| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / auto klima |
| Autor | Wiadomość |
| jarqs
|
Posted: 25 Maj 2007 06:14:16 Podążając tematyką samochodową, proszę o namiar na godny polecenia serwis klimatyzacji samochodowej. |
| zeluq
|
Posted: 25 Maj 2007 06:34:22 Podążając tematyką samochodową, proszę o namiar na godny polecenia
serwis klimatyzacji samochodowej. zalezy co chcesz zrobic, jak tylko sprawdzic i napelnic to serwis na ceglanej moge polecic. |
| jarqs
|
Posted: 25 Maj 2007 06:55:39 zalezy co chcesz zrobic, jak tylko sprawdzic i napelnic to serwis na
ceglanej moge polecic. sprawdzic tak, napelnic - nie wiem, moze nie trzeba będzie, ponieważ mam piszczący pasek do wymiany i to może być jedynym powodem słabego chłodzenia, mam nadzieje... w kazdym razie zajrze tam na ceglaną bo nawet mi pasuje po drodze z pracy. |
|
|
Posted: 31 Maj 2007 17:14:08 sprawdzic tak, napelnic - nie wiem, moze nie trzeba będzie, ponieważ mam
piszczący pasek do wymiany i to może być jedynym powodem słabego chłodzenia, mam nadzieje... w kazdym razie zajrze tam na ceglaną bo nawet mi pasuje po drodze z pracy. jarqs za to jeśli tylko zdezynfekować - to polecam chemię firmy Wurth; w CK dostepny jest sklep tej firmy na Warszawskiej - obok Szydłówka Gornego. Sam tam kupuję co roku spray do dezynfekcji klimy - cena ok 40 zł - wystarczy na 2 x (poczatek i koniec sezonu) pzdrw Paweł |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |