| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Gdzie wesele??? |
| Autor | Wiadomość |
| saintos
|
Posted: 23 Mar 2007 21:30:23 Witam, Pojawila sie kwestia slubu no i co za tym idzie wesela. Troche przegladam oferty w internecie ale wiadomo, ze to co najlepsze tkwi w ludziach. Zatem pytanie: znacie jakies fajne miejsce gdzie mozna by bylo uzadzic wesele, ale takie miejsce zeby naprawde kazdy gosc weselny byl zadowolony. Wiem, ze najwazniejsza jest zabawa, to oczywiste, ale moze byc jeszcze lepsza jesli miejsce super... Fajnie jesli byloby zielono w okolicy. Ciekawie wyglada Lesny Dwor w kielcach ale terminy maja juz dosc moco obsadzone. Jakies propozycje? Pozdrawiam Saintos |
| krach
|
Posted: 23 Mar 2007 22:57:03 Jakies propozycje?
Wiecej szczegolow .... ile ludzi, jak daleko, jak blisko, jak drogo, jak tanio .... bo trudno odpowiedziec cos konkretnego. A zeby bylo ogolnie, to w morawicy jest fajny mlyn, w galaktyce jest fajna sala bankietowa, SHL ma najlepsza akustyke i stary dobry klimat :) ... i na razie tyle mi przyszlo do glowy Pozdroo krach |
| ArtYan
|
Posted: 24 Mar 2007 13:50:09 Jakies propozycje?
Ja się zdecydowałem na hotel "Pod Jaskolka" w Tumlinie Osowa 15km od Kielc. Miejscowka fajna (nad zalewem), hotel calkiem nowy: pokoj dla nowozencow tez jest. Z wlascicielami ze wszystkim mozna sie ugadac, ale ostatecznie o wszystkim to bede mogl powiedziec za miesiac, jak juz bede "po" :) |
| Kaśka
|
Posted: 26 Mar 2007 11:27:49 Proponuje STANGRET http://www.stangret.kielce.com/ Witam,
Pojawila sie kwestia slubu no i co za tym idzie wesela. Troche przegladam oferty w internecie ale wiadomo, ze to co najlepsze tkwi w ludziach. Zatem pytanie: znacie jakies fajne miejsce gdzie mozna by bylo uzadzic wesele, ale takie miejsce zeby naprawde kazdy gosc weselny byl zadowolony. Wiem, ze
najwazniejsza jest zabawa, to oczywiste, ale moze byc jeszcze lepsza jesli miejsce super... Fajnie jesli byloby zielono w okolicy. Ciekawie wyglada Lesny Dwor w kielcach ale terminy maja juz dosc moco obsadzone. Jakies propozycje? Pozdrawiam Saintos -- .. saintos .. mail: www.mail2me.z.pl |
| saintos
|
Posted: 26 Mar 2007 21:44:36 : Wiecej szczegolow .... ile ludzi, jak daleko, jak blisko, jak drogo, jak
: tanio .... bo trudno odpowiedziec cos konkretnego. na dzien dzisiejszy wyglada na to, ze ludu bedzie okolo 90 max 100osob, czyli raczej male-srednie wesele. SHL widzialem raczej slabo, Pod Jaskolka wyglada dosc ciekawie, chodz idealnie by bylo gdyby Lesny Dwor byl w miejscu Pod Jaslkoka :) no ale cudow nie ma.... Co do ceny to najlepiej luXus za grosze :) ale tak sie nie da. Wiec poszukuje czegos w rozsadnej cenie i aby otoczenie i sala robily wrazenie na gosciach... A wlasnie, moze znacie jakies firmy ktore zajmuja sie wystrojem sal?? S. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.398 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |