| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / dobry deser lodowy |
| Autor | Wiadomość |
| lukasz chomicz
|
Posted: 8 Wrz 2007 08:51:49 Witam Pisze gdyz mam problem :D otoz w naszym blisko 200 tysiecznym miescie nie moglem znalezc porzadnego deseru lodowego. Desery ktorych udalo mi sie sprobowac w 80 procentach skladaly sie z bitej smietany.. Moje pytanie brzmi: czy znacie lokal w ktorym zjem dobry deser LODOWY ? a nie bito-smietanowy ?:) |
| sq4ty
|
Posted: 8 Wrz 2007 09:06:40 otoz w naszym blisko 200 tysiecznym miescie nie moglem znalezc porzadnego
deseru lodowego. Desery ktorych udalo mi sie sprobowac w 80 procentach skladaly sie z bitej smietany.. Moje pytanie brzmi: czy znacie lokal w ktorym zjem dobry deser LODOWY ? a nie bito-smietanowy ?:) A gdzie byłeś? M. |
| szauek
|
Posted: 9 Wrz 2007 00:44:35 Witam
Pisze gdyz mam problem :D otoz w naszym blisko 200 tysiecznym miescie nie moglem znalezc porzadnego deseru lodowego. Desery ktorych udalo mi sie sprobowac w 80 procentach skladaly sie z bitej smietany.. Moje pytanie brzmi: czy znacie lokal w ktorym zjem dobry deser LODOWY ? a nie bito-smietanowy ?:) Jadłem w Tawernie Pirat na Bałtyckiej coś, co nazywało się chyba Białe Szaleństwo. Było fajne, bo nie za słodkie. Z ananasami chyba. Nie lubię słodkiego, ale mi mocno smakowało. A bita śmietana jest fajna. Może towarzystwo koleżanki mi bardziej smakowało. szauek |
| Kapumari
|
Posted: 9 Wrz 2007 12:05:20 Pisze gdyz mam problem :D
otoz w naszym blisko 200 tysiecznym miescie nie moglem znalezc porzadnego deseru lodowego. Desery ktorych udalo mi sie sprobowac w 80 procentach skladaly sie z bitej smietany.. Moje pytanie brzmi: czy znacie lokal w ktorym zjem dobry deser LODOWY ? a nie bito-smietanowy ja się w Osztynie nie spotkałem wszystko jest na śmietanie. Witoldo |
| Kapumari
|
Posted: 9 Wrz 2007 12:06:39 Pisze gdyz mam problem :D
otoz w naszym blisko 200 tysiecznym miescie nie moglem znalezc porzadnego deseru lodowego.
Desery ktorych udalo mi sie sprobowac w 80 procentach skladaly sie z bitej smietany..
Moje pytanie brzmi: czy znacie lokal w ktorym zjem dobry deser LODOWY ? a nie bito-smietanowy ja się w Osztynie nie spotkałem wszystko jest na śmietanie. Witoldo gościnnie brat Kapumari |
| sq4ty
|
Posted: 9 Wrz 2007 12:47:48 otoz w naszym blisko 200 tysiecznym miescie nie moglem znalezc porzadnego
deseru lodowego. Desery ktorych udalo mi sie sprobowac w 80 procentach skladaly sie z bitej smietany.. Moje pytanie brzmi: czy znacie lokal w ktorym zjem dobry deser LODOWY ? a nie bito-smietanowy Zawsze można iść na Kołłątaja do Magro i poprosić w pucharku o takie gałki lodów, jakie się chce, poprosić o polewę, jakies inne dodatki (orzechy, wiśnie, ananasy, brzoskwinie itp), a nawet o bitą śmietanę, ale ty zdaje się nie chcesz :). Pytałam, gdzie byłeś, bo nie wiem, czy w jakichś restauracjach, gdzie pewnie są desery lodowe wprost proporcjonalne do jakości lokalu. Maja |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.422 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |