne oplaty za bagaz? pozdr cherokee |
| Adam B
|
Posted: 25 Wrz 2008 14:54:05 dzis 17.05 z W-wy 5 godz spoznienia !!!! Cos stalo sie, pilot zabladzil? |
| cherokee
|
Posted: 25 Wrz 2008 16:18:48 dzis 17.05 z W-wy 5 godz spoznienia !!!!
Cos stalo sie, pilot zabladzil? Moze trzezwial, jak ten do Cork:) pozdr cherokee |
| Adam from B
|
Posted: 25 Wrz 2008 18:50:09 Cos stalo sie, pilot zabladzil?
Nie zabladzil, nie nachlal sie, Wizzaiir sa ok: http://wiadomosci.onet.pl/1832191,12,item.html |
| cherokee
|
Posted: 25 Wrz 2008 19:11:39 Ryanair odwolal loty do Edynburga, te juz z wykupionymi biletami:( Co za swiat:( pozdr cherokee |
| Marek (UK)
|
Posted: 14 Paź 2008 23:27:22 Cześć cherokee (wracam do starego watku, bo dzis kupowalem) Sat, 20 Sep 2008 08:08:42 +0100 w przyjdzie dymac do E.Midlands, jesli i Ryan sie nie wycofa. znalazlem
tam jeszcze bilety w rozsadnej cenie - ponizej 100zl bez oplat, ale przylot do UK w... Wigilie a odlot w sylwestra. no i kupilem. poczekalem cierpliwie, nie stanialy, podskoczyly do 321 zl w wigilie :(. zrobilem kolejny interes zycia, cholera. za dwa bilety wro - e.midl. ze wszystkimi oplatami, przy pojedynczym bagazu na osobe: 780zl Jesli ktos musi skorzystac z PKP, zeby dojechac do domu, to troche nie
bardzo opcja, tez ja widzialam:(BTW, dalej maja kosmiczne oplaty za bagaz? bodajze wyszlo po 53 zl za sztuke bagazu. za to powrot w sylwestra do Polski nadal tani, 79 zl - sam bilet. no ale sa tez juz bilety wro - e.midl po ponad 800zl, na 2 stycznia zdaje sie widzialem taki . |
| jkczar
|
Posted: 17 Paź 2008 16:20:53 przyjdzie dymac do E.Midlands, jesli i Ryan sie nie wycofa. znalazlem tam jeszcze bilety w rozsadnej cenie - ponizej 100zl bez oplat, ale przylot do UK w... Wigilie a odlot w sylwestra. byl albo jest program w angielskiej tv na temet ryana i lotinsk, polacam do ogladniecia :-) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.425 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |