| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Opole / Spec od telefonów komórkowych (Opole) |
| Autor | Wiadomość |
| Jacek W.
|
Posted: 26 Sier 2008 08:55:20 Znacie kogoś kto przerobi mojego SE K800i (z Plusa) na "normalny" K800i ? |
| Biggie
|
Posted: 26 Sier 2008 10:37:12 Znacie kogoś kto przerobi mojego SE K800i (z Plusa) na "normalny" K800i ?
-- Jacek W Było już o tym, poszukaj w wątku pt. Simlock z SonyErickssonow tanio z 19 czerwca pzdr Biggie |
| Jacek W.
|
Posted: 26 Sier 2008 11:46:03 Było już o tym, poszukaj w wątku pt. Simlock z SonyErickssonow tanio z 19 czerwca Tak, wiem - widziałem i dlatego szukam kogoś innego. Tak mi nakazuje podświadomość po lektórze tamtego wątku ;-) |
| Tomasz Sałajczyk
|
Posted: 26 Sier 2008 12:25:42 Znacie kogoś kto przerobi mojego SE K800i (z Plusa) na "normalny" K800i ?
Mojego angielskiego SE k608i odblokowali i wgrali polskie oprogramowanie na Krakowskiej, tak jak wylatuje Powolnego koło Policji, na wprost jest złotnik i tam jest taki tyci serwis we wnęce (nie wiem czy wciąż działa). Jeszcze jest serwis na Staromiejskiej (między Krawiecką a Osmańczyka) - tam wymieniałem głośnik. |
| Jacek W.
|
Posted: 26 Sier 2008 12:32:51 Znacie kogoś kto przerobi mojego SE K800i (z Plusa) na "normalny" K800i ?
Mojego angielskiego SE k608i odblokowali i wgrali polskie oprogramowanie na Krakowskiej, tak jak wylatuje Powolnego koło Policji, na wprost jest złotnik i tam jest taki tyci serwis we wnęce (nie wiem czy wciąż działa). Jeszcze jest serwis na Staromiejskiej (między Krawiecką a Osmańczyka) - tam wymieniałem głośnik. Dzięki - wsiądę na rower i zrobię objazd |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.013 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |