| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Lacze radiowe na Czarnowie ??? |
| Autor | Wiadomość |
| andziasle
|
Posted: 24 Paź 2005 08:07:01 Witam
Czy ktos wie jaka firma udostepnia net przez rado w okolicach ul. Szkolnej w Kielcach ??? A ja mam pytanie w związku z tematem... Czy na Kruszelnickiego, czyli Niewachlów jakakolwiek firma udostępnia net przez radio??? |
| Paweł
|
Posted: 29 Paź 2005 20:28:15 Witam
Czy ktos wie jaka firma udostepnia net przez rado w okolicach ul. Szkolnej w Kielcach ??? Jezeli Szkolna jest w okolicach dawnego wiezowca Iskry to zajrzyj do Intermedii. Kiedys zakladala radiowki, a teraz to nie wiem. |
| mazi630
|
Posted: 31 Paź 2005 20:22:16 Witam
Czy ktos wie jaka firma udostepnia net przez rado w okolicach ul. Szkolnej w Kielcach ??? A ja mam pytanie w związku z tematem... Czy na Kruszelnickiego, czyli Niewachlów jakakolwiek firma udostępnia net przez radio??? Twoje pytanie nie związku z tematem bo temat dotyczy ul. Szkolnej |
| andziasle
|
Posted: 2 Lis 2005 08:49:45 a Twoja uwaga jest jak najbardziej na temat... blagh.... jesli uwazasz, ze zakladanie 10 watkow odnosnie laczy radiowych w odniesieniu do roznych ulic jest lepszym wyjsciem to ja wychodze.. i chyba wiekszosc tez... jedyne co Ania moglaby poprawic to zmiana tematu w swoim poscie... ale wybaczmy jej.. jest tylko kobieta :))))))))))))))))))))) Prawdziwy mężczyzna...;-))) Ale za "tylko kobietę" masz kopa!!! ;-) |
| veilchen
|
Posted: 2 Lis 2005 15:52:57 a Twoja uwaga jest jak najbardziej na temat... blagh.... jesli uwazasz,
ze zakladanie 10 watkow odnosnie laczy radiowych w odniesieniu do roznych ulic jest lepszym wyjsciem to ja wychodze.. i chyba wiekszosc tez... jedyne co Ania moglaby poprawic to zmiana tematu w swoim poscie... ale wybaczmy jej.. jest tylko kobieta :))))))))))))))))))))) Prawdziwy mężczyzna...;-))) Ale za "tylko kobietę" masz kopa!!! ;-) a cwiczylas jakies karate albo cus innego??? :)) takewondoo (jak sie choler to pisze...) :)))))))) bo nie wiem jak sie ustosunkowac... :))) pzdr. veilchen |
| veilchen
|
Posted: 3 Lis 2005 15:45:26 tak, ćwiczyłam;-)
cuś innego hehehe karate po polsku ;-) Ania heiheieheieheiehiehieheie to sie dobrze sklada, bo na imprezie grupowej, ktora organizujesz i sponsorujesz bedziesz mogla zaprezentowac nam swoje umiejetnosci :))))) zeby nie powiedziec "walory" :))))))))))))))) pzdr. veilchen :))) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.393 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |