| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Chirurg stomatolog |
| Autor | Wiadomość |
| eth_0
|
Posted: 8 Cze 2007 09:11:59 Witam, Jako ze musze usunac 8-ke szukam chirurga stomatologa w Kielcach. Z gory dzieki za sprawdzone namiary. |
| eth_0
|
Posted: 8 Cze 2007 09:14:26 Jako ze musze usunac 8-ke szukam chirurga stomatologa w Kielcach. Z
gory dzieki za sprawdzone namiary. Wlasnie znalazlem to: http://tiny.pl/f9m2 cos mi poleci lub odradzi? |
| Artur(m)
|
Posted: 8 Cze 2007 10:22:32 Jako ze musze usunac 8-ke szukam chirurga stomatologa w Kielcach. Z gory dzieki za sprawdzone namiary. Odradzam stanowczo Meneta!!! Flejtuch!!! Sam to przeżyłem:( Artur(m) |
| Kr
|
Posted: 8 Cze 2007 20:36:10 Pawel Baranowicz ul. Slowackiego 21/1U (041) 3612562 Jestem swiezo po wizycie goraco polecam |
|
|
Posted: 8 Cze 2007 22:36:31 Pawel Baranowicz
ul. Slowackiego 21/1U (041) 3612562 Jestem swiezo po wizycie goraco polecam A ceny jak sie kształtują ? |
| Kr
|
Posted: 9 Cze 2007 08:36:57 A ceny jak sie kształtują ?
ja tylko korone tam robilam korona w pelni porcelanowa 1000zl ale pan doktor naprawde sympatyczny pierwszy raz sie nie stresowalam siedzac na fotelu dentystycznym |
| eth_0
|
Posted: 9 Cze 2007 16:47:03 Jako ze musze usunac 8-ke szukam chirurga stomatologa w Kielcach. Z gory dzieki za sprawdzone namiary. Odradzam stanowczo Meneta!!! Flejtuch!!! Sam to przeżyłem:( Jeśli przeżyłeś to chyba dobrze ;) Dzięki za ostrzeżenie. Nie wybiorę sie tam. |
| eth_0
|
Posted: 9 Cze 2007 16:47:38 Pawel Baranowicz
ul. Slowackiego 21/1U (041) 3612562 Jestem swiezo po wizycie goraco polecam Dzieki. W poniedziałek sprawdze jak z terminami (bo nie ukrywam że troche mi sie spieszy) |
| foNi
|
Posted: 11 Cze 2007 10:42:28 Odradzam stanowczo Meneta!!!
Flejtuch!!! Sam to przeżyłem:( A ja polecam ;p, dwie 8-ki usunięte u niego - szybko sprawnie, bez problemów i w sumie tanio :)) Obsługa po wyrwaniu - za darmo :)) pozdr foNi |
| Artur(m)
|
Posted: 11 Cze 2007 12:21:03 Odradzam stanowczo Meneta!!!
Flejtuch!!! Sam to przeżyłem:( A ja polecam ;p, dwie 8-ki usunięte u niego - szybko sprawnie, bez problemów i w sumie tanio :))
Obsługa po wyrwaniu - za darmo :)) Każdy kowalem swego życia. Nie wyobrażałem sobie lekarza (do tego czasu), aby w rękawiczkach chirurgicznych w których "obsługiwał jamę" - wychodził z pokoju (klamka i może jeszcze kibelek) rozmawiał (słuchawka telefoniczna) Do dziś zastanawiam się dlaczego nie dostał po ... (tym i owym). U n i e g o!!! P r z e n i g d y!!!! Każdy robi co lubi:( Na szczęście nie musiałem od tej pory (odpukać) korzystać z chirurgii stomatologicznej. Artur(m) |
| Art
|
Posted: 11 Cze 2007 21:38:00 Baranowicz jest zajebisty.. Robił żonie 2 ósemki - wszystko ok, - w zeszłym roku zabiegi chirurgiczne u niego były refundowane przez NFZ i było na ubezpuieczenie.. Pozdr Pawel Baranowicz
ul. Slowackiego 21/1U (041) 3612562 Jestem swiezo po wizycie goraco polecam Dzieki. W poniedziałek sprawdze jak z terminami (bo nie ukrywam że troche mi sie spieszy) |
| eth_0
|
Posted: 13 Cze 2007 20:18:18 Baranowicz jest zajebisty..
Robił żonie 2 ósemki - wszystko ok, - w zeszłym roku zabiegi chirurgiczne u niego były refundowane przez NFZ i było na ubezpuieczenie.. No widze ze opinie ma dobre ;) Już się do niego zapisalem. Przyjmuje tylko prywatnie, koszt jednej 8-mki ok 70-100zl. Po zabiegu pochwale sie jak bylo. |
| Artur(m)
|
Posted: 14 Cze 2007 08:54:58 Baranowicz jest zajebisty.. Robił żonie 2 ósemki - wszystko ok, - w zeszłym roku zabiegi chirurgiczne u niego były refundowane przez NFZ i było na ubezpuieczenie..
No widze ze opinie ma dobre ;) Już się do niego zapisalem. Przyjmuje tylko prywatnie, koszt jednej 8-mki ok 70-100zl. Po zabiegu pochwale sie jak bylo. Popatrz również, czy dba tylko o siebie, czy o też o pacjenta (w kontekście braku dbania o czystość rąk (nowe rękawiczki chirurgiczne w których w międzyczasie nie pójdzie do "klopa") :(. Artur(m) |
| Kr
|
Posted: 14 Cze 2007 08:59:39 Popatrz również, czy dba tylko o siebie, czy o też o pacjenta
(w kontekście braku dbania o czystość rąk (nowe rękawiczki chirurgiczne w których w międzyczasie nie pójdzie do "klopa") :(. Czegos takiego nie zauwazylam ale za to lubi zadawac mase pytan trzymajac komus wiertlo w buzi i nie sa to pytania na zasadzie "tak - nie" ; |
| Artur(m)
|
Posted: 14 Cze 2007 10:16:12 Popatrz również, czy dba tylko o siebie, czy o też o pacjenta (w kontekście braku dbania o czystość rąk (nowe rękawiczki chirurgiczne w których w międzyczasie nie pójdzie do "klopa") :(. Czegos takiego nie zauwazylam ale za to lubi zadawac mase pytan trzymajac komus wiertlo w buzi i nie sa to pytania na zasadzie "tak - nie" ; To jest super gość :), bo odciąga Twoją uwagę od zzzzzzzzz zzzzzzzzz zzzzzzzzzz ...myślisz jak mu odpowiedzieć, a nie o bólu... :):) Artur(m) |
| foNi
|
Posted: 14 Cze 2007 12:03:41 To jest super gość :), bo odciąga Twoją uwagę
od zzzzzzzzz zzzzzzzzz zzzzzzzzzz ...myślisz jak mu odpowiedzieć, a nie o bólu... Przeciez to nie boli :)))) pozdr foNi |
| Kr
|
Posted: 18 Cze 2007 11:12:20 No widze ze opinie ma dobre ;) Już się do niego zapisalem. Przyjmuje
tylko prywatnie, koszt jednej 8-mki ok 70-100zl. Po zabiegu pochwale sie jak bylo. i jak? czy to juz po zabiegu? |
| eth_0
|
Posted: 20 Cze 2007 17:21:48 i jak?
czy to juz po zabiegu? Niestety musialem przelozyc zabieg na inny termin ale pamietam o obietnicy i "pochwale" sie po ;) |
| Miroo
|
Posted: 21 Cze 2007 06:11:19 i jak?
czy to juz po zabiegu? Niestety musialem przelozyc zabieg na inny termin ale pamietam o obietnicy i "pochwale" sie po ;) Hehe, przyznaj się, że spękałeś i w decydującym momencie zwiałeś z fotela :) |
| eth_0
|
Posted: 25 Cze 2007 11:47:36 Hehe, przyznaj się, że spękałeś i w decydującym momencie
zwiałeś z fotela :) Nie, to nie to. Wolalbym to juz miec dawno za soba. Niestety natłok spraw w domu (kupilem mieszkanko i remoncik robie) i musialem to przelozyc... |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.395 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |