| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / Witam wszystkich! |
| Autor | Wiadomość |
| Hautameki
|
Posted: 28 Paź 2007 10:36:51 Prezentów dla Was nie mam, ale chyba Szanowna Grupa się nie obrazi ;-)) Czy ktoś jeszcze wogóle pamięta Hautamekiego? ;-D Po długiej przerwie (4,5 m-ca) postaram się odzywać znacznie częściej, bo muszę przyznać, że od czasu mojego wyjazdu nowych postów za wiele nie przybyło. |
| szauek
|
Posted: 28 Paź 2007 10:59:14 Prezentów dla Was nie mam, ale chyba Szanowna Grupa się nie
obrazi ;-)) Czy ktoś jeszcze wogóle pamięta Hautamekiego? ;-D Po długiej przerwie (4,5 m-ca) postaram się odzywać znacznie częściej, bo muszę przyznać, że od czasu mojego wyjazdu nowych postów za wiele nie przybyło. No taka cisza nastała. Pisz, pisz, bo nudy:) sz. |
| Hautameki
|
Posted: 28 Paź 2007 12:26:28 [cut] No taka cisza nastała. Pisz, pisz, bo nudy:) Spoko, zawsze jakiś ciekawy temat się znajdzie, w zeszłym roku było sporo żarliwych dyskusji, dlaczego w tym ma być inaczej? Czyżby to wina cudu gospodarczego jaki obiecywała PO? ..ludzie zamiast spędzać wolny czas w domowym zaciszu z namiętnością oddają się spędem pieniędzy w sklepach .. stąd tak niska frekwencja na naszej grupie ;-)) |
| PlaMa
|
Posted: 28 Paź 2007 13:37:20 wina cudu gospodarczego jaki obiecywała PO? ..ludzie zamiast spędzać
wolny czas w domowym zaciszu z namiętnością oddają się spędem pieniędzy w sklepach .. stąd tak niska frekwencja na naszej grupie ;-)) ciągle nie wytrzeźwieliśmy i bawimy się po porażce kaczorów :D pozdrawiam. PlaMa |
| Adam
|
Posted: 28 Paź 2007 15:05:14 wina cudu gospodarczego jaki obiecywała PO? ..ludzie zamiast spędzać
wolny czas w domowym zaciszu z namiętnością oddają się spędem pieniędzy w sklepach .. stąd tak niska frekwencja na naszej grupie ;-)) ciągle nie wytrzeźwieliśmy i bawimy się po porażce kaczorów :D pozdrawiam. PlaMa Ja tam się nie cieszę z przegranej kaczorów. Zresztą jedna bajka, kaczor bliźniak czy kaczor Donald. Jeden i ten sam Disneyland będzie :p |
| sq4ty
|
Posted: 31 Paź 2007 06:24:39 Prezentów dla Was nie mam, ale chyba Szanowna Grupa się nie
obrazi ;-)) Czy ktoś jeszcze wogóle pamięta Hautamekiego? ;-D Po długiej przerwie (4,5 m-ca) postaram się odzywać znacznie częściej, bo muszę przyznać, że od czasu mojego wyjazdu nowych postów za wiele nie przybyło. Czeeeeeeeść! Grupa przycichła bo Ciebie nie było, a i ja mam mało czasu :). Maja |
| Hautameki
|
Posted: 31 Paź 2007 09:47:00 Prezentów dla Was nie mam, ale chyba Szanowna Grupa się nie obrazi ;-)) Czy ktoś jeszcze wogóle pamięta Hautamekiego? ;-D Po długiej przerwie (4,5 m-ca) postaram się odzywać znacznie częściej, bo muszę przyznać, że od czasu mojego wyjazdu nowych postów za wiele nie przybyło. Czeeeeeeeść! Grupa przycichła bo Ciebie nie było, a i ja mam mało czasu :). Kto się czubi ten się lubi, szczerze przyznam, że trochę się stęskniłem za naszymi kłótniami ;-) |
| sq4ty
|
Posted: 31 Paź 2007 20:51:21 Kto się czubi ten się lubi, szczerze przyznam, że trochę się
stęskniłem za naszymi kłótniami ;-) Och jak mi miło! :) Postaram się Cię nie zawieść :P. Maja |
| Wodz
|
Posted: 2 Lis 2007 18:23:44 To chyba stało się Wed, 31 Oct 2007 20:51:21 -0000,. W mroku pojawiło się UFO. Z niego wysiadło coś podające się za "sq4ty". Nagle błysk, a na bezchmurnym niebie ułożył się z gwiazd taki oto napis: Kto się czubi ten się lubi, szczerze przyznam, że trochę się
stęskniłem za naszymi kłótniami ;-) Och jak mi miło! :) Postaram się Cię nie zawieść :P. Może przez nie w końcu grupa się "rozrusza". Ja dawno nie pisałem, gdyż miałem małe problemy sprzętowe. Na szczęście jest już wszystko w najlepszym porządku :) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.422 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |