| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Opole / antena sat c.d. - maly spam |
| Autor | Wiadomość |
| >> shap
|
Posted: 25 Wrz 2008 12:22:07 Po montażu nowej anteny, została mi stara. Jakby ktos chętny to za pół ceny oddam. Oryginalna antena Cyfra +, 60cm, gratis konwerter Samsung - cena 30zł. Mam jeszcze ramię typu L, 30cm - cena 15zł. Całość sprawna, w stanie dobrym (kilka lat wisiało na dworze...). s. p.s. sorki za troche spamu |
| radek
|
Posted: 25 Wrz 2008 19:09:07 Po montażu nowej anteny, została mi stara. Jakby ktos chętny to za pół ceny
oddam. Oryginalna antena Cyfra +, 60cm, gratis konwerter Samsung - cena 30zł. Mam jeszcze ramię typu L, 30cm - cena 15zł. Całość sprawna, w stanie dobrym (kilka lat wisiało na dworze...). s. p.s. sorki za troche spamu za kare wedrujesz do KFa... albo nie... sam troche pospamuje :) sprzedam taniusko Samsunga SGHX 640 i SE W810i (bialy) - samsung simlock na PLusa, SE bez simlocka. Cena za komplet 450 :) PLN :) kontakt 662 195 223. Stan obydwu na bdd minus. sorki za spaaaam! pzdr. radek |
| Dawid
|
Posted: 25 Wrz 2008 22:13:29 Po montażu nowej anteny, została mi stara. Jakby ktos chętny to za pół
ceny oddam. Oryginalna antena Cyfra +, 60cm, gratis konwerter Samsung - cena 30zł. Oddaj na złom i sprawdż ceny nowych konwerterów. Za 30 zł można mieć nowy i 100% lepszy. Same czasze praktycznie za darmo. Pozdrawiam LOL |
| >> shap
|
Posted: 28 Wrz 2008 09:43:40 Oddaj na złom i sprawdż ceny nowych konwerterów.
Za 30 zł można mieć nowy i 100% lepszy. Same czasze praktycznie za darmo. Pozdrawiam LOL no to sorki, byc może to juz takie tanie, że nawet trzeba zapłacić za złowanie... ;-) s. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.024 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |