| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / www.kielce.pl |
| Autor | Wiadomość |
| Kr
|
Posted: 1 Maj 2007 22:41:01 Otwieram sobie dzisiaj www.kielce.pl i to co zobaczylam naprawde mnie zszokowalo gdzie podzial sie ochydny wyglad tej strony? przepraszam, nie moglam sie powstrzymac |
| KrzyCh
|
Posted: 2 Maj 2007 02:18:19 Treść: Otwieram sobie dzisiaj www.kielce.pl
i to co zobaczylam naprawde mnie zszokowalo gdzie podzial sie ochydny wyglad tej strony? Jak byl paskudny tak jest dalej ... A ohydny się pisze się troszkę inaczej . |
| Krzysztof Kowalski
|
Posted: 5 Maj 2007 00:21:32 TreĹÄ: Otwieram sobie dzisiaj www.kielce.pl
i to co zobaczylam naprawde mnie zszokowalo gdzie podzial sie ochydny wyglad tej strony? Jak byl paskudny tak jest dalej ... A ohydny siÄ pisze siÄ troszkÄ inaczej . wieĹ taĹczy i Ĺpiewa, a strona nie lubi adblocka, swojÄ drogÄ by jakiegoĹ grafika do tego wzieli a nie takie coĹ robiÄ brzydkie |
| Kr
|
Posted: 5 Maj 2007 14:20:44 wieĹ taĹczy i Ĺpiewa, a strona nie lubi adblocka, swojÄ
drogÄ
by
jakiegoĹ grafika do tego wzieli a nie takie coĹ robiÄ brzydkie powoli jest coraz lepiej jeszcze tylko kilka lat i bedzie juz calkiem ok pierwsza wersja tej strony byla niesamowita ;) |
| @i-pawelek.tlen.pl@
|
Posted: 5 Maj 2007 17:18:53 Otwieram sobie dzisiaj www.kielce.pl
i to co zobaczylam naprawde mnie zszokowalo Usuneli by tylko ten ochydny widok z kamerki Gazety Wyborczej a miasto pomyslalo o umieszczeniu kamerki w okolicach ul. Sienkiewicza, Placu Artystów. Czytajac opis nad kamerka "Widok z kamery .... na Rynek." Chyba na wydeptana sciezke w trawie przez srodek rynku. Szata graficzna jest na ocene dobra brakuje mi ruchy na tej stronie. Jezeli chodzi o zawartosc pod wzgledem reklamy miasta, turystki itp. dostateczny z minusem. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.010 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |