| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / No co taka cisza? |
| Autor | Wiadomość |
| Artur(m)
|
Posted: 10 Sier 2009 11:15:47 No własnie. Artur(m) |
| GK
|
Posted: 10 Sier 2009 11:26:18 No własnie.
Artur(m) Wyjechali na wakacje? Albo nasłuchują ;-) Pozdrawiam, Grzegorz |
| Artur(m)
|
Posted: 10 Sier 2009 11:33:34 Wyjechali na wakacje? Albo nasłuchują ;-) Ale mnie ino się rozchodzi o meeeeeeecz.:) Artur(m) |
| jarqs
|
Posted: 10 Sier 2009 11:40:59 Przecież wiadomo, że to nie ten skład który kiedyś wygrywał z najlepszymi. Walczymy o miejsca 5-8 i bez sensu się obrażać na takie realia. Jeszcze będzie dobrze. Ale mnie ino się rozchodzi o meeeeeeecz.:) Artur(m) |
| GK
|
Posted: 10 Sier 2009 13:08:50 Wyjechali na wakacje?
Albo nasłuchują ;-) Ale mnie ino się rozchodzi o meeeeeeecz.:) Artur(m) Aaaa... O tym to lepiej zapomnieć... |
| GK
|
Posted: 10 Sier 2009 13:12:09 Przecież wiadomo, że to nie ten skład który kiedyś wygrywał z najlepszymi.
Walczymy o miejsca 5-8 i bez sensu się obrażać na takie realia. Jeszcze będzie dobrze. Hmm, z taką grą raczej o miejsca 8-12... To, że wygrali z Polonią 4:0 znaczy, że Polonia taka słaba, a nie Korona silna. Lech pokazał dojrzałość i wypunktował Koronę bez problemu. Niestety, aby grać o miejsca 5-8 zespół musi się ograć i nabrać dojrzałości. A tak, to trzeba się liczyć z jeszcze nie jedną taką wpadką. Tak mi się wydaje. Poza tym, aktualny trener obawiam się nie jest tym najbardziej optymalnym dla zespołu. pozdrawiam, Grzegorz |
| xurc
|
Posted: 10 Sier 2009 18:40:28 no i klops... ale moze to i lepiej? /xurc |
| gogi
|
Posted: 10 Sier 2009 20:08:58 A tak, to trzeba się liczyć z jeszcze nie jedną taką wpadką.
Tak mi się wydaje. Poza tym, aktualny trener obawiam się nie jest tym najbardziej optymalnym dla zespołu. pozdrawiam, Grzegorz Ja jestem optymista. Korona nie zagrala zle, mieli okazje a jesli ktos powie, ze nie mieli to skwituje to tak: nieprawda :) Lech po prostu jednym slowem wypunktowal nas jak stary wyga :) wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu. Ale trudno. Jak to mawiaja "kielecka ulica z Korona do konca zycia" :) Pozdrawiam |
| jarqs
|
Posted: 11 Sier 2009 06:28:07 Hmm, z taką grą raczej o miejsca 8-12...
To, że wygrali z Polonią 4:0 znaczy, że Polonia taka słaba, a nie Korona silna. Lech pokazał dojrzałość i wypunktował Koronę bez problemu. Niestety, aby grać o miejsca 5-8 zespół musi się ograć i nabrać dojrzałości. A tak, to trzeba się liczyć z jeszcze nie jedną taką wpadką. Tak mi się wydaje. Poza tym, aktualny trener obawiam się nie jest tym najbardziej optymalnym dla zespołu. Oczywiście, w tej chwili wiele rzeczy nie jest optymalne - pamiętajmy w jakich okolicznościach Korona awansowała. Akurat trenera czepiałbym się najmniej. Ja jednak jestem optymistą i zakładam, że po słabej rundzie jesiennej wylądujemy blisko strefy spadkowej, ale na wiosnę będzie to już lepiej wyglądało - jak dojdą nowi piłkarze i się skład ustabilizuje. W tej chwili szukają już nowego stopera. Korona za czasów Klickiego osiągała dobre wyniki bo jest to klub bardzo nowoczesny jak na polskie warunki, i wciąż tak jest, mimo przejęcia przez miasto (za przeproszeniem). To nam daje przewagę nad wieloma klubami z ekstraklasy. Najważniejsze, żeby w klubie nie zaczęły się rządy przysłowiowego "pana Mietka" bo to dobry kumpel tego czy tamtego i uchodzi w ratuszu za super fachowca bo ogląda dużo meczów w tv. Polska liga jest tak słaba, że naprawdę wystarczy bardzo dobre zarządzanie i organizacja w klubie, aby osiągnąć górę tabeli, nawet z przeciętnym budżetem. ps. Targi Kielce mają zostać strategicznym sponsorem Vive oraz Korony. Dziwne to trochę, bo to spółka miejska. |
| Artur(m)
|
Posted: 11 Sier 2009 06:35:53 Korona za czasów Klickiego osiągała dobre wyniki bo jest to klub bardzo
nowoczesny jak na polskie warunki, i wciąż tak jest, mimo przejęcia przez miasto (za przeproszeniem). To nam daje przewagę nad wieloma klubami z ekstraklasy. Najważniejsze, żeby w klubie nie zaczęły się rządy przysłowiowego "pana Mietka" bo to dobry kumpel tego czy tamtego i uchodzi w ratuszu za super fachowca bo ogląda dużo meczów w tv. Polska liga jest tak
słaba, że naprawdę wystarczy bardzo dobre zarządzanie i organizacja w klubie, aby osiągnąć górę tabeli, nawet z przeciętnym budżetem. nie jestem zażartym kibicem, ale to co mówisz trafia do mnie. Miejmy nadzieję, że będzie jak mówisz. Artur(m) |
| Artur M. Piwko
|
Posted: 11 Sier 2009 18:29:10 In the darkest hour on Mon, 10 Aug 2009 13:15:47 +0200, No wĹasnie.
Cisza adekwatna do wyniku... : |
| Artur(m)
|
Posted: 25 Sier 2009 06:47:36 In the darkest hour on Mon, 10 Aug 2009 13:15:47 +0200,
No wĹasnie. Cisza adekwatna do wyniku... : No... A tak dobrze ĹźarĹo. Artur(m) |
| Artur M. Piwko
|
Posted: 25 Sier 2009 10:15:09 In the darkest hour on Tue, 25 Aug 2009 08:47:36 +0200, No wĹasnie.
Cisza adekwatna do wyniku... : No... A tak dobrze ĹźarĹo. Masz na myĹli wyniki czy liczbÄ postĂłw? JeĹli to pierwsze to zdechĹo juĹź jakiĹ czas temu. ; |
| Artur(m)
|
Posted: 26 Sier 2009 05:51:10 In the darkest hour on Tue, 25 Aug 2009 08:47:36 +0200,
No wĹasnie. Cisza adekwatna do wyniku... : No... A tak dobrze ĹźarĹo. Masz na myĹli wyniki czy liczbÄ postĂłw? JeĹli to pierwsze to zdechĹo juĹź jakiĹ czas temu. ; No. Benjaminek zaczÄ Ĺ Ĺwietnie. JuĹź myĹlaĹem o Lidze MistrzĂłw:). Artur(m) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.374 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + giełda + kinia + |