| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / mecz z Armenia w Kielcach.. |
| Autor | Wiadomość |
| Posted: 20 Mar 2007 20:17:14 udalo sie komus zakupic bilet? nasza ekipa w dwoch miejscach.. w Wawie i Szczecinie sie dorwala.. ja dopoki nie zobacze to nie uwierze ;)) czekam na kuriera... pzdr. fiolek |
|
| zeluq
|
Posted: 20 Mar 2007 20:48:44 udalo sie komus zakupic bilet? nasza ekipa w dwoch miejscach.. w
Wawie i Szczecinie sie dorwala.. ja dopoki nie zobacze to nie uwierze ;)) czekam na kuriera... pzdr. fiolek ja mam, udalo sie kupic 2 szt C3G :) |
| Michal[k]
|
Posted: 21 Mar 2007 07:14:41 udalo sie komus zakupic bilet? nasza ekipa w dwoch miejscach.. w
Wawie i Szczecinie sie dorwala.. ja dopoki nie zobacze to nie uwierze ;)) czekam na kuriera... pzdr. fiolek ja mam, udalo sie kupic 2 szt C3G :) A czym tu sie tak podniecac? |
| jarqs
|
Posted: 21 Mar 2007 07:24:06 ja mam, udalo sie kupic 2 szt C3G :)
tez mam - udalo mi sie wyrwac 4 przez internet w ostatniej chwili :). |
| zeluq
|
Posted: 21 Mar 2007 11:41:28 udalo sie komus zakupic bilet? nasza ekipa w dwoch miejscach.. w Wawie i Szczecinie sie dorwala.. ja dopoki nie zobacze to nie uwierze ;)) czekam na kuriera... pzdr. fiolek ja mam, udalo sie kupic 2 szt C3G :) A czym tu sie tak podniecac? dupa :P |
| orzelek
|
Posted: 21 Mar 2007 15:06:14 udalo sie komus zakupic bilet?
Mnie tak :] Pawel |
| gogi
|
Posted: 21 Mar 2007 20:22:21 udalo sie komus zakupic bilet? nasza ekipa w dwoch miejscach.. w Wawie i
Szczecinie sie dorwala.. ja dopoki nie zobacze to nie uwierze ;)) czekam na kuriera... pzdr. fiolek Bez rewelacji, czarno-bialy papier z "elektronika" w srodku. |
| Posted: 21 Mar 2007 20:32:34 A czym tu sie tak podniecac?
a Ty czym sie podniecasz? |
|
| jarqs
|
Posted: 22 Mar 2007 07:19:21 Bez rewelacji, czarno-bialy papier z "elektronika" w srodku.
Fakt, na pamiatke to sobie tego biletu raczej nikt nie zatrzyma... |
| Michal[k]
|
Posted: 22 Mar 2007 09:39:41 A czym tu sie tak podniecac?
a Ty czym sie podniecasz? Nie biletami |
| new
|
Posted: 22 Mar 2007 20:50:35 Ciekawe ilu "szczesliwcow" znac choc jednego zawodnika Armenii ;) |
| new
|
Posted: 22 Mar 2007 20:50:55 Ciekawe ilu "szczesliwcow" zna choc jednego zawodnika Armenii ;) |
| Posted: 25 Mar 2007 20:05:26 Ciekawe ilu "szczesliwcow" zna choc jednego zawodnika Armenii ;)
a po co ta wiedza? zeby wyzywac z nazwiska? dopingujemy naszych.. niewazne z kim graja.. a takich przeciwnikow traktujemy jak kolejny etap do awansu... veilchen |
|
| Posted: 25 Mar 2007 20:06:26 a Ty czym sie podniecasz?
Nie biletami my sie podniecamy akurat teraz tymi biletami.. jesli Ciebie to nie podnieca to nie trolluj.. apage... veilchen |
|
| Michal[k]
|
Posted: 26 Mar 2007 08:28:26 a Ty czym sie podniecasz?
Nie biletami my sie podniecamy akurat teraz tymi biletami.. jesli Ciebie to nie podnieca to nie trolluj.. apage... Jedn niewinne pytanie to juz trollowanie? ;) |
| jarqs
|
Posted: 26 Mar 2007 10:07:41 Jedn niewinne pytanie to juz trollowanie? ;)
ok, to niech bedzie zazdrosc jesli wolisz ;) a my tu tworzymy historie miasta kolego :). |
| Michal[k]
|
Posted: 26 Mar 2007 12:28:49 Jedn niewinne pytanie to juz trollowanie? ;)
ok, to niech bedzie zazdrosc jesli wolisz ;) a my tu tworzymy historie miasta kolego :). Hehe no to powodzenia :) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.397 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |