| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / praca na budowie |
| Autor | Wiadomość |
| hubert
|
Posted: 20 Maj 2008 14:32:41 witam nie ma tu kogos na tym forum kto poszukuje 2-3 osob do pomocy na budowie?? |
| Artur(m)
|
Posted: 21 Maj 2008 05:55:14 witam
nie ma tu kogos na tym forum kto poszukuje 2-3 osob do pomocy na budowie?? Kurcze, chyba jesteście uczniami lub studentami -desperatami, bo inne grupy budowlańców są w Anglii, lub mają zajęty terminarz do grudnia 2012 :) Artur(m) |
| hubert
|
Posted: 25 Maj 2008 11:25:25 Kurcze, chyba jesteście uczniami lub studentami -desperatami,
bo inne grupy budowlańców są w Anglii, lub mają zajęty terminarz do grudnia 2012 :) Jakbyś zgadł :) Desperaci :) Jednak gdyby ktoś szukał kogoś to chętnie. Pzdr |
| Miroo
|
Posted: 25 Maj 2008 17:31:35 Date: Sun, 25 May 2008 13:25:25 +0200, name: hubert: Kurcze, chyba jesteście uczniami lub studentami -desperatami,
bo inne grupy budowlańców są w Anglii, lub mają zajęty terminarz do grudnia 2012 :) Jakbyś zgadł :) Desperaci :) Jednak gdyby ktoś szukał kogoś to chętnie. Hehe, byle tylko uzbierać na bilet do Londynu? :) Pozdrawiam Miroo |
| hubert
|
Posted: 25 Maj 2008 20:38:08 Hehe, byle tylko uzbierać na bilet do Londynu? :)
Nie drogi kolego, raczej na bilet na 7 dni nad morze :) Nie mam zamiaru się ruszać z Polski. Pozdrawiam |
| Artur(m)
|
Posted: 26 Maj 2008 06:16:32 Hehe, byle tylko uzbierać na bilet do Londynu? :) Nie drogi kolego, raczej na bilet na 7 dni nad morze :) Nie mam zamiaru się ruszać z Polski. Brawo. Sprytni (zaradni) robią biznes w Polsce. Pozostali - wyjeżdżają. Tak w skrócie. Artur(m) ps. nie jestem sprytny jestem "ubiegłowieczny anachron" - po prostu. :) |
| Miroo
|
Posted: 26 Maj 2008 13:43:03 Hehe, byle tylko uzbierać na bilet do Londynu? :)
Nie drogi kolego, raczej na bilet na 7 dni nad morze :) Nie mam zamiaru się ruszać z Polski. Spoko, powodzenia w szukaniu pracy i dobrej zabawy nad morzem. |
| GK
|
Posted: 26 Maj 2008 14:53:05 Hehe, byle tylko uzbierać na bilet do Londynu? :)
Nie drogi kolego, raczej na bilet na 7 dni nad morze :) Nie mam zamiaru się ruszać z Polski. Pozdrawiam A nie lepiej pojechać nad morze i tam popracować w pizzeri, przy frytkach czy też w innej budce? Przyjemne z pożytecznym ;-) Pozdrawiam, Grzegorz |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.454 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |