| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / Czy ktoś z Was był już.... |
| Autor | Wiadomość |
| szauek
|
Posted: 20 Paź 2005 09:02:53 w Alfie?
Nie przepadam za takimi obiektami i obawiam się, że zanim odwiedzę to centrum trochę się spatynuje. A może nie mam racji i warto je odwiedzić, może atrakcyjna cena majtek, a może podróbki perfum w niezłych cenach? I może tam pięknie jest? ja chyba poczekam aż się przerzedzi. Nie lubię tłoku a obawiam się że w pierwszych dniach funkcjonowania tego obiektu nie obejdzie się bez przeludnienia. szauek |
| Lukasz Chomicz
|
Posted: 20 Paź 2005 16:21:19 może atrakcyjna cena majtek, a może podróbki perfum w niezłych cenach? I
może tam pięknie jest? a żebyś wiedział - pisali dzisiaj w Olsztyńskiej że majtki po 5 złotych! ;)))) a cyckonosze po 7,5 :))))) mnie też ten tłum przeraża wolę kupić majtki i za 10 złotych w osiedlowym sklepiku albo w ogóle zaszaleć i za 30 przez internet ;))))) pozdr joan Na korytarzach Alfy bylo tragicznie... na ruchome schody ciezko bylo szpilke wcisnac ale mega kolejki byly tylko w sklepach gdzie z okazji otwarcia byly promocje.. Fajnie kupic firmowy ciuch za 50% ceny. Do konca tygodnia w niektorych beda takie promocje. a te cyckonosze... to wszystkie rozmiary po 7,50 ?:D:D lukasz |
| Joanna
|
Posted: 20 Paź 2005 19:33:22 Na korytarzach Alfy bylo tragicznie... na ruchome schody ciezko bylo
szpilke wcisnac ale mega kolejki byly tylko w sklepach gdzie z okazji otwarcia byly promocje.. brrrr na samą myśl o takim tłumie i ścisku słabo mi się robi.... trzeba mieć niezłą żyłkę łowcy żeby dobrowolnie pchać się w takie coś - ale kieszonkowcy mają raj ;) a te cyckonosze... to wszystkie rozmiary po 7,50 ?:D:D
a nie wiem nie pisali, może tylko na te najmniejsze ;)))) joan |
| jarojk
|
Posted: 21 Paź 2005 07:03:26 weni widi - szybko zmikici :-) powiem tak .. za duzy tlok na razie.. bylem pierwszego dnia..i z tego co wiem od znajomych co byli w srodku przed otwarciem byla taka sytuacja ze otworzono dwie godziny wczesniej - ( o 15 zamiast o 17) dlaczego ?? bo bano sie ze ludzie dzwri wyłamia... dla mnie to z lekka przesada załóżmy że rozumiem takie cos jak teraz w wawce że w sklepach z elektroniką można kupić laptopa nowego za 999 zł.. to jestem w stanie naprawde zrozumiec ale .zeby pchac sie tylko po to by cos tam popatrzec ?? my weszlismy po 19 i tak tylko przeszlismy .. bo cos "zwiedzic" sie tez nie dalo .. za duzo ludzi ..- pojde tam z ciekawosci obejrzec ale dopiero w przyszlym tygodniu jak sie skoncza te "promocje" |
| JerzyM
|
Posted: 22 Paź 2005 07:06:06 chociaz dzis bylem milo zaskoczony... zaszlismy z żoną do max duetu ... i
ceny sa hmm bardzo przyjemne :-) takie rzeczy codzienego uzytku sa tansze niz w realu, czy tesco Mnie to rozwaliły półki z "towarami azjatyckimi" czyli z chińszczyzną - rewela. Ogólnie sklep chyba celuje w bardziej zamożnego i wybrednego klienta. W każdym razie o ile cała alfa jest żenująco smutna to Duet wywarł na mnie pozytywne wrażenie. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.421 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |