| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Opole / łatwopalny real |
| Autor | Wiadomość |
| >> shap
|
Posted: 2 Lip 2008 20:24:36 kilka dni temu paliło się zaplecze reala, dzisiaj znowu widać dym i strażaków... jakis taki łatwopalny... |
| Cezary
|
Posted: 3 Lip 2008 07:15:43 shap napisał... kilka dni temu paliło się zaplecze reala, dzisiaj znowu widać dym i
strażaków... jakis taki łatwopalny... "Obywatelu ! Nie pieprz bez sensu !" ;) Cezar |
| Michal
|
Posted: 3 Lip 2008 16:47:05 kilka dni temu paliło się zaplecze reala, dzisiaj znowu widać dym i
strażaków... jakis taki łatwopalny... Jak otworza drugi real to ten na sosnkowskiego bedzie przez 3 miesiace w remoncie. A nowe tesco, calkiem przyjemne, na parkingu duzo drzew, sciezki rowerowe itp, postarali sie. |
| >> shap
|
Posted: 7 Lip 2008 16:31:21 A nowe tesco, calkiem przyjemne, na parkingu
duzo drzew, sciezki rowerowe itp, postarali sie. a 9-go otwarcie... ;-) |
| czarny
|
Posted: 14 Lip 2008 06:58:20 A nowe tesco, calkiem przyjemne, na parkingu
duzo drzew, sciezki rowerowe itp, postarali sie. Byłem w sobotę, planowałem zakupy w Carry. Oczekiwałem "sklepu" a zastałem butik. Na szybie informacja, ze jest przecena. Ciekawe na co, większość towarów (nie przejrzałem wszystkich) w cenach standardowych, czyli takich jakie obowiązują w Carry na Bielanach przed przeceną. Do tego mizerny wybór towaru. Obok mnie małżeństwo grzebało w ciuchach i słyszę jak ona mówi do niego: "tydzień temu na Bielanach wszystkie te z krótkim rękawem były przecenione, a tutaj popatrz, po zwykłych cenach są." Ciekawe jak się mają ceny w innych sklepach znanych marek, ale bez wątpienia opolskie Carry bedzie najdrożym sklepem tej marki w Polsce. Podejrzewam, że podobie będzie z Karolinką. I nadaje będzie się jeździło na Bielany albo do Silesii w Katowicach. |
| Ania_i_Grzes
|
Posted: 14 Lip 2008 13:14:19 Obok mnie małżeństwo grzebało w ciuchach i słyszę jak ona mówi do niego: "tydzień temu na Bielanach wszystkie te z krótkim rękawem były przecenione, a tutaj popatrz, po zwykłych cenach są." Ciekawe jak się mają ceny w innych sklepach znanych marek, ale bez wątpienia opolskie Carry bedzie najdrożym sklepem tej marki w Polsce. A zapytałeś obsługi? Bo mi odpowiedziano, że obniżka jest od cen podanych na towarze i naliczana w kasie.. Podejrzewam, że podobie będzie z Karolinką. I nadaje będzie się jeździło
na Bielany albo do Silesii w Katowicach. |
| Tomasz Ozon
|
Posted: 14 Lip 2008 18:39:12 Podejrzewam, że podobie będzie z Karolinką. I nadaje będzie się jeździło na Bielany albo do Silesii w Katowicach. A ja podejrzewam, że nie. Jak będzie Karolinka, Tesco, Real, Kopernikus i Kerfur w "Turawie" to nie będą się mogli drożyc. pozdr Tomek |
| wek
|
Posted: 14 Lip 2008 19:24:07 Byłem w sobotę, planowałem zakupy w Carry.
Oczekiwałem "sklepu" a zastałem butik. Na szybie informacja, ze jest przecena. Ciekawe na co, większość towarów (nie przejrzałem wszystkich) w cenach standardowych, czyli takich jakie obowiązują w Carry na Bielanach przed przeceną. Do tego mizerny wybór towaru. bylem w sobote wieczorem, kupilem bardzo fajne koszule po 31,90 - po 50% obnizce Obok mnie małżeństwo grzebało w ciuchach i słyszę jak ona mówi do niego:
"tydzień temu na Bielanach wszystkie te z krótkim rękawem były przecenione, a tutaj popatrz, po zwykłych cenach są." Ciekawe jak się mają ceny w innych sklepach znanych marek, ale bez wątpienia opolskie Carry bedzie najdrożym sklepem tej marki w Polsce. Podejrzewam, że podobie będzie z Karolinką. I nadaje będzie się jeździło na Bielany albo do Silesii w Katowicach. a mi sie wydaje, ze narzekasz niepotrzebnie sieciowe sklepy maja raczej promocje narzucone od gory i nie wazne, czy kupujesz we wroclawiu, opolu czy gdzies indziej |
| czarny
|
Posted: 15 Lip 2008 05:27:47 A zapytałeś obsługi? Bo mi odpowiedziano, że obniżka jest od cen podanych na towarze i naliczana w kasie.. widzisz, tego nie wiedziałem, przyzwyczajony do tego, ze ceny po obniżce widnieją na towarze... |
| czarny
|
Posted: 15 Lip 2008 05:29:52 bylem w sobote wieczorem, kupilem bardzo fajne koszule po 31,90 - po
50% obnizce w takim układzie wycofuję się z tego co napisałem wcześniej i zrobię jeszcze jedno podejście :) a mi sie wydaje, ze narzekasz niepotrzebnie
sieciowe sklepy maja raczej promocje narzucone od gory i nie wazne, czy kupujesz we wroclawiu, opolu czy gdzies indziej z tego się nie wycofuję i mysle, ze jednak bedzie drożej, bo nasz rejon specyficzy jest, jest dużo polskich niemców, jest dużo euro i zawsze było drogo. |
| Tomasz Ozon
|
Posted: 15 Lip 2008 08:49:20 w takim układzie wycofuję się z tego co napisałem wcześniej i zrobię
jeszcze jedno podejście :) ciekawe co tym razem czarnemu sie nie spodoba :-P (czekamy z niecierpliwoscia) pozdr Tomek |
| czarny
|
Posted: 15 Lip 2008 09:13:57 ciekawe co tym razem czarnemu sie nie spodoba :-P
(czekamy z niecierpliwoscia) czekajcie cierpliwie, o wszystkim napiszę. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.395 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |