| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / Z powodu wyjazdu sprzedam dom |
| Autor | Wiadomość |
| Posted: 6 Gru 2007 18:19:28 Sprzedam Nowy dom II piętrowy mieszkalny, wszystkie media nowe. Na parterze można mieć sklepy lub biura usługowe i inne Pełna informacja na stronie: http://www.ofertybazar.com.pl/obiekt11.html Udzielam również informację na telefon |
|
| Piotrek "Pedros" Olejnik
|
Posted: 7 Gru 2007 07:20:26 Sprzedam Nowy dom II piętrowy mieszkalny, wszystkie media nowe.
Na parterze można mieć sklepy lub biura usługowe i inne Pełna informacja na stronie: http://www.ofertybazar.com.pl/obiekt11.html Udzielam również informację na telefon Co to za cena (nawet jest próba ukrycia ;) ) na stronie z ogłoszeniem? Cytat: "Cena około 195.00,00 zł ( do uzgodnienia - proponuj cenę! )" W jakiej to walucie? |
| tytan15
|
Posted: 7 Gru 2007 09:39:48 Sprzedam Nowy dom II piętrowy mieszkalny, wszystkie media nowe.
Na parterze można mieć sklepy lub biura usługowe i inne Pełna informacja na stronie: http://www.ofertybazar.com.pl/obiekt11.html Udzielam również informację na telefon Co to za cena (nawet jest próba ukrycia ;) ) na stronie z ogłoszeniem? Cytat: "Cena około 195.00,00 zł ( do uzgodnienia - proponuj cenę! )" W jakiej to walucie? A kubatura podawana w m2. To też ciekawe. |
| Grumens
|
Posted: 7 Gru 2007 13:38:20 Sprzedam Nowy dom II piętrowy mieszkalny, wszystkie media nowe.
Na parterze można mieć sklepy lub biura usługowe i inne Nie kupujcie bo pewnie straszy w tym domu :) |
| jarek
|
Posted: 7 Gru 2007 19:17:44 no kurcze rozumiem jeszcze jakby to był dom z naszej okolicy ale .. ten jest setki km od nas!! 0 ty orest idz do siebie... |
| JerzyM
|
Posted: 8 Gru 2007 09:54:38 Sprzedam Nowy dom II piętrowy mieszkalny, wszystkie media nowe.
Na parterze można mieć sklepy lub biura usługowe i inne Nie kupujcie bo pewnie straszy w tym domu :) Ja zaczynam odnosić wrażenie, że skończył się boom budowlany tj. ceny mieszkań stanęły i "inwestorzy", którzy kupowali co tylko się da "bo ceny rosną" będą próbowali teraz sprzedawać te nieruchomości żeby znów upłynnić pieniądz. Teraz powinien nadejść czas gdzie deweloperzy nie chcąc zejść z cen będą próbowali reklamować się na maxa ... a za pół roku ceny pójdą w dół bo i developer musi budować żeby żyć a i "inwestorzy" potrzebują pieniędzy a nie niezamieszkanych lokali. P.S. Widziałem ostatnio reklamę Arbetu "solidne budownictwo" czy jakoś tak. Myślałem, że z chodnika nie wstanę ze śmiechu. |
| Hautameki
|
Posted: 8 Gru 2007 10:12:04 Ja zaczynam odnosić wrażenie, że skończył się boom budowlany tj. ceny
mieszkań stanęły i "inwestorzy", którzy kupowali co tylko się da "bo ceny rosną" będą próbowali teraz sprzedawać te nieruchomości żeby znów upłynnić pieniądz. Teraz powinien nadejść czas gdzie deweloperzy nie chcąc zejść z cen będą próbowali reklamować się na maxa ... a za pół roku ceny pójdą w dół bo i developer musi budować żeby żyć a i "inwestorzy" potrzebują pieniędzy a nie niezamieszkanych lokali. P.S. Widziałem ostatnio reklamę Arbetu "solidne budownictwo" czy jakoś tak. Myślałem, że z chodnika nie wstanę ze śmiechu. Zgadzam się z Twoją opinią. Budowlany balon został za mocno nadmuchany, a ceny mieszkań, które poszły w górę jak szalone zaczną się powoli stabilizować. Wg mojej oceny developerzy będą mieli spory problem ze sprzedażą nowo wybudowanych mieszkań, bo przy tak zwariowanych cenach i ilości nowych inwestycji nikt na mieszkania się nie rzuca jak bywało kiedyś. Masa spekulantów utopiła w mieszkaniach swoje pieniądze, a teraz, w momencie, kiedy rynek w miarę się nasycił nikt nie chce tego kupować. Skończyły się czasy, że masowy wykup mieszkań był doskonałym sposobem na pomnożenie swoich pieniędzy. Nie każdy jest skłonny wziąć kredyt mieszkaniowy na 40 czy 60 lat na kwotę 300tys. zł podczas gdy na giełdzie dzieją się cuda, a waluty zagraniczne lecą na łeb na szyję. Więc albo będą musieli dalej kupować mieszkania, żeby ceny nie spadały, albo zacząć je sprzedawać niekoniecznie z dużym zyskiem. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.421 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |