| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Kupno aparatu |
| Autor | Wiadomość |
| Katani
|
Posted: 28 Maj 2007 06:59:37 Witam Mam takie pytanie. Czy może wie ktoś gdzie w Kielcach można kupić aparat Pentax K100D? W Media nie mają w Makro też nie. |
| zeluq
|
Posted: 28 Maj 2007 08:59:34 Witam
Mam takie pytanie. Czy może wie ktoś gdzie w Kielcach można kupić aparat Pentax K100D? W Media nie mają w Makro też nie. Moze przy skrzyzowaniu sienkiewicza-wesolej, albo fotohurt na jagiellonskiej. Ale ogolnie to w Kielcach nie dostaniesz aparatow w dobrej cenie. Jakies 2 miesiace temu chodzilem za swoim (oly 550), wszedzie okolo 200zl drozej niz w necie. Ogolnie polecam zakup w ktoryms z internetowych sklepow, gwarancja z reguly ogolnopolska, do tego mozesz zwrocic towar w ciagu 10 dni. |
| Pawel
|
Posted: 28 Maj 2007 09:02:24 Witam
Mam takie pytanie. Czy może wie ktoś gdzie w Kielcach można kupić aparat Pentax K100D? W Media nie mają w Makro też nie. Moze na rogu Wesołej i Sienkiewki ? |
| Katani
|
Posted: 28 Maj 2007 11:40:25 Witam
Mam takie pytanie. Czy może wie ktoś gdzie w Kielcach można kupić aparat Pentax K100D? W Media nie mają w Makro też nie. Moze przy skrzyzowaniu sienkiewicza-wesolej, albo fotohurt na jagiellonskiej. Ale ogolnie to w Kielcach nie dostaniesz aparatow w dobrej cenie. Jakies 2 miesiace temu chodzilem za swoim (oly 550), wszedzie okolo 200zl drozej niz w necie. Ogolnie polecam zakup w ktoryms z internetowych sklepow, gwarancja z reguly ogolnopolska, do tego mozesz zwrocic towar w ciagu 10 dni. Tak też planuję zrobić ale przed kupnem chciałbym obejrzeć aparat na żywo. Wziąć do ręki, sprawdzić jak mi leży. Co do miejsc to się wybieram na róg wesołej i sienkiewicza i moze do fotohurtu ale jako, że nie mam za dużo czasu jak jestem w Kielcach to chciałem się upewnić, że nie stace czasu idąc tam. No cóż musze sprawdzic sam. Dzięki za odpowiedzi |
| Kaśka
|
Posted: 28 Maj 2007 20:19:49 Tak kolego masz racje idź obejrzyj , pozawracaj głowe sprzedawcy , zabierz mu jego drogocenny czas , przymierz sie a później kup se na allegro "bo tam taniej" |
| Katani
|
Posted: 29 Maj 2007 08:08:29 Tak kolego masz racje idź obejrzyj , pozawracaj głowe sprzedawcy , zabierz
mu jego drogocenny czas , przymierz sie a później kup se na allegro "bo tam taniej" A co się koleżanka tak uniosła? Jeżeli dostane w sklepie cenę zadowalającą mnie (wcale nie musi być taka sama jaką mam w sklepie internetowy) to z chęcią kupię w sklepie w Kielcach. Ale niestety raczej tak nie będzie. A jakoś nie mam na tyle pieniędzy, żeby przepłacać za towar kilka set złotych. A jeżeli będę chodził po sklepach w Kielcach i "zawracał" głowę sprzedawcom w różnych sklepach to też koleżanka mnie skrytykuje? Chyba normalne jest, że kupuje się tam gdzie taniej. I jeżeli taniej (lub przynajmniej porównywalnie) będzie w sklepie to kupie w sklepie w Kielcach. Tylko żeby to sprawdzić to muszę iść do tego sklepu i pozawracać głowę sprzedawcy i zabrać mu jego cenny czas. |
| gogi
|
Posted: 29 Maj 2007 18:32:09 Witam
Mam takie pytanie. Czy może wie ktoś gdzie w Kielcach można kupić aparat Pentax K100D? W Media nie mają w Makro też nie. Polecam sklepy internetowe, najlepiej gdzie odbior moze byc na miejscu - tu akurat moglbym polecic wawe, w kielcach nie znam. A jesli chodzi o ceny to cena aparatu w sklepie internetowym (sony w90) byla 978 zl) a na miejscu w sklepie 1230 zl) Chore? :) |
| krach
|
Posted: 29 Maj 2007 19:00:09 Tak kolego masz racje idź obejrzyj , pozawracaj głowe sprzedawcy , zabierz
mu jego drogocenny czas , przymierz sie a później kup se na allegro "bo tam taniej" LOL ..... i lol :D |
|
|
Posted: 31 Maj 2007 17:18:07 Moze na rogu Wesołej i Sienkiewki ? łooooookruuutnie drooogiiiiii sklllleeeep :-) a szkoda bo całkiem fajnie zaopatrzony - no ale wiadomo nie od dziś : CCC ! ;-) |
| Pawel
|
Posted: 1 Cze 2007 10:05:29 Witam
Mam takie pytanie. Czy może wie ktoś gdzie w Kielcach można kupić aparat Pentax K100D? W Media nie mają w Makro też nie. Polecam sklepy internetowe, najlepiej gdzie odbior moze byc na miejscu - tu akurat moglbym polecic wawe, w kielcach nie znam. A jesli chodzi o ceny to cena aparatu w sklepie internetowym (sony w90) byla 978 zl) a na miejscu w sklepie 1230 zl) Chore? :) -- gogi Zgadza sie są takie różnice ja po D40 jecgałem do Kraka |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.402 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |