| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / surowce winiarskie |
| Autor | Wiadomość |
| JerzyM
|
Posted: 29 Wrz 2008 09:48:30 Ktoś orientuje się gdzie można w Olsztynie zakupić surowce winiarskie pt. drożdże, pożywki drożdżowe oraz np. materiały sterylizacyjne, osprzęt, bańki itd. W szczególności szukam drożdży pod miody pitne. Jakoś nie mogę skojarzyć żadnego sklepu z takim asortymentem... kiedyś był na partyzantów niedaleko zegara ale tam już właściwie nic z tego nie ma. |
| Adrian Laczkowski
|
Posted: 29 Wrz 2008 12:17:38 Jakoś nie mogę skojarzyć żadnego sklepu z takim asortymentem... kiedyś był
na partyzantów niedaleko zegara ale tam już właściwie nic z tego nie ma. Kawałek dalej, w stronę Ronda Bema, jest sklep spożywczy. Widziałem na szybie kartkę z informacją o sprzedaży środków do domowej produkcji wina. Sprawdź. |
| JerzyM
|
Posted: 29 Wrz 2008 13:22:42 Jakoś nie mogę skojarzyć żadnego sklepu z takim asortymentem... kiedyś był
na partyzantów niedaleko zegara ale tam już właściwie nic z tego nie ma. Kawałek dalej, w stronę Ronda Bema, jest sklep spożywczy. Widziałem na szybie kartkę z informacją o sprzedaży środków do domowej produkcji wina. Sprawdź. No właśnie to jest pozostałość po tym sklepie z akcesoriami do win - raptem na wpół wypróżniona gablota na ścianie. |
| szauek
|
Posted: 29 Wrz 2008 20:15:23 Ktoś orientuje się gdzie można w Olsztynie zakupić surowce winiarskie
pt. drożdże, pożywki drożdżowe oraz np. materiały sterylizacyjne, osprzęt, bańki itd. W szczególności szukam drożdży pod miody pitne. Bańki, w sensie gąsiory są w praktikerze. Akcesoria w sensie osprzętu widziałem w Biedronce na Wilczyńskiego, jakieś rurki itp. przy kasach w koszu takim wielkim. szauek |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.010 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |