| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Szukam złotnika naprawiającego |
| Autor | Wiadomość |
| Miroo
|
Posted: 8 Lut 2007 13:45:02 Gdzie można tanio i skutecznie naprawić złoty pierścionek (wypadło oczko, nie zginęło)? Może się orientujecie ile taka operacja może kosztować? 5zł czy 50zł? |
| Artur Janus
|
Posted: 9 Lut 2007 07:08:14 Gdzie można tanio i skutecznie naprawić
złoty pierścionek (wypadło oczko, nie zginęło)? Może się orientujecie ile taka operacja może kosztować? 5zł czy 50zł? Jeden jubiler obok ZDZ: czynne od 10 do 18, ale ostatnio tam byłem i o 17.45 już było zamknięte. Drugi na plantach blisko Solnej czynne do 17. Pewnie znalazłoby się więcej, ale u większości jubilerów usłyszałem: "kupione u nas? Nie? To nie robimy..." Myślę, że taka usługa będzie kosztowała ok.10zł. -- ArtYan |
| Kaśka
|
Posted: 9 Lut 2007 13:41:04 Najlepiej zanieś na Staszica 14 G do Pana Pożogi zrobi najlepiej ale cena to tak od 35 zł do 50 zł |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |