| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Witacz |
| Autor | Wiadomość |
| Artur(m)
|
Posted: 12 Wrz 2008 05:49:50 Jakoś nikt nie podjął dyskusji na temat "wartości" w i t a c z a. Dziwna( ale chyba się przyjmie) nazwa. Dla mnie od razu projekt był nie do przyjęcia. Nawet gdyby nie przypominał szubienicy, to jego wyraz artystyczny i informacyjny był żaden. Tym bardziej dziwi mnie to, że zrobił to uznany artysta. A Wy co na to? Artur(m) |
| Michal[K]
|
Posted: 12 Wrz 2008 06:52:35 Jakoś nikt nie podjął dyskusji na temat "wartości"
w i t a c z a. Dziwna( ale chyba się przyjmie) nazwa. Dla mnie od razu projekt był nie do przyjęcia. Nawet gdyby nie przypominał szubienicy, to jego wyraz artystyczny i informacyjny był żaden. Tym bardziej dziwi mnie to, że zrobił to uznany artysta. A Wy co na to? Artur(m) Ano projekty były paskudne, ich autor jest za granicą a Lubawski twierdzi że czeka na nowa koncepcje od niego. Daje to nieco do myślenia, myśle że wystarczyło by rzucić temat w kieleckim plastyku i by powstały lepsze projekty na zaliczenie. |
| Michal[K]
|
Posted: 12 Wrz 2008 07:58:40 Jakoś nikt nie podjął dyskusji na temat "wartości"
w i t a c z a. Dziwna( ale chyba się przyjmie) nazwa. Dla mnie od razu projekt był nie do przyjęcia. Nawet gdyby nie przypominał szubienicy, to jego wyraz artystyczny i informacyjny był żaden. Tym bardziej dziwi mnie to, że zrobił to uznany artysta. A Wy co na to? Artur(m) Ano projekty były paskudne, ich autor jest za granicą a Lubawski twierdzi że czeka na nowa koncepcje od niego. Daje to nieco do myślenia, myśle że wystarczyło by rzucić temat w kieleckim plastyku i by powstały lepsze projekty na zaliczenie. Jeszcze dodam inny temat, wybór hasła promującego kielce, mój typ to: Kielce - wszystkiego świętokrzyskiego! Inne jakoś mi nie pasuja. |
| Artur(m)
|
Posted: 12 Wrz 2008 08:32:14 Jeszcze dodam inny temat, wybór hasła promującego kielce, mój typ to:
Kielce - wszystkiego świętokrzyskiego! Inne jakoś mi nie pasuja. Innych nie znam a ten już mi sie podoba ...bardzo podoba! Bo i Kielce i świetokrzyskie. i analogia najlepszego - świętokrzyskiego Dobre. Artur(m) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.425 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |