| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Opole / Gdzie: SDRAM do starego kompa? |
| Autor | Wiadomość |
| Tomasz Ozon
|
Posted: 7 Wrz 2008 17:59:59 Gdzie jest w Op jakis komis komputerowy czy inna złomownia, żeby można było wygrzebac SDRAM DIMM 256 lub 512MB? Na allegro są, ale ja chcialbym kupic jutro. pozdr TOmek |
| BartekK
|
Posted: 7 Wrz 2008 22:32:18 Gdzie jest w Op jakis komis komputerowy czy inna złomownia, żeby można było
wygrzebac SDRAM DIMM 256 lub 512MB? Na allegro są, ale ja chcialbym kupic jutro. Zobacz na niemodlińskiej, pawilon caro, od strony championa, nad sklepem z kafelkami itp, wejście na 1p. |
| Tomasz Ozon
|
Posted: 8 Wrz 2008 14:21:28 Gdzie jest w Op jakis komis komputerowy czy inna złomownia, żeby można było
wygrzebac SDRAM DIMM 256 lub 512MB? Na allegro są, ale ja chcialbym kupic jutro. Zobacz na niemodlińskiej, pawilon caro, od strony championa, nad sklepem z kafelkami itp, wejście na 1p. dzięki, trop dobry, były tydzien temu, ale wyszły (ostatnio podobno popyt jest :D ) pozdr TOmek |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |