| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / piwo Kozel Czerny w Olsztynie |
| Autor | Wiadomość |
| sonic
|
Posted: 8 Sier 2007 09:02:58 witam mam pytanie do smakoszy czeskiego piwa czy w Olsztynie lub okolicach jest do kupienia Kozel Czerny ? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz |
| JerzyM
|
Posted: 8 Sier 2007 09:14:41 mam pytanie do smakoszy czeskiego piwa czy w Olsztynie lub okolicach jest do
kupienia Kozel Czerny ? Kiedyś mieliśmy własne, olsztyńskie czarne piwo zwane Heban ale po zamknięciu browaru ... zaczęli je trzepać czesi. Więc z czystym sercem mogę ci polecić czeskie czarne piwo z polską naklejką pt. Heban P.S. Szukaj w dużych marketach ... kiedyś widziałem w Realu |
| sonic
|
Posted: 8 Sier 2007 09:29:14 witam Heban jest i u nas w Bartoszycach jest niezly ale mam smaka na Kozelka ,ktorego pilem 100 lat temu pozdrawiam |
| Sharper
|
Posted: 8 Sier 2007 10:18:30 Heban jest i u nas w Bartoszycach jest niezly ale mam smaka na Kozelka
,ktorego pilem 100 lat temu Może w Mołotovie mają... Tam jest dużo różnych piw... |
| JerzyM
|
Posted: 8 Sier 2007 11:25:17 Heban jest i u nas w Bartoszycach jest niezly ale mam smaka na Kozelka
,ktorego pilem 100 lat temu ja pisałem o Realu bo tam koziołka widziałem |
| JerzyM
|
Posted: 8 Sier 2007 11:26:04 Heban jest i u nas w Bartoszycach jest niezly ale mam smaka na Kozelka
,ktorego pilem 100 lat temu eeee a jak bardzo chcesz to mogę kupić w łodzi i jadąc w piątek do olsztyna to ci przywiozę :-) |
| sonic
|
Posted: 8 Sier 2007 13:33:19 dzieki poprosze kogos o sprawdzenie w Olsztynie w Realu a jak nie bedzie to bede mial prosbe :-) kontakt GG 5195562 pozdrawiam karol |
| Kapumari
|
Posted: 10 Sier 2007 11:28:56 witam
mam pytanie do smakoszy czeskiego piwa czy w Olsztynie lub okolicach jest do kupienia Kozel Czerny ?
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz dzisiaj jadę na Słowację a jest to piwo Słowackie nie Czeskie (przynajmniej tak mi się wydaje) i na pewno zrobię lekki zapas jak cos to wyślij mailem to parę sztuk kupię dodatkowo Kapumari |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.428 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |