| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Net radiowy z Telegrafu |
| Autor | Wiadomość |
| jh
|
Posted: 12 Mar 2007 08:05:19 Mieszkam w Radlinie i stąd znakomicie widać Telegraf. Czy na Telegrafie ma ktoś nadajnik Internetu radiowego? Jacek |
| Michal[k]
|
Posted: 12 Mar 2007 08:47:06 Mieszkam w Radlinie i stąd znakomicie widać Telegraf. Czy na Telegrafie
ma ktoś nadajnik Internetu radiowego? Jacek np: Complex computers www.complex.pl |
| jh
|
Posted: 12 Mar 2007 09:23:07 Pewien jesteś? Wydaje mi się, że mają tylko po kabelku... jh |
| Michal[k]
|
Posted: 12 Mar 2007 10:14:09 Pewien jesteś? Wydaje mi się, że mają tylko po kabelku... jh Jestem pewien, mają dwa nadajniki jeden na targowej (choinka) drugi na kominie. Zadzwoń dowiedz się szczegułów (nie znam cen). |
| Miroo
|
Posted: 12 Mar 2007 10:19:38 Jestem pewien, mają dwa nadajniki jeden na targowej (choinka) drugi na kominie. Zadzwoń dowiedz się szczegułów (nie znam cen). A nie chodziło Telegraf? |
| zeluq
|
Posted: 12 Mar 2007 11:18:39 np: Complex computers www.complex.pl Pewien jesteś? Wydaje mi się, że mają tylko po kabelku... jh Jestem pewien, mają dwa nadajniki jeden na targowej (choinka) drugi na kominie. Zadzwoń dowiedz się szczegułów (nie znam cen). Na jakiej czestotliwosci? Nie slyszalem zeby complex mial cos do czynienia z sieciami bezprzewodowymi. |
| zeluq
|
Posted: 12 Mar 2007 11:19:54 Mieszkam w Radlinie i stąd znakomicie widać Telegraf. Czy na
Telegrafie ma ktoś nadajnik Internetu radiowego? Jacek na telegrafie byl c-plus, ale sie zmyl. W sumie to bylo do przewidzenia jak juz stawiali tam nadajnik. Maszt nadaje sie do generalnego remontu. |
| jh
|
Posted: 12 Mar 2007 12:43:05 Dogrzebałem się do Netcity. Ktoś korzysta z ich usług? Jacek |
| Michal[k]
|
Posted: 12 Mar 2007 13:04:38 np: Complex computers www.complex.pl Pewien jesteś? Wydaje mi się, że mają tylko po kabelku... jh Jestem pewien, mają dwa nadajniki jeden na targowej (choinka) drugi na kominie. Zadzwoń dowiedz się szczegółów (nie znam cen). Na jakiej czestotliwosci? Nie slyszalem zeby complex mial cos do czynienia z sieciami bezprzewodowymi. Technicznych szczegółów to ja nie znam, że dostarcza inet bezprzewodowy z komina to jestem pewien a 100%. Działa w wielu firmach. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.395 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |