| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Jeśli jesteś z powiatu skarżyskiego |
| Autor | Wiadomość |
| eth_0
|
Posted: 22 Sier 2007 05:55:16 To zapraszam do głosowania w sondzie na adresie:
www.skarzysko24.pl Nawet ładna ta Jomla ;) A tej sondy nie dało się bardziej ukryć? ;) PS. Podoba mi się pytanie: Jak Ci się podoba nowy portal miejski? -Bardzo mi się podoba -Musicie sporo popracować -Podoba mi się -Nie mam zdania A co jak komuś się totalnie nie podoba? PS2. Powodzenia ze stronką zapowiada się nieźle... PS3. Skonfiguruj sobie poprawnie czytnik bo krzakami siejesz: |
| Egon
|
Posted: 22 Sier 2007 06:48:58 To nie ta sonda jest aktualna. Aktualna sonda jest na stronie startowej i nie dotyczy tego, czy strona się podoba, czy też nie - na to pracuje Redakcja Portalu. Teraz czas na podsumowanie działalności posłów powiatu skarżyskiego. Do tej sondy zapraszam na www.skarzysko24.pl |
| Egon
|
Posted: 22 Sier 2007 05:39:53 To zapraszam do głosowania w sondzie na adresie: www.skarzysko24.pl |
| eth_0
|
Posted: 22 Sier 2007 11:49:28 To nie ta sonda jest aktualna.
Aktualna sonda jest na stronie startowej i nie dotyczy tego, czy strona się podoba, czy też nie - na to pracuje Redakcja Portalu. Ale nie zapraszałeś do konkretnej sondy :P http://www.skarzysko24.pl/index.php?option=com_poll&task=results&id=16 A sonda o ktorej pisałem jest. Teraz czas na podsumowanie działalności posłów powiatu skarżyskiego.
Do tej sondy zapraszam na www.skarzysko24.pl Poza tym sonda jest IMO "troszeczke" ukryta... |
| Kr
|
Posted: 23 Sier 2007 18:56:06 Poza tym sonda jest IMO "troszeczke" ukryta...
owszem, owszem wchodze na strone, oczekuje ze zobacze jakas sonde nie ma, jade w dol, nie ma, jade w dol, nie ma, jestem na samym dole, o, sonda ;p |
| Mirek
|
Posted: 23 Sier 2007 21:00:46 ....sonda jest IMO "troszeczke" ukryta...
owszem, owszem, wchodze na strone, oczekuje ze zobacze jakas sonde nie ma, jade w dol, nie ma, jade w dol, nie ma, jestem na samym dole, o, sonda ;p = Nie mamy w zwyczaju ukrywania sondy tej czy innej. Sonda jest na stronie startowej www.skarzysko24.pl Nie bardzo pasuje umieszczać sondy na środku ekranu, inne miejsca są przeznaczone na bardziej istotne tematy ;) Pozdrawiam, Mirek. |
| eth_0
|
Posted: 23 Sier 2007 21:58:56 On Thu, 23 Aug 2007 23:00:46 +0200, "Mirek" ....sonda jest IMO "troszeczke" ukryta...
owszem, owszem, wchodze na strone, oczekuje ze zobacze jakas sonde nie ma, jade w dol, nie ma, jade w dol, nie ma, jestem na samym dole, o, sonda ;p Nie mamy w zwyczaju ukrywania sondy tej czy innej.
Sonda jest na stronie startowej www.skarzysko24.pl Nie bardzo pasuje umieszczać sondy na środku ekranu, inne miejsca są przeznaczone na bardziej istotne tematy ;) Problem jest raczej w tym, że jeśli zapraszasz kogoś do udziału w jakiejś tam sondzie to wysyłasz _bezpośredni_ link do konkretnej sondy (a oczywiście istnieje taka możliwość) a nie odsyłasz ludzi na stronę główną portalu na zasadzie "se poszukają to znajdą" a oglądalność strony skoczy no i ta reklama ;)... Tak więc Twój pierwszy post został raczej odebrany jako SPAM (wypowiadam się wyłącznie w swoim imieniu) reklamujący jakąś tam stronę a nie zaproszenie do udziału w sondzie. PS. A czytnika nadal nie skonfigurowałeś poprawnie :( |
| Kr
|
Posted: 24 Sier 2007 07:37:55 Nie mamy w zwyczaju ukrywania sondy tej czy innej.
Sonda jest na stronie startowej www.skarzysko24.pl Nie bardzo pasuje umieszczać sondy na środku ekranu, inne miejsca są przeznaczone na bardziej istotne tematy ;) na przyklad prognoza pogody jest istotniejsza od sondy na ktora nas zaproszono? |
| Andrzej_K
|
Posted: 24 Sier 2007 07:41:29 Problem jest raczej w tym, że jeśli zapraszasz kogoś do udziału w
jakiejś tam sondzie to wysyłasz _bezpośredni_ link do konkretnej sondy (a oczywiście istnieje taka możliwość) a nie odsyłasz ludzi na stronę główną portalu na zasadzie "se poszukają to znajdą" a oglądalność strony skoczy no i ta reklama ;)... -- Człowieku, tamta strona sama się reklamuje i ma ogromną oglądalność. Całe szczęście, że zaczyna się tu pojawiać jakaś informacja Nic tu się nie dzieje od miesięcy - brak informacji. Dobrze, że pojawiła się informacja o sondzie, dobrze że przy okazji dla niektórych jest to informacja o stronie www.skarzysko24.pl i bardzo dobrze, że wreszcie jakaś informacja zaczyna się pojawiać na tej nieruchliwej grupie. To jest grupa regionalna i mają prawo tu się pokazywać informacje z regionu o stronach regionalnych, sondach regionalnych problemach regionalnych i wszystkim co dotyczy Skarżyska-Kamiennej, Starachowic, Suchedniowa, Bliżyna, Łącznej, Ostrowca a nawet Kielc. pl.regionalne.Kielce dotyczy wszystkich, którzy utożsamiają się z regionem świętokrzyskim a nie samym miastem Kielce. Pozdrawiam, Andrzej ze Skarżyska. |
| Kr
|
Posted: 24 Sier 2007 08:12:53 Człowieku, tamta strona sama się reklamuje i ma ogromną oglądalność.
Całe szczęście, że zaczyna się tu pojawiać jakaś informacja Nic tu się nie dzieje od miesięcy - brak informacji. zamiast narzekac zacznij pisac narzekac najlatwiej, to kazdy potrafi albo mozna tez wkleic linka do strony, ktora tak wlasciwie nie wymaga reklamy, zamiast dac bezposredniego linka do sondy Dobrze, że pojawiła się informacja o sondzie, dobrze że przy okazji
dla niektórych jest to informacja o stronie www.skarzysko24.pl i bardzo dobrze, że wreszcie jakaś informacja zaczyna się pojawiać na tej nieruchliwej grupie. i zawolales kolegow na grupe, czy sam tu wystepujesz w trzech osobach? To jest grupa regionalna i mają prawo tu się pokazywać informacje
z regionu o stronach regionalnych, sondach regionalnych problemach regionalnych i wszystkim co dotyczy Skarżyska-Kamiennej, Starachowic, Suchedniowa, Bliżyna, Łącznej, Ostrowca a nawet Kielc. oczywiscie, masz racje, zgadzam sie z Toba |
| eth_0
|
Posted: 24 Sier 2007 10:31:40 On Fri, 24 Aug 2007 09:41:29 +0200, "Andrzej_K" Człowieku, tamta strona sama się reklamuje i ma ogromną oglądalność.
Wcale temu nie przeczę. Chociaż przyznam się że stronę widziałem po raz pierwszy. Co do oglądalności to niech "zgadnę" ok 1000uu/dzien (choć ostatnimi dniami wzrosło)? Jak na świetokrzyskie to całkiem dobry wynik. Gratulacje. Niestety masz racje :( Dobrze, że pojawiła się informacja o sondzie, dobrze że przy okazji
dla niektórych jest to informacja o stronie www.skarzysko24.pl i bardzo dobrze, że wreszcie jakaś informacja zaczyna się pojawiać na tej nieruchliwej grupie. Hmmm zaproszenia do udziału w sondzie nie nazywałbym raczej "informacją" ;) Ale przynajmniej grupę ruszyło. To jest grupa regionalna i mają prawo tu się pokazywać informacje
z regionu o stronach regionalnych, sondach regionalnych problemach regionalnych i wszystkim co dotyczy Skarżyska-Kamiennej, Starachowic, Suchedniowa, Bliżyna, Łącznej, Ostrowca a nawet Kielc. Racja. pl.regionalne.Kielce dotyczy wszystkich, którzy utożsamiają się z regionem
świętokrzyskim a nie samym miastem Kielce. A czy ktoś powiedzial że jest inaczej? ;) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.393 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |