| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / dobra restauracja |
| Autor | Wiadomość |
| vvivvia
|
Posted: 20 Sier 2008 12:28:20 Nie znam Kielc zupelnie, a potrzebuje znalezc dobrej ( niekoniecznie taniej...) restauracji, prosze cos polecic, bo google nie pomogl Dzieki! |
| puchatek.mis
|
Posted: 20 Sier 2008 15:06:50 Nie znam Kielc zupelnie, a potrzebuje znalezc dobrej ( niekoniecznie
taniej...) restauracji, prosze cos polecic, bo google nie pomogl Pewien klimat ma Winnica i jak w winnicy to koniecznie trzeba zjeĹÄ Ĺźarkoje http://www.wici.info/Miejsca,winnica_kielce_ul_winnicka_4,43.html Pozdr |
| jarqs
|
Posted: 22 Sier 2008 10:29:17 Jak lubisz wloskie, to polecam ristorante na Sciegiennego, wyjezdzajac z miasta po prawej 50m od skrzyzowania ze swiatlami z Husarska/Wapiennikowa lub to samo na Klonowej w nowych budynkach przy zalewie. |
| zeluq
|
Posted: 22 Sier 2008 19:47:20 Jak lubisz wloskie, to polecam ristorante na Sciegiennego,
wyjezdzajac z miasta po prawej 50m od skrzyzowania ze swiatlami z Husarska/Wapiennikowa lub to samo na Klonowej w nowych budynkach przy zalewie. na klonowej to ten sam wlascicel? Przyznam, ze to na sciegiennego jest lux. |
| Kr
|
Posted: 22 Sier 2008 20:24:00 Nie znam Kielc zupelnie, a potrzebuje znalezc dobrej ( niekoniecznie
taniej...) restauracji, prosze cos polecic, bo google nie pomogl Lesny Dwor http://www.lesnydwor.com.pl/ |
| Kr
|
Posted: 22 Sier 2008 20:25:09 Na Klonowej tez jest niezle, chociaz jesli ma byc wloska, to klimatem bardziej odpowiada mi Bravo na Sienkiewicza. |
| Kyniu
|
Posted: 22 Sier 2008 21:41:21 Lesny Dwor
http://www.lesnydwor.com.pl/ Brudno. Jedzenie tragiczne. Kyniu |
| Kyniu
|
Posted: 22 Sier 2008 21:42:17 Przyznam, ze to na sciegiennego jest lux.
A w jakiej kategori jest to lux? Bo na pewno nie jesli idzie o kuchnie - kucharz o kuchni wloskiej to chyba jedynie slyszal. Kyniu |
| Kyniu
|
Posted: 22 Sier 2008 21:43:36 Na Klonowej tez jest niezle
Owszem jest ladnie, jest elegancko, tylko ze nie ma co jesc. Najpierw musza kucharza zatrudnic. bardziej odpowiada mi Bravo na Sienkiewicza.
W tej chwili to miejsce oceniam najwyzej jesli idzie o jakosc serwowanego jedzenia. Kyniu |
| jarqs
|
Posted: 25 Sier 2008 08:45:33 Przyznam, ze to na sciegiennego jest lux.
A w jakiej kategori jest to lux? Bo na pewno nie jesli idzie o kuchnie - kucharz o kuchni wloskiej to chyba jedynie slyszal. Ale co tam jadłeś że takie a fuj? Widuję tam Włochów i innych obcojęzorowców - nie rzygają przy jedzeniu a nawet wyglądają na zadowolonych. Polecam Penne 4 sery, do tego wytrawne winko - dla mnie genialne. Tyle, że ja to niezbyt wymagający jestem. |
| Miroo
|
Posted: 25 Sier 2008 12:29:45 Nie znam Kielc zupelnie, a potrzebuje znalezc dobrej ( niekoniecznie
taniej...) restauracji, prosze cos polecic, bo google nie pomogl Taak.. wystarczy sprytnie zagadać i jest znacznie więcej odpowiedzi niż w wątku "Ulubione/najmniej lubiane restauracje w Kielcach" :) |
| jarqs
|
Posted: 25 Sier 2008 12:30:55 Taak.. wystarczy sprytnie zagadać i jest znacznie więcej odpowiedzi
niż w wątku "Ulubione/najmniej lubiane restauracje w Kielcach" :) A ja proponuję bojkot google z powodu chęci reaktywacji tej grupy :). |
| Kyniu
|
Posted: 26 Sier 2008 14:53:31 Ale co tam jadłeś że takie a fuj?
Nia napisalem "a fuj" tylko ze ma niewiele wspolnego z wloskim. Jadlem kilkukrotnie, od pasty, przez kurczaka po pizze wlacznie z tiramisu czy pana cota. I wlasciwie to desery i pizza to te pozycje ktore mozna tam zjesc. Kyniu |
| alloyrun
|
Posted: 1 Wrz 2008 14:22:06 Nie znam Kielc zupelnie, a potrzebuje znalezc dobrej ( niekoniecznie
taniej...) restauracji, prosze cos polecic, bo google nie pomogl Dzieki! hiszpanska, Plac Wolnosci, pod zegarem, sushi, Paderewskiego, na wysokosci ul. Rownej, po przeciwnej stronie tomek |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.454 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |