| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / co tak ucichło tutaj? |
| Autor | Wiadomość |
| Joanna
|
Posted: 28 Paź 2007 09:18:03 Co Was tak zatkało po wyborach? :) Cicho, głucho, tylko spam.... pozdrawiam joanna |
| RW
|
Posted: 28 Paź 2007 21:35:00 No ja nie napiszę, szanowna grupa raczyła zrobić donos na jakoby spam i onet wyciął mi konto, ot wolność słowa, bo nie poprawnie jest mówić o UPR..Tak więc niech wasi socjaliści POPiSLiDPSL zapewnią wam zasiłki...zamiast emerytur :) A stado baranów zostanie ostrzyżone ze skórą z podatków. Więc dalej oglądajcie mydlane seriale w TV..a potem usłużnie głosujcie tak jak wam mówią sondaże ;)...ha ha... Wiesiek Co Was tak zatkało po wyborach? :)
Cicho, głucho, tylko spam.... pozdrawiam joanna |
| Marrcino
|
Posted: 29 Paź 2007 09:07:05 No ja nie napiszę, szanowna grupa raczyła zrobić donos na jakoby spam i onet
wyciął mi konto, ot wolność słowa, bo nie poprawnie jest mówić o UPR..Tak więc niech wasi socjaliści POPiSLiDPSL zapewnią wam zasiłki...zamiast emerytur :) A stado baranów zostanie ostrzyżone ze skórą z podatków. Więc dalej oglądajcie mydlane seriale w TV..a potem usłużnie głosujcie tak jak wam mówią sondaże ;)...ha ha... To te co według Ciebie kłamały i UPR aka LPR miał wejść do parlamentu? HEHE Marrcino |
| PlaMa
|
Posted: 29 Paź 2007 18:07:32 dalej oglądajcie mydlane seriale w TV..a potem usłużnie głosujcie tak jak
wam mówią sondaże ;)...ha ha... miej choć trochę godności... |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |