| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / z serii gdzie kupię:) - palnik do butli turystycznej |
| Autor | Wiadomość |
| szauek
|
Posted: 7 Lip 2008 18:30:55 Hej Hej! Może wiecie, gdzie w naszym pięknym mieście można kupić palnik do takiej zwykłej butli turystycznej? Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo na urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. szauek |
| Wodz
|
Posted: 7 Lip 2008 18:41:43 Dnia Mon, 7 Jul 2008 20:30:55 +0200. osoba podająca się za "szauek" Hej Hej!
Może wiecie, gdzie w naszym pięknym mieście można kupić palnik do takiej zwykłej butli turystycznej? Hmm poszukaj w sklepach turystycznych typu himountain (przepraszam za reklame) w realu i podobnym w Alfie (niestety nie pamiętam nazwy). Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo na
urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. Hmm z tym może być problem. Kilka lat temu zakazali nabijania butli. Teraz chyba wymieniają... Ale nie jestem tego pewny. |
| Krzysztof Rojek
|
Posted: 7 Lip 2008 18:54:48 Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo na
urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. podjedź do gazowni na Lubelską, może oni dadzą radę Krzysiek |
| szauek
|
Posted: 7 Lip 2008 19:10:43 Dnia Mon, 7 Jul 2008 20:30:55 +0200. osoba podająca się za "szauek"
Hej Hej!
Może wiecie, gdzie w naszym pięknym mieście można kupić palnik do takiej zwykłej butli turystycznej? Hmm poszukaj w sklepach turystycznych typu himountain (przepraszam za reklame) w realu i podobnym w Alfie (niestety nie pamiętam nazwy). hmm, może w Arpisie? Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo
na urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. Hmm z tym może być problem. Kilka lat temu zakazali nabijania butli. Teraz chyba wymieniają... Ale nie jestem tego pewny. Jak to zakazali?:) No mogę wymienić, ale na pełną:) Dopytam. szauek |
| sq4ty
|
Posted: 7 Lip 2008 19:36:47 Hej Hej!
Może wiecie, gdzie w naszym pięknym mieście można kupić palnik do takiej zwykłej butli turystycznej? Poszukaj też np. w Praktikerze czy w Obi, czasem mają takie małe, jesli małe ciebie interesują. Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo na
urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. Ja też mam wątpliwości co do nabijania, też słyszałam, ze już się tego nie robi, ale znajomy już ladnych parę lat jeździ z jedną butlą, więc może mu gdzies napełniają? Maja |
| szauek
|
Posted: 7 Lip 2008 19:55:22 Hej Hej!
Może wiecie, gdzie w naszym pięknym mieście można kupić palnik do takiej zwykłej butli turystycznej? Poszukaj też np. w Praktikerze czy w Obi, czasem mają takie małe, jesli małe ciebie interesują. No własnie średnio, pożyczyłem butlę jakiś czas temu, dostałem wreszcie, ale pustą i bez palnika. Dziwni są ludzie. Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo
na urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. Ja też mam wątpliwości co do nabijania, też słyszałam, ze już się tego nie robi, ale znajomy już ladnych parę lat jeździ z jedną butlą, więc może mu gdzies napełniają? Jakbyś się dowiedziała gdzie....? Plizzz:) szauek |
| MM
|
Posted: 7 Lip 2008 20:14:21 Hej Hej!
Może wiecie, gdzie w naszym pięknym mieście można kupić palnik do takiej zwykłej butli turystycznej? Sklep sportowo-rowerowo-turystyczny na Wichrowych Wzgórzach. Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo na
urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. Firma "Bombi" na ulicy Trackiej 5. MM |
| JerzyM
|
Posted: 7 Lip 2008 20:19:30 Drugie pytanie: gdzie można nabić taką butlę. Wybieramy się niedługo na
urlop i wygodnie byłoby mieć coś takiego ze sobą. Firma "Bombi" na ulicy Trackiej 5. jakkolwiek miesznie brzmi połšczenie słów gaz i bombi :-))) a nie majš może w ofercie kursów pilotażu dużych samolotów ?? |
| Wodz
|
Posted: 8 Lip 2008 07:26:34 Dnia Mon, 7 Jul 2008 21:10:43 +0200. osoba podająca się za "szauek" Dnia Mon, 7 Jul 2008 20:30:55 +0200. osoba podająca się za "szauek"
Hej Hej! Może wiecie, gdzie w naszym pięknym mieście można kupić palnik do takiej zwykłej butli turystycznej? Hmm poszukaj w sklepach turystycznych typu himountain (przepraszam za reklame) w realu i podobnym w Alfie (niestety nie pamiętam nazwy). hmm, może w Arpisie? W Arpisie też możesz spróbować :) Jakoś wyleciał mi ten sklep... Hmm z tym może być problem. Kilka lat temu zakazali nabijania butli.
Teraz chyba wymieniają... Ale nie jestem tego pewny. Jak to zakazali?:) No mogę wymienić, ale na pełną:) Dopytam.
Wiesz tą informacje słyszałem kilka lat temu ... od wujka, który jeździ TIRem. Ale on legalnie inaczej ;P w swoim mieście sobie napełniał... Wiem, że można było wymieniać na pełną bodajże tylko niebieskie butle. Na taki kolor malowali te "nowsze" butle... Ale najlepiej sprawdz i spytaj się pod tym adresem, który dał Ci MM :) |
| szauek
|
Posted: 8 Lip 2008 15:06:23 Wiesz tą informacje słyszałem kilka lat temu ... od wujka, który
jeździ TIRem. Ale on legalnie inaczej ;P w swoim mieście sobie napełniał... Wiem, że można było wymieniać na pełną bodajże tylko niebieskie butle. Na taki kolor malowali te "nowsze" butle... Ale najlepiej sprawdz i spytaj się pod tym adresem, który dał Ci MM :) Dziękuję zatem wszystkim, jak załatwię to napiszę, co by dla potomnych pozostało. szauek |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.397 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |