| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / GENESIS - w Chorzowie 21.06 |
| Autor | Wiadomość |
|
|
Posted: 31 Maj 2007 17:15:28 Witam pytanie : czy ktoś organizuje przejazd na koncert tej grupy 21.06 z KIELC i oczywiście ..... w powrotna drogę ? pzdrw Paweł |
| zeluq
|
Posted: 31 Maj 2007 17:56:51 Witam
pytanie : czy ktoś organizuje przejazd na koncert tej grupy 21.06 z KIELC i oczywiście ..... w powrotna drogę ? pzdrw Paweł sorry, ze nie na temat ale ja sie wybieram na Dream Theater 12 czerwca do spodka. Auto prawie puste wiec moge kogos milego zabrac ;) |
| Posted: 31 Maj 2007 20:13:11 ja smigam i na Genesis ale najwazniejsze, ze na RHCP... ;))) ale jeszcze nie wiem jak... badzmy w kontakcie dobrzy ludzie... veilchen pzdr. |
|
|
|
Posted: 31 Maj 2007 21:46:38 badzmy w kontakcie dobrzy ludzie...
veilchen pzdr. no dobra - badzmy w kontakcie - ale .... mało nas coś ! |
| gogi
|
Posted: 1 Cze 2007 20:03:53 ja smigam i na Genesis ale najwazniejsze, ze na RHCP... ;))) ale jeszcze nie
wiem jak... badzmy w kontakcie dobrzy ludzie... veilchen pzdr. Ja nawet za darmo bym nie pojechal. A na dinozaurow tez jedziesz? Chyba na Sluzewcu sa. Co to za roznica czy na mp3 czy na koncercie :P :) |
|
|
Posted: 8 Cze 2007 20:25:30 I co wciaż brak chętnych na GENESIS ? Paweł |
| Posted: 13 Cze 2007 15:19:16 ja bilet mam, ale nie wiem czy pojade.. sluzba.. wyjasni sie w przyszlym tygodniu.. veil |
|
| Magda
|
Posted: 13 Cze 2007 21:20:51 ja bilet mam, ale nie wiem czy pojade.. sluzba..
wyjasni sie w przyszlym tygodniu.. veil Im wiecej nas tym razniej :-) Zgłaszać się ---- LUDZIE ! nie spać Paweł |
| eth_0
|
Posted: 14 Cze 2007 07:02:39 Paweł
Podwójna osobowość? ;) |
|
|
Posted: 14 Cze 2007 20:06:02 Podwójna osobowość? ;) Nic z tych rzeczy - po prostu - nieraz zmieniam nick - jak sie żona dobiera do kompa - by ludzie z nią sobie gawozyli - a nie ze mną ---- ot i cała tajemnica :-) A teraz występuję pod swoim.... Pzdrw Paweł |
|
|
Posted: 18 Cze 2007 19:45:12 Naprawdę w tak dużym mieście nie ma NIKOGO kto by chciał jechać na koncert Genesis do Chorzowa ? Nie chce mi sie wierzyć .... ale zdaje się że to prawda, lub nikt tu juz nie zaglada i grupa zamiera :-( Paweł |
|
|
Posted: 22 Cze 2007 13:57:51 No i byłem .... cały mokry ale jakże uradowany tym co zobaczyłem - chyba w tym roku nikt ich nie pobije - tak dali czadu. Naród mukł, ale nie widziałem nikogo marudzacego ! To mi się w nas - Polakach - podobało. Troche smutno że nie spotkałem NIKOGO z CK - nawet specjalnie patrzyłem na tablice rej. aut - i nie spotkałem takiej z TK na poczatku. Żałujcie.... Paweł |
| gogi
|
Posted: 26 Cze 2007 19:11:36 No i byłem .... cały mokry ale jakże uradowany tym co zobaczyłem - chyba w
tym roku nikt ich nie pobije - tak dali czadu. Naród mukł, ale nie widziałem nikogo marudzacego ! To mi się w nas - Polakach - podobało. Troche smutno że nie spotkałem NIKOGO z CK - nawet specjalnie patrzyłem na tablice rej. aut - i nie spotkałem takiej z TK na poczatku. Żałujcie.... Paweł Z tego co wiem to bylo TKI, ale jak ja bym byl to tez bym nie rozpoznal. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.394 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |