| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / skup tonerów |
| Autor | Wiadomość |
| veilchen
|
Posted: 25 Paź 2005 15:44:58 Mam parenaście zużytych kartridzy do drukarek HP i tonerów do drukarek
OKI. Chciałabym się tego pozbyć. Nie wiecie, czy w Kielcach ktoś gdzieś je skupuje??? pzdr Ania :-) gg 3457761 krachu.. zajmij sie Pania.. :))))) i na allegro.. :))) pzdr. veilchen... "kto nie skacze ten z lostrowca... hey... hey..." |
| veilchen
|
Posted: 26 Paź 2005 16:22:23 Cześć :-)
To miłe, że mi tak bardzo chcecie pomóc ;-), ale niestety allegro odpada bo to firmowy badziew, który musi zostać zutylizowany w całkowicie oficjalny sposób, najlepiej z fakturą ;-)i protokołem ze zniszczenia hehe Ale pozostałe adresy sprawdzę na pewno. No i na Kościuszki ponoć nie skupują kaset do OKI.Ale sprawdzę jeszcze. A co do kasy za to..na jakieś ciacho wystarczy..mam nadzieje;-) pzdr Ania :-) gg 3457761 bo my to w ogole jestesmy pomocni bardzo.. jakbys nie miala z kim wypic wodeczki w sobotni wieczor to dzwon.. jakbys nie miala z kim wyjsc na spacer z psem to dzwon.. jakbys nie miala komu kupic biletu do kina to dzwon... ale nie w ten weekend.. bo jestesmy na Legii w Wawie i Koroneczka... Koroneczka... :))))) pzdr. :) veilchen |
| andziasle
|
Posted: 27 Paź 2005 05:57:21 bo my to w ogole jestesmy pomocni bardzo.. jakbys nie miala z kim wypic wodeczki w sobotni wieczor to dzwon.. jakbys nie miala z kim wyjsc na
spacer z psem to dzwon.. jakbys nie miala komu kupic biletu do kina to dzwon... hahaha... niestety wódki nie pijam, pies mój sam sie wypuszcza, a w kinie to juz nie pamietam kiedy byłam.A jesli chodzi o piłkę nożną to niestety, ale oglądam tylko tyłeczki piłkarzy, bo to najbardziej interesująca część widowiska...;-)dla mnie naturalnie!!! ale dziękuję, zapamiętam. Jeszcze chwila i uwierzę, że sa na świecie troskliwi mężczyźni :-) udanego dnia:-) |
| veilchen
|
Posted: 27 Paź 2005 17:24:57 Juz sie tak nie reklamuj bo jeszcze dziewcze uwierzy ;-)
Kyniu byla przerwa na reklame to wykorzystalem.. :)) a co? tez chetnie bys sie na wodeczke zalapal?? ne ma problema.. co trzeci kielon Twoj... pozdrowienia... veilchen |
| andziasle
|
Posted: 28 Paź 2005 06:25:22 heiheiieiehiehei sa.. sa... o flaszeczke wodeczki sie kazdy z nas troszczy jak o rodzinne klejnoty.. :))))) dobrze, ze nie pijesz.. a prawko masz? zeby rozwozic towarzystwo? :))) krachu, kierowce mamy... i wodeczke kupi hieheiheiehieheiehiee Wy sie własnie tylko o klejnoty troszczycie...niekoniecznie rodzinne;-) Dobra to kiedy i gdzie? ;-))))))))) Ale bez kupowania wódki. Tego by było za dużo! hehehehe |
| andziasle
|
Posted: 28 Paź 2005 10:26:13 No nareszcie jakas dyskusja na tej liscie idzie w dobrym kierunku :D To kto sie jeszcze przylaczy? Bo jak bedzie nas sporo, to sie jakas impreske wieksza skoluje :) ale ja za to płacic nie bede!!!!! ;-) |
| veilchen
|
Posted: 28 Paź 2005 15:12:00 No nareszcie jakas dyskusja na tej liscie idzie w dobrym kierunku :D
To kto sie jeszcze przylaczy? Bo jak bedzie nas sporo, to sie jakas impreske wieksza skoluje :) ale ja za to płacic nie bede!!!!! ;-) pzdr Ania :-) gg 3457761 hieheiheiheieheie widze, ze stary dobry duch irc-party nadal krazy wsrod nas :) ja jestem chetny.. dzisiaj jest piatek.. do niedzielnego popoludnia jestem uchwytny pomiedzy bemowem a srodmiesciem no i moze ursynowem.. :))) bedziemy w kontakcie.. krachu.. zapisz sobie impreze.. Ania placi za pierwsza flaszke finlandii... Ty za druga absoluta, a ja za siwuche.. heiheiehiehieehiehei... komu w droge temu.. kopa.. !kick veilchen narka... |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.392 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |