| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / dobry dzien :-) |
| Autor | Wiadomość |
| Kyniu
|
Posted: 11 Lis 2005 10:43:11 Fri, 11 Nov 2005 11:04:45 +0100, na alt.pl.regionalne.kielce, krach napisal(a): W ten jakze piekny poranek, chcialem cos napisac sobie na grupe, ale dzik
jakos mnie nie natknal do wiekszych refleksji, dlatego zakladam nowy watek milych rzeczy :) Uderzyles sie w glowe przy wstawaniu czy posliznales w lazience ?? Kyniu |
| veilchen
|
Posted: 11 Lis 2005 11:03:57 Uderzyles sie w glowe przy wstawaniu czy posliznales w lazience ??
Kyniu Kyniu, ale Ty jestes.. daj sie wypowiedziec mniejszosci narodowej.. w dniu naszego swieta.. wracajac do tematu slodkosci, ktory zechcial podniesc moj wieloletni sasiad z osiedla Krachu (nie napisze, ze kumpel, bo sobie cos pomysla.. w jednym poscie.. mniejszosc i kolega moze brzmiec dla wiekszosci inaczej niz jest w rzeczywistosci hieheiehihee)... z gumami mialem w swoim dlugim zywocie malo do czynienia.. chociaz w szkole podstawowej zbieralo sie "turbowki", "donaldy".. trzeba spojrzec w piwnicy czy nie znalazloby sie ich tam jeszcze kilka.. ilez radosci sprawiala jedna mala karteczka sliskiego papieru z upragnionym obrazkiem... jak znajde to na pewno Krachu dam Ci znac, podjedziesz i dam Ci do polizania.. bo widze, ze brak Ci slodyczy... buuuuuuuuuuuuuuuuuuahahhahahahahahahhahahahahahaha.. jednak abstrahujac od konkretnych przykladow z przeszlosci to trzeba sobie jasno powiedziec, ze juz nigdy nie bedzie tak samo... polecam najnowsza plyte Swietlikow z Linda.. "nigdy papieros nie bedzie tak smaczny, a wodka taka zimna i pozywna... nigdy nie bedzie tak slicznych dziewczyn, nigdy nie bedzie tak pysznych ciastek..." to tyle odnosnie slodyczy.. popieram zdanie Bogusia... i nie chce mi sie z Wami gadac... pozdrawia Was veilchen.. a dzisiejszy dzien sponsoruje literka V |
| Kyniu
|
Posted: 11 Lis 2005 11:27:36 Fri, 11 Nov 2005 12:03:57 +0100, na alt.pl.regionalne.kielce, veilchen napisal(a): Kyniu, ale Ty jestes.. daj sie wypowiedziec mniejszosci narodowej.. w dniu
naszego swieta.. Masz przyklad francji co sie dzieje jak sie dopusci mniejszosci do glosu. Juz nie bede kontynuowal watku bo wyjdzie na to ze jestem rasista i nacjonalista. Kyniu |
| veilchen
|
Posted: 11 Lis 2005 11:38:56 Masz przyklad francji co sie dzieje jak sie dopusci mniejszosci do glosu.
Juz nie bede kontynuowal watku bo wyjdzie na to ze jestem rasista i nacjonalista. Kyniu Kyniu, z calym szacunkiem.. ale albo nie rozumiesz dzisiejszego swieta.. albo nie wiesz nic o realiach Francji.. ;)) albo w ogole nas nie znasz... nas, mniejszosci patriotycznej, kieleckiego patriotyzmu lokalnego w Warszawie i szeroko pojetego patriotyzmu na obczyznie... pozdrowienia.. na caly dlugi weekend.. bo dzisiaj zaczynamy pic i konczymy w poniedzialek... i gramy w Tekkena... veilchen |
| Kyniu
|
Posted: 11 Lis 2005 11:50:36 Fri, 11 Nov 2005 12:38:56 +0100, na alt.pl.regionalne.kielce, veilchen napisal(a): nas, mniejszosci patriotycznej, kieleckiego patriotyzmu lokalnego w
Warszawie To generalnie calkiem inna sprawa. Zobaczymy co z tego patriotyzmu zostanie za jakis czas - juz doswiadczylem po znajomych z liceum jak sie porozjezdzali co warszawka robi z ludzmi. No ale moze was to nie dopadnie. Kyniu |
| czaq
|
Posted: 11 Lis 2005 12:19:28 krach
Tak poza tym to wszystko ok? :P |
| veilchen
|
Posted: 11 Lis 2005 14:59:58 To generalnie calkiem inna sprawa. Zobaczymy co z tego patriotyzmu
zostanie za jakis czas - juz doswiadczylem po znajomych z liceum jak sie porozjezdzali co warszawka robi z ludzmi. No ale moze was to nie dopadnie. Kyniu nie martw sie... Kielce to zawsze moje miasto.. nie tylko moje... bo tu sie urodzilem i tu jest moj dom... pozdrowienia.. veilchen |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.393 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |