| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / I po Wieczorku... |
| Autor | Wiadomość |
| Grzegorz
|
Posted: 7 Maj 2007 15:11:04 Hmm, mam mieszane uczucia.... Pozdrawiam, Grzegorz |
| gogi
|
Posted: 7 Maj 2007 17:32:11 Hmm, mam mieszane uczucia....
Pozdrawiam, Grzegorz Mieszane to bym mial, jakbysmy Mistrza zdobyli i Wieczorek by odszedl. Chwala Chlopu, ze kawal dobrej roboty zrobil z Korona, ale niestety jego czas sie juz skonczyl. |
| Posted: 7 Maj 2007 17:53:23 ja tez mam mieszane.. w sumie koles odwalil kawal dobrej roboty.. nic by sie nie stalo, gdyby dociagnal do konca sezon.. chociaz na jutro www zapowiadali biale chusteczki.. a tak Korona wpisuje sie w ten klimat zwalniania trenerow po serii porazek.. nie znamy oczywiscie zakulisowych rozgrywek, moze doszli do porozumienia, ze lepiej tak bedzie i dla druzyny i dla Wieczorka.. moje kiedys z biografii sie dowiemy.. teraz trzeba sie modlic, zeby nie trafil do nas Janas w zwym pijackim amoku po polowaniu.. veilchen |
|
| gogi
|
Posted: 7 Maj 2007 19:21:23 teraz trzeba sie modlic, zeby nie trafil do nas Janas w zwym pijackim amoku
po polowaniu.. veilchen Ale wtedy wiedzielibysmy kto bedzie gral: "w obronie obroncy, w pomocy pomocnicy, a w ataku napastnicy... no i na bramce bramkarz" :) |
| jarqs
|
Posted: 8 Maj 2007 06:16:24 teraz trzeba sie modlic, zeby nie trafil do nas Janas w zwym pijackim
amoku po polowaniu.. jest nadzieja ze jednak unikniemy tej katastrofy :) http://www.sport.pl/pilka/1,65050,4113168.html |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |