| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Olsztyn / Papier A1 |
| Autor | Wiadomość |
| tytan15
|
Posted: 7 Sier 2007 10:37:52 Witam. Wie może ktoś gdzie w czasie wakacji można zakupić papier formatu A1? W czasie wakacji na Kortowie wszystko zamknięte, a na mieście to nie mam bladego pojęcia. Poza tym dobrze by było gdyby można było kupić na sztuki, ewentualnie paczkę 10 arkuszy. więcej na pewno nie będzie mi potrzebne. Pozdrawiam ARek |
| Piotrek "Pedros" Olejnik
|
Posted: 7 Sier 2007 10:44:11 Witam.
Siemanko Wie może ktoś gdzie w czasie wakacji można zakupić papier formatu A1? W
czasie wakacji na Kortowie wszystko zamknięte, a na mieście to nie mam bladego pojęcia. Poza tym dobrze by było gdyby można było kupić na sztuki, ewentualnie paczkę 10 arkuszy. więcej na pewno nie będzie mi potrzebne. Przychodzą mi na myśl dwa miejsca, obydwa niedaleko siebie: 1. sklep Joko przy ul. 1go Maja idąc w górę od Ratusza po prawej stronie ulicy (sklep z artykułami "artystycznymi" typu papier, farby itp) 2. nieco wyżej niż Joko, w wieżowcu vis a vis (chyba tak to się pisze) teatru Jaracza sklep ze sprzętem geodezyjnym. Z tego co pamiętam też takie rzeczy mają w swojej ofercie. Miłego spacerowania po Centrum ;) |
| Joanna
|
Posted: 9 Sier 2007 17:21:51 Wie może ktoś gdzie w czasie wakacji można zakupić papier formatu A1? W
czasie wakacji na Kortowie wszystko zamknięte, a na mieście to nie mam bladego pojęcia. Poza tym dobrze by było gdyby można było kupić na sztuki, ewentualnie paczkę 10 arkuszy. więcej na pewno nie będzie mi potrzebne. Przychodzą mi na myśl dwa miejsca, obydwa niedaleko siebie: 1. sklep Joko przy ul. 1go Maja idąc w górę od Ratusza po prawej stronie ulicy (sklep z artykułami "artystycznymi" typu papier, farby itp) 2. nieco wyżej niż Joko, w wieżowcu vis a vis (chyba tak to się pisze) teatru Jaracza sklep ze sprzętem geodezyjnym. Z tego co pamiętam też takie rzeczy mają w swojej ofercie. jeszcze jest BAKA coś jak hurtownia z papierem. wszelkie kształty, kolory i wymiary. Na przeciwko Sanepidu, po lewej stronie sklepu spozywczego w takim małym baraku. joanna |
| tytan15
|
Posted: 22 Sier 2007 12:06:22 jeszcze jest BAKA coś jak hurtownia z papierem.
Wielkie dzięki Tam właśnie udało mi się kupić potrzebny papier. W "geodezyjnym" była tylko kalka a "malarski" jeszcze był zamknięty (od 10). W tej hurtowni, całkiem spory wybór mają, nie tylko zwykły biały papier. Pozdrawiam ARek |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.421 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |