| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / przygarnę kotka |
| Autor | Wiadomość |
| Krzysztof Rojek
|
Posted: 18 Paź 2005 15:10:27 d2llbSB6ZSBOVEcgYWxlIG9nbG9zemVuaWEgbWFsbyBrdG8gb2dsYWRhDQprb2xlZ2EgcG9zenVr dWplIG1hbGVnbyBrb3RrYSAtIG1pZXN6Y3p1Y2hhIChvZCBkb21vd2VqIGtvdGtpKQ0KMDY5MTc2 Njk5OCAtIERhbmllbA0KDQpwb3pkcmF3aWFtDQprcnp5c2llaw== |
| MARKETING
|
Posted: 19 Paź 2005 09:41:47 Ja chce taką kotkę z akademika...... Może być z tego dla pielęgniarek. Te są bardzo wdzięczne i znają się na rzeczy. A jakie futra mają żebyście wiedzieli. wiem ze NTG ale ogloszenia malo kto oglada
kolega poszukuje malego kotka - mieszczucha (od domowej kotki) 0691766998 - Daniel w akademikach sporo kotek teraz - niektóre nawet drapią;-) szauek |
| Wojtas
|
Posted: 19 Paź 2005 09:51:24 w akademikach sporo kotek teraz - niektóre nawet drapią;-)
A jak z jedzeniem, jakas specjalna dla nich karma? Mleko takie zwykle moze byc ? |
| marcepan
|
Posted: 19 Paź 2005 11:21:21 noo
maja teraz ruje :) I jeszcze pelnia ksiezyca akurat:) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |