| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / Hmm. Ta grupa jest martwa. |
| Autor | Wiadomość |
| Posted: 4 Wrz 2008 06:17:47 Zagladam tu sporadycznie ok raz na tydzien i postow zero. ;( Jaka przyczyna? nic w Olsztynie sie nie dzieje ? Nie ma komputerow, netu? |
|
| Wodz
|
Posted: 4 Wrz 2008 07:34:47 Dnia Thu, 4 Sep 2008 06:17:47 +0000 (UTC). osoba podająca się za Zagladam tu sporadycznie ok raz na tydzien i postow zero. ;(
Jaka przyczyna? nic w Olsztynie sie nie dzieje ? Nie ma komputerow, netu? Nie. Często serwery mają jakieś trudności z łączeniem, post wysłany z jednego serwera pojawia się z opóźnieniem na tej samej grupie w drugim serwerze. Poza tym faktycznie ostatnio mało tutaj postów jest pisanych, bo jakoś tematów brak... :( |
| PlaMa
|
Posted: 4 Wrz 2008 11:17:20 Zagladam tu sporadycznie ok raz na tydzien i postow zero. ;(
Jaka przyczyna? nic w Olsztynie sie nie dzieje ? Nie ma komputerow, netu? Nie. Często serwery mają jakieś trudności z łączeniem, post wysłany z jednego serwera pojawia się z opóźnieniem na tej samej grupie w drugim serwerze. Poza tym faktycznie ostatnio mało tutaj postów jest pisanych, bo jakoś tematów brak... :( Internet za drogi. Ludzie tera forów panie używają. Zresztą olsztynianie zawsze mieli kiepską organizację lokalną :) |
| RW
|
Posted: 4 Wrz 2008 22:09:56 No i jak cos napiszesz, za chwile pełno tępicieli spamu...Mi się przyczynili przed wyborami do zablokowania adresu e-mail. Bo poglądy polityczne zbyt odbiegały od POPiSców i innych LiDów socjalistów wszelkiej maści. Zagladam tu sporadycznie ok raz na tydzien i postow zero. ;(
Jaka przyczyna? nic w Olsztynie sie nie dzieje ? Nie ma komputerow, netu? Nie. Często serwery mają jakieś trudności z łączeniem, post wysłany z jednego serwera pojawia się z opóźnieniem na tej samej grupie w drugim serwerze. Poza tym faktycznie ostatnio mało tutaj postów jest pisanych, bo jakoś tematów brak... :( Internet za drogi. Ludzie tera forów panie używają. Zresztą olsztynianie zawsze mieli kiepską organizację lokalną :) |
| PlaMa
|
Posted: 4 Wrz 2008 22:15:21 No i jak cos napiszesz, za chwile pełno tępicieli spamu...Mi się przyczynili
przed wyborami do zablokowania adresu e-mail. Bo poglądy polityczne zbyt odbiegały od POPiSców i innych LiDów socjalistów wszelkiej maści. to nie był spisek konserwatywnych liberałów tylko naprawdę spamowałeś :) |
| turpik
|
Posted: 5 Wrz 2008 11:05:30 to nie był spisek konserwatywnych liberałów tylko naprawdę spamowałeś :)
Tak zle nie bylo. RW swoimi poglądami generował duży ruch na grupie :D |
| RW
|
Posted: 9 Wrz 2008 20:44:09 to nie był spisek konserwatywnych liberałów tylko naprawdę spamowałeś :)
Tak zle nie bylo. RW swoimi poglądami generował duży ruch na grupie :D I straciłem stary dobry adres e-mail.... No cóż, mimo wszystko pozdrawiam Wiesiek |
| szauek
|
Posted: 29 Wrz 2008 20:24:24 I straciłem stary dobry adres e-mail....
No cóż, mimo wszystko pozdrawiam Nauka nie poszła w las, nauczyłeś się przynajmniej cytować:) szauek |
| RW
|
Posted: 12 Paź 2008 23:40:18 I straciłem stary dobry adres e-mail....
No cóż, mimo wszystko pozdrawiam Nauka nie poszła w las, nauczyłeś się przynajmniej cytować:) szauek Jestem starym wygą komputerowym, mam 45 lat, jestem inżynierem elektronikiem, pierwszy komputer to cobra, potem spectrum i PC XT. Pierwsza komunikacja poprzez modem 1200bit/s do sieci FIDO, pierwszy internet to jeszcze taki w trybie tekstowym pod DOS. A do pierwszego łącza stałego do Kortowa to ja dostarczyłem modemy ZyXEL i router Cisco :) A co do polityki i UPR to czas pokazuje, ze się nie myliłem :) pozdrawiam młodszych klikaczy :) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.476 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |