| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / obsrana vectra |
| Autor | Wiadomość |
| szauek
|
Posted: 4 Lis 2007 13:42:18 Hej, czy u Was też są jakieś problemy? Od kilku dni ledwo to działa, a wczoraj i dzisiaj to masakra. Dzisiaj są problemy z synchronizacją. Restartuję modem, działa przez kilka chwil, potem nie działa, potem na kilka minut znów zadziała. Teraz od godziny już w ogóle nie działa, więc podłączyłem się przez tel. Co za obsrana kablówka! szauek ps. tv działa bez zarzutu. |
| Sharper
|
Posted: 4 Lis 2007 14:40:00 Hej, czy u Was też są jakieś problemy? Od kilku dni ledwo to działa, a
wczoraj i dzisiaj to masakra. Dzisiaj są problemy z synchronizacją. Restartuję modem, działa przez kilka chwil, potem nie działa, potem na kilka minut znów zadziała. Teraz od godziny już w ogóle nie działa, więc podłączyłem się przez tel. Co za obsrana kablówka! U mnie działa raz wolniej, raz szybciej... ale działa cały czas... Trochę chyba się przeliczyli z tym przyspieszeniem... Pozdrawiam |
| igero
|
Posted: 5 Lis 2007 11:19:35 Wczesniej u mnie dzialalo raz lepiej, raz gorzej. Od Piatku jest zupelnie do d....py Z lacza 2 Mb dochodzi w porywach do 120 kb. Straty pakietow do www.vectra.pl na poziomie 25 %. Pingi momentami dochodza do 500 ms. Koszmar. Na reklamacje maja 24 h. Pierwsza zglosilem w sobote o 8.00 Druga w niedziele o 8.30 Trzecia dzisiaj o 11.30 Do tej pory brak reakcji z ich strony. Igero (wilczynskiego 2) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |