| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / ZA |
| Autor | Wiadomość |
| Kempol
|
Posted: 12 Paź 2005 21:41:48 Ludzie zagłosują nogami :-) |
| JerzyM
|
Posted: 13 Paź 2005 05:38:17 Dnia 13-10-05 06:55, mariusz naskrobał(a): Czy czasem Kopernik nie jest kupiony dla działki w dobrej lokalizacji?
Coś było wyjaśnione w Olsztyńskiej. i nawet kiedyś był o tym wątek na APRO .... Wszystkie kina kupił jakiś inwestor (za cholerę nie pamiętam jaki). Polonia do odstrzału (nareszcie), Kopernik ma być przerobiony na centrum handlowe, Awangarda zostaje jako kino niszowe. |
| marcepan
|
Posted: 13 Paź 2005 06:08:53 i nawet kiedyô byl o tym wńtek na APRO ....
Tak bylo na apro wszystko dokladnie. Wowczas pisali ze kopernik przebuduja na budynek uslugowo-handlowy a polonie na bank. Niedawno gdzie wyszytalem ze jeszcze jakis czas kopernik bedzie walczyl o klienta a decyzje co dalej podejma z poczatkiem nowego roku. Ja jestem za zamknieciem jednego i drugiego. Niech pozostanie tylko awangarda jako alternatywa do komercyjnych produkcji - wg mnie tylko ona ma szanse przetrwac. |
| Wojtas
|
Posted: 13 Paź 2005 06:14:50 Czy czasem Kopernik nie jest kupiony dla działki w dobrej lokalizacji?
Coś było wyjaśnione w Olsztyńskiej. http://www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&id=769591 |
| Wojtas
|
Posted: 13 Paź 2005 06:26:13 Ja jestem za zamknieciem jednego i drugiego. Niech pozostanie tylko awangarda jako alternatywa do komercyjnych produkcji - wg mnie tylko ona ma szanse przetrwac. Awangarda jak najbardziej powinna zostac. Ma inny repertuar. Wyswietlaja ciekawe filmy, ktore nieraz ciezko nawet z netu sciagnac ;) A Polonia i Kopernik tylko beda powielac to co bedzie w Alfie. |
| marcepan
|
Posted: 13 Paź 2005 06:27:01 A Polonia i
Kopernik tylko beda powielac to co bedzie w Alfie. Jakby tylko powielaly to byloby niezle... moze wowczas cenami moglyby zachecic. Ale prawda jest taka ze duze firmy maja wczesniej dostep do nowosci niz male kina. Wiec wyswietlenie filmu nawet z kilkudniowym opoznieniem pogrzebie te kina. |
| szauek
|
Posted: 13 Paź 2005 11:19:32 Jakby tylko powielaly to byloby niezle... moze wowczas cenami moglyby
zachecic. Ale prawda jest taka ze duze firmy maja wczesniej dostep do nowosci niz male kina. Wiec wyswietlenie filmu nawet z kilkudniowym opoznieniem pogrzebie te kina. niekoniecznie... nie każdy jest taki niecierpliwy.. Ja wolałbym poczekać te kilka dni na rzecz ceny biletu. Ale ja to sknera jestem ;-) szauek |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.419 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |