| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Opole / iód pitny - gdzie? |
| Autor | Wiadomość |
| Joanna Czaplińska
|
Posted: 27 Sier 2008 18:55:32 Umyśliłam sobie, żeby kupić prezent w postaci miodu pitnego w ładnym opakowaniu - we Wrocławiu widziałam stoisko z różnymi, pakowanymi w skrzyneczki, miodami (trzeba było kupić...). Czy komuś coś takiego w Opolu rzuciło się w oczy? Z góry dzięki JOanna |
| BartekK
|
Posted: 27 Sier 2008 19:22:53 Umyśliłam sobie, żeby kupić prezent w postaci miodu pitnego w ładnym
opakowaniu - we Wrocławiu widziałam stoisko z różnymi, pakowanymi w skrzyneczki, miodami (trzeba było kupić...). Czy komuś coś takiego w Opolu rzuciło się w oczy? Dobry (tzn przyzwoitej jakości) i w sensownej cenie to miód pitny w realu kupuję. Lepszego niż tam za jakieś ~20zl nigdzie indziej mi się nie znalazło (droższe owszem, ale smakowo były gorsze). Estetyka to sprawa gustu, więc się nie wypowiem, dla mnie liczy się smak ;) |
| czarny
|
Posted: 29 Sier 2008 05:43:39 Dobry (tzn przyzwoitej jakości) i w sensownej cenie to miód pitny w
realu kupuję. Znaczy się w samym realu, czy w pasażu jakieś sklepik jest? |
| BartekK
|
Posted: 29 Sier 2008 05:48:26 Dobry (tzn przyzwoitej jakości) i w sensownej cenie to miód pitny w
realu kupuję. Znaczy się w samym realu, czy w pasażu jakieś sklepik jest? Wiem że to politycznie niepoprawne by nie narzekać na kibelmarket, ale tak, w samym realu, tam gdzie wina i inne alkohole. |
| czarny
|
Posted: 29 Sier 2008 05:54:45 Dobry (tzn przyzwoitej jakości) i w sensownej cenie to miód pitny w realu kupuję. Znaczy się w samym realu, czy w pasażu jakieś sklepik jest? Wiem że to politycznie niepoprawne by nie narzekać na kibelmarket, ale tak, w samym realu, tam gdzie wina i inne alkohole. spoko, pytam, gdyż ciekawym smaku, bo nie kosztowałem jeszcze miodu pitnego, a chciałabym nabyć butelkę. |
| BartekK
|
Posted: 30 Sier 2008 19:25:06 Wiem że to politycznie niepoprawne by nie narzekać na kibelmarket, ale
tak, w samym realu, tam gdzie wina i inne alkohole. spoko, pytam, gdyż ciekawym smaku, bo nie kosztowałem jeszcze miodu pitnego, a chciałabym nabyć butelkę. A to ci powiem, że dzisiaj w realu nabyłem zestawik 3x 0.25 w składzie trójniak + dwójniak + półtorak, oczywiście z polskich miodów APIS, za jakieś niecałe 30zł :) Jak ktoś jeszcze nie próbował, to chyba warty zbadania taki wielopak przeglądowy. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.425 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |