| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / Kablówka i internet w Olsztynie |
| Autor | Wiadomość |
| GFR
|
Posted: 11 Wrz 2007 08:39:07 Witam, No właśnie gdzie ? Kończy mi się właśnie umowa w Multimedii (Jaroty) gdzie za aktualnie 256 kb + kablówkę (pakiet Komfort) płaciłem ok 90 zł po okresie promocynym mam 120 zł.. zdzierstwo za te dwie usługi jak dla mnie jak nic. Moim zadaniem coś takiego nie jest warte więcej niż 50-60 zł/mc. Przeglądam sobie oferty innych operatorów ale są tak pogmatwane jak kiedyś taryfy u operatorów telefonii komórkowej ;) Co możecie polecić w zestawie internet + kablówka ? Internet - tu w zupełności wystarcza mi 256/512 kbit. Jakie macie opłaty za analogiczne zestawy usług u innych operatorów ? Pozdrawiam, Grzegorz |
| PlaMa
|
Posted: 11 Wrz 2007 08:50:02 Co możecie polecić w zestawie internet + kablówka ?
Internet - tu w zupełności wystarcza mi 256/512 kbit. Jakie macie opłaty za analogiczne zestawy usług u innych operatorów ? UPC ale to nie olsztyn :( pozdrawiam. PlaMa |
| Piotrek "Pedros" Olejnik
|
Posted: 11 Wrz 2007 09:40:23 Witam,
No właśnie gdzie ? Kończy mi się właśnie umowa w Multimedii (Jaroty) gdzie za aktualnie 256 kb + kablówkę (pakiet Komfort) płaciłem ok 90 zł po okresie promocynym mam 120 zł.. zdzierstwo za te dwie usługi jak dla mnie jak nic. Moim zadaniem coś takiego nie jest warte więcej niż 50-60 zł/mc. Przeglądam sobie oferty innych operatorów ale są tak pogmatwane jak kiedyś taryfy u operatorów telefonii komórkowej ;) Co możecie polecić w zestawie internet + kablówka ? Internet - tu w zupełności wystarcza mi 256/512 kbit. Jakie macie opłaty za analogiczne zestawy usług u innych operatorów ? Pozdrawiam, Grzegorz Rodzice mają Multimedię. Jakiś czas temu przenieśli numer z TP. Teraz za kablówkę, net (512) i telefon (nie pamiętam ile mają minut w abo - coś koło 1000? na stacjonarne w całej Polsce) płacą niecałe 120zł. Wystarczy sobie wziąć jakąś dodatkową usługę (w Twoim przypadku zostaje telefon) i masz promocję 3 w 1. Warto do biura się przejść, odczekać swoje (niestety kolejki są zawsze i trzeba czekać). |
| Adam
|
Posted: 11 Wrz 2007 10:55:13 Ja 2 tygodnie temu przedłużałem na kolejne 12 miesięcy internet + kablówkę w Multimedii. Oto warunki jakie mi zaoferowali: - net 512/256 kb/s - za 39,99 zł - telewizja - ~38 zł minus 10%. - ponadto wziąłem telefon również od nich za ~22,50 zł, ale mnie interesował tylko najtańszy abonament, ponieważ zależy mi jeszcze na numerze telefonu, który mam w TP.SA. A tak to dzwonię przez voip`a poprzez voipdiscount, gdzie mam 300 minut tygodniowo (czyli 1200 minut miesięcznie) - za niecałe 9 zł miesięcznie :). Pozdrawiam Adam :) |
| GFR
|
Posted: 11 Wrz 2007 11:50:30 Ja 2 tygodnie temu przedłużałem na kolejne 12 miesięcy internet + kablówkę
w Multimedii. Oto warunki jakie mi zaoferowali: Hmm telefonu nie potrzebuję w domu i tak jestza dużo komórek. W sumie to mają ciekawą propozyję internet za darmo ale przy jednej usłudzie w tym przypadku TVK to jest limit ilości sciągnietych danych do 512 Mb/mc trochę mało.. nawet na zwykłe surfowanie, nie mówiąc już o sciąganiu czegokolwiek. |
| Piotrek "Pedros" Olejnik
|
Posted: 11 Wrz 2007 12:13:40 Hmm telefonu nie potrzebuję w domu i tak jestza dużo komórek. W sumie to mają ciekawą propozyję internet za darmo ale przy jednej usłudzie w tym przypadku TVK to jest limit ilości sciągnietych danych do 512 Mb/mc trochę mało.. nawet na zwykłe surfowanie, nie mówiąc już o sciąganiu czegokolwiek. Jeśli limit wyczerpiesz - płacisz 48 czy 49PLN To i tak niewiele |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.424 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |