| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Opole / Serwis RTV |
| Autor | Wiadomość |
| Biggie
|
Posted: 6 Lut 2006 13:29:25 Witam.
Mam problem z TV. Gdzie sa dobre serwisy RTV? Gdzie tanio znajda przyczyne? Znam 2 serwisy - oba na nowym ZWM-ie na Szarych Szeregów - "Synchro" 0774559254 - "Elektronik Serwis" tel 0774559750 (specjalizacja LG) Zadzwoń i spytaj o cenę postawienia diagnozy. Pozdro Biggie |
| Biggie
|
Posted: 6 Lut 2006 13:43:15 Znam 2 serwisy - oba na nowym ZWM-ie na Szarych Szeregów - "Synchro" 0774559254 - "Elektronik Serwis" tel 0774559750 (specjalizacja LG) jeszcze jeden mogę polecić: Sutronix z 1-go Maja 0774547433 pozdro Biggie |
| Tomasz Sałajczyk
|
Posted: 6 Lut 2006 13:57:16 Gdzie tanio znajda przyczyne? Znam 2 serwisy - oba na nowym ZWM-ie na Szarych Szeregów - "Synchro" 0774559254 - "Elektronik Serwis" tel 0774559750 (specjalizacja LG) Zadzwoń i spytaj o cenę postawienia diagnozy. "Synchro" za samą diagnozę życzy sobie 35 zł. |
| Smerf
|
Posted: 6 Lut 2006 13:59:19 ja kiedys pytałem tutaj o taki serwis, polecono mi taki na nowym zwm-ie, skasowali mnie 50 zł za przeczyszczenie magnetowidu, jak chcesz to poszukam i powiem jak sie nazywał, nie wiem czy nie jest to ktorys z tych, ktore wymienil Biggie. W kazdym badz razie jadac sosnkowskiego jest w ciagu budynkow po lewej, majac real za plecami, jest tam rowniez jakis komis. smerf |
| BartekK
|
Posted: 6 Lut 2006 16:03:03 Sam sie przelacza na tryb czarno bialy :)
Czasem na pare minutek kolorki wracaja. Gdzie tanio znajda przyczyne? Nie bardzo mi sie widzi zeby placic np. 50zl zeby gosc doszedl do wniosku ze naprawa bedzie kosztowac np. 200zl bo to nie ma sensu :) ja ci diagnoze dam free - dekoder pal/secam/ntsc pada/zle sie przelacza, przyczyn moze byc kilka, w 10cio letnim tv poza po prostu padnieciem dekodera czesto kurz+wilgoc+syf powoduja korozje stykow, jesli dekoder jest wkladany w zlacze (A czesto w starych tv byl) to moze jego wyczyszczenie pomoze. Pozatym wysychajace ze starosci kondensatory elektrolityczne... |
| Tomasz Sałajczyk
|
Posted: 6 Lut 2006 16:35:45 ja kiedys pytałem tutaj o taki serwis, polecono mi taki na nowym zwm-ie,
skasowali mnie 50 zł za przeczyszczenie magnetowidu, jak chcesz to poszukam i powiem jak sie nazywał, nie wiem czy nie jest to ktorys z tych, ktore wymienil Biggie. W kazdym badz razie jadac sosnkowskiego jest w ciagu budynkow po lewej, majac real za plecami, jest tam rowniez jakis komis. to jest dokładnie wspomniany wcześniej "RTV-Synchro" |
| ugryz
|
Posted: 7 Lut 2006 23:22:06 ja kiedys pytałem tutaj o taki serwis, polecono mi taki na nowym zwm-ie,
skasowali mnie 50 zł za przeczyszczenie magnetowidu, jak chcesz to poszukam i powiem jak sie nazywał, nie wiem czy nie jest to ktorys z tych, ktore
wymienil Biggie. W kazdym badz razie jadac sosnkowskiego jest w ciagu budynkow po lewej, majac real za plecami, jest tam rowniez jakis komis. to jest dokładnie wspomniany wcześniej "RTV-Synchro" to jest za stadionem gwardii? ugryz |
| Biggie
|
Posted: 8 Lut 2006 06:22:12 to jest dokładnie wspomniany wcześniej "RTV-Synchro" to jest za stadionem gwardii? NIe, za stadionem jest "Elektronik ...". Synchro jest w głebi osiedla Biggie |
| ugryz
|
Posted: 8 Lut 2006 08:35:23 to jest dokładnie wspomniany wcześniej "RTV-Synchro"
to jest za stadionem gwardii? NIe, za stadionem jest "Elektronik ...". Synchro jest w głebi osiedla aha, no to w "Elektroniku..." mialem raz dosyc ciekawa sytuacje: przyjechalem po odbior kamery, wszystko mialo byc cacy i wogole. sprzet wreczal mi przemily pan, ktory mial conajmniej kilka promili w krwioobiegu, sprzet dzialal moze 3 dni i sie znow spieprzyl... :/ ugryz |
| mayky
|
Posted: 14 Lut 2006 12:16:45 Witam Mozecie polecic sprawdzony serwis RTV w okolicach Bytomia Zabrza ???? chodzi o naprawe DVD |
| Lopez
|
Posted: 14 Lut 2006 12:59:53 Witam
Mozecie polecic sprawdzony serwis RTV w okolicach Bytomia Zabrza ???? chodzi o naprawe DVD Gliwice ul. Chorzowska chyba 1 - pawilon PIAST na parterze - sa autoryzowanym serwisem kilku firm, m.in. SHARP. Pzdrwm. |
| mayky
|
Posted: 14 Lut 2006 13:18:14 Witam
Mozecie polecic sprawdzony serwis RTV w okolicach Bytomia Zabrza ???? chodzi o naprawe DVD Gliwice ul. Chorzowska chyba 1 - pawilon PIAST na parterze - sa autoryzowanym serwisem kilku firm, m.in. SHARP. przez przypadek nie znasz numeru tel ??? MAYKY |
| Lopez
|
Posted: 14 Lut 2006 16:18:13 Witam
Mozecie polecic sprawdzony serwis RTV w okolicach Bytomia Zabrza ???? chodzi o naprawe DVD Gliwice ul. Chorzowska chyba 1 - pawilon PIAST na parterze - sa autoryzowanym serwisem kilku firm, m.in. SHARP. przez przypadek nie znasz numeru tel ??? 032 270-49-57 Pzdrwm. |
| Piotr
|
Posted: 29 Wrz 2008 18:53:59 Witam, czy ktoś może mi poradzić, który serwis RTV w Opolu jest dobry, uczciwy i nie za drogi? Wysiadł mi odtwarzacz DVD Yamahy i nie chciałbym do bylejakiego serwisu oddawać.:) Pozdrawiam |
| Tomasz Sałajczyk
|
Posted: 30 Wrz 2008 11:48:30 Witam,
czy ktoś może mi poradzić, który serwis RTV w Opolu jest dobry, uczciwy i nie za drogi? Wysiadł mi odtwarzacz DVD Yamahy i nie chciałbym do bylejakiego serwisu oddawać.:) RTV Synchro na Skautów Opolskich (były ZWM), że dobrze to wiem bo wszystko tam rodzina naprawia, co do ceny to się dowiem na dniach jak odbiorę wzmacniacz :P |
| Piotr
|
Posted: 30 Wrz 2008 17:37:17 RTV Synchro na Skautów Opolskich (były ZWM), że dobrze to wiem bo
wszystko tam rodzina naprawia, co do ceny to się dowiem na dniach jak odbiorę wzmacniacz :P Dzięki serdeczne. Słyszałem również pozytywne opinie o tym serwisie. Pozdrawiam |
| G. Firlik
|
Posted: 30 Wrz 2008 21:42:03 Dzięki serdeczne. Słyszałem również pozytywne opinie o tym serwisie.
To i ja się dołączę. Wprawdzie nie mam specjalnie porównania, ale kilka rzeczy które tam oddawałem naprawiono sprawnie i chyba niedrogo. Ostatnio nawet informację o tym, że sprzęt jest już naprawiony i do odebrania przysyłają smsem. Grzesiek |
| >> shap
|
Posted: 14 Paź 2008 06:49:25 RTV Synchro na Skautów Opolskich (były ZWM), że dobrze to wiem bo wszystko
tam rodzina naprawia, co do ceny to się dowiem na dniach jak odbiorę wzmacniacz :P żem oddał mego, zeszłego z tego padołu Panasonica... w rzeczony serwis. Nie powiem, że dzięki pozytywnym opiniom na grupie. Co mogę powiedzieć? A więc: a) sympatycznie i miło; b) wymagane 50zł zapłaty za diagnostyke usterki, w przypadku zgody na naprawę 50zł jest odejmowane od ceny naprawy; w przeciwnym wypadku przepada; c) przyjeżdżają za darmo do chałupy po denata (taki karawan free); d) błyskawiczna naprawa - byłem w podbramkowej systuacji i poprosiłem o szybką naprawę na drugi dzień. Gościu został po godzinach; e) bez problemu odebrałem TV przed otwarciem serwisu, o uzgodnionej wcześniej godzinie (7:45) f) cena 150 + 50zł (naprawa jakiegos odchylania, zimne luty i coś tam jeszcze) wydaje mi się trochę wysoka, ale specjalnie nie targowałem się z uwagi na podejście do klienta (szybka naprawa, odbiór o nietypowej godzinie) w sumie jestem zadowolony, chociaż nie pogniewałbym się, jakby bylo troche taniej... ;-) s. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.436 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |