| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / Netia w Kielcach? |
| Autor | Wiadomość |
| jh
|
Posted: 7 Lut 2007 09:54:15 Ktoś korzysta z internetu za pośrednictwem Netii? Nowa oferta jest tańsza niż tepsa, właściwie zerowe opłaty... Pytanie, gdzie jest haczyk :) Jacek |
| zeluq
|
Posted: 7 Lut 2007 10:17:38 Ktoś korzysta z internetu za pośrednictwem Netii? Nowa oferta jest
tańsza niż tepsa, właściwie zerowe opłaty... Pytanie, gdzie jest haczyk :) Jacek co znacza zerowe oplaty? |
| toja
|
Posted: 7 Lut 2007 10:46:20 Ktoś korzysta z internetu za pośrednictwem Netii?
Czy internet w Netii jest juz dostepny w Kielcach? Oczywiscie mowie o internecie na laczach TP. Na stronie http://www.netia.pl/uslugi,dla_domu.html?group=12&x=518&y=117 mozna sprawdzic dostepnosc uslugi. U mnie napisalo: "Dostępność w sprzedaży: sprzedaż od 01/03/2007" Czyli na posiadajacych neostrade zapowiada sie conajmniej 2-tygodniowa "dziura" bez neta :( |
| Michal[k]
|
Posted: 7 Lut 2007 10:46:46 Ktoś korzysta z internetu za pośrednictwem Netii? Nowa oferta jest
tańsza niż tepsa, właściwie zerowe opłaty... Pytanie, gdzie jest haczyk :) A gdzie jest netia w kielcach? Oferują coś na Uroczysku? Ofertę mają faktycznie tańszą ale nie znalazłem nic w naszym regionie. |
| zeluq
|
Posted: 7 Lut 2007 11:42:07 Ktoś korzysta z internetu za pośrednictwem Netii?
Czy internet w Netii jest juz dostepny w Kielcach? Oczywiscie mowie o internecie na laczach TP. Na stronie http://www.netia.pl/uslugi,dla_domu.html?group=12&x=518&y=117 mozna sprawdzic dostepnosc uslugi. U mnie napisalo: "Dostępność w sprzedaży: sprzedaż od 01/03/2007" Czyli na posiadajacych neostrade zapowiada sie conajmniej 2-tygodniowa "dziura" bez neta :( tylko niekonieczenie od tej daty bedziesz mial Internet. Sprawdzilem telefon radiowy na wiosce i to samo napisalo, a tam nawet neo nie mozna podlaczac. |
| andziasle
|
Posted: 7 Lut 2007 12:28:28 Ktoś korzysta z internetu za pośrednictwem Netii?
a ja korzystam...co prawda od wczoraj tak naprawde. Pare godzin siedziałam wczoraj wieczorem i po doświadczeniach z blue connektem jestem zachwycona ;-))). Mam 1 Mbit/s, a jaki jest rzeczywisty transfer jeszcze nie wiem, ale w każdym razie strasznie szybki. W pakiecie mam też telefon. Instalacja + modem 1 zł, a z abonamentem wychodzic ma miesięcznie 115 zł. Net 24 to sie nazywa. Nadajnik mają już uruchomiony na kominie elektrociepłowni. Mam nadzieje, że bede zadowolona. Od poł roku mój brat używa 512 i tez jest bardzo zadowolony. Miał wcześniej z tpsy internet, który częsćiej nie działał niz działał. Jakiś ISDN czy coś... nie znam się zbytnio. pzdr Ania |
| jh
|
Posted: 7 Lut 2007 13:20:25 co znacza zerowe oplaty?
1 zł netto za aktywację, oczywiście w promocji. jh |
| hubert
|
Posted: 8 Lut 2007 22:17:50 Ktoś korzysta z internetu za pośrednictwem Netii?
a ja korzystam...co prawda od wczoraj tak naprawde. Pare godzin siedziałam wczoraj wieczorem i po doświadczeniach z blue connektem jestem zachwycona ;-))). Mam 1 Mbit/s, a jaki jest rzeczywisty transfer jeszcze nie wiem, ale w każdym razie strasznie szybki. W pakiecie mam też telefon. Instalacja + modem 1 zł, a z abonamentem wychodzic ma miesięcznie 115 zł. Net 24 to sie nazywa. Nadajnik mają już uruchomiony na kominie elektrociepłowni. Mam nadzieje, że bede zadowolona. Od poł roku mój brat używa 512 i tez jest bardzo zadowolony. Miał wcześniej z tpsy internet, który częsćiej nie działał niz działał. Jakiś ISDN czy coś... nie znam się zbytnio. pzdr Ania napewno nie w kielcach. wystarczy zadzwonic na infolinie i sie dowiedziec. zamowic bedzie mozna dopiero od 1 marca. po rozmowie z konsultantem dowiedzialem sie ze tak naprawde dziura w dostepie do neta bedzie ok 1 miecha. dlaczego ?? poniewaz jesli chcecie zerwac umowe z tpsa na neo musicie to zrobic do 14.02 a wtedy odcinaja dostep. jesli zamowisz net24 01.03 to bedzie po ok. 2 tyogdniach. polecam jeszcze to: www.multimo.pl jest to tez internet adsl dostarczany przez gts energis. ceny identyczne jak w netii. bedzie dostepny juz pod koniec lutego w kielcach: http://www.multimo.pl/dostepnosc.html ja sie decyduje na multimo. zalezy mi na necie w domu. miesiac to zbyt dlugo pzdr |
| Miroo
|
Posted: 9 Lut 2007 06:59:15 polecam jeszcze to: www.multimo.pl jest to tez internet adsl dostarczany
Gdzies ktoś pisał, że w multimo są limity. To było w komentarzach do jakiegoś artykułu w sieci, więc informacja nie musi być wiarygodna, jest też dość stara (2-3 tygodnie) i mogło się to zmienić. Niemniej jednak lepiej się dopytać :) |
| toja
|
Posted: 9 Lut 2007 07:19:37 polecam jeszcze to: www.multimo.pl jest to tez internet adsl dostarczany
przez gts energis. ceny identyczne jak w netii. bedzie dostepny juz pod koniec lutego w kielcach: http://www.multimo.pl/dostepnosc.html ja sie decyduje na multimo. zalezy mi na necie w domu. miesiac to zbyt dlugo Pytanie tylko jak szybko energis zalozy podepnie internet. Czy czasowo nie wyjdzie to samo? |
| toja
|
Posted: 9 Lut 2007 07:58:19 Gdzies ktoś pisał, że w multimo są limity.
Nie ma limitow ani w netii, ani w energis GTS Energis - Multimo (www.multimo.pl) ------------------------------------------------- kb/s | Na start 12 | Na start 24 | Na start 36 ------------------------------------------------- 512 | 49 | 36 | 34 ------------------------------------------------- 1024 | 52,5 | 45 | 43 ------------------------------------------------- 2048 | 94 | 90 | 88 ------------------------------------------------- 6144 | 106 | 101 | 99 ------------------------------------------------- Netia - Net24 (http://www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html) ------------------------------------------------- kb/s | Umowa 12 | Umowa 24 | ------------------------------------------------- 512 | 60 | 44,3 | ------------------------------------------------- 1024 | 64 | 55 | ------------------------------------------------- 2048 | 115 | 110 | ------------------------------------------------- 6144 | 130 | 124 | ------------------------------------------------- Wychodzi na to, ze Energis bedzie taniej i wczesniej niz Netia :) |
| Michal[k]
|
Posted: 9 Lut 2007 08:58:54 Gdzies ktoś pisał, że w multimo są limity.
Nie ma limitow ani w netii, ani w energis GTS Energis - Multimo (www.multimo.pl) ------------------------------------------------- kb/s | Na start 12 | Na start 24 | Na start 36 ------------------------------------------------- 512 | 49 | 36 | 34 ------------------------------------------------- Netia - Net24 (http://www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html) ------------------------------------------------- kb/s | Umowa 12 | Umowa 24 | ------------------------------------------------- 512 | 60 | 44,3 | ------------------------------------------------- Wychodzi na to, ze Energis bedzie taniej i wczesniej niz Netia :)
Nie doczytałeś, w cenniku Energisu ceny są cenami netto w Netii brutto, wychodzi ze nie ma różnicy między cenami tych dostawców |
| @i-pawelek.tlen.pl@
|
Posted: 9 Lut 2007 09:50:54 Czy wiadomo juz na jakim anexie A czy B beda dzialali w/w uslugodawcy w Kielcach. |
| Michal[k]
|
Posted: 9 Lut 2007 11:12:51 Czy wiadomo juz na jakim anexie A czy B beda dzialali w/w uslugodawcy w
Kielcach. A co to ten anex a i b? |
| toja
|
Posted: 9 Lut 2007 11:37:32 A co to ten anex a i b?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Net24 |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.396 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |