| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / bieznia w Kielcach.. |
| Autor | Wiadomość |
| Posted: 6 Gru 2006 20:51:19 dzien dobry.. mam nadzieje, ze moj mail nie zginie wsrod setek innych.. ;)))) pytanie mam.. gdzie w Kielcach oprocz fitnessu przy Sandomierskiej i tego nowego w Citiparku przy Paderewskiego jest bieznia, zeby moc pobiegac..?? przy rondzie w K2 nie ma z tego co pamietam.. pzdr. sir bro veil ck |
|
| eth_0
|
Posted: 7 Gru 2006 06:23:03 dzien dobry..
dobry ;) mam nadzieje, ze moj mail nie zginie wsrod setek innych.. ;))))
ooo tu bym uwazal... ;) Na szczescie udalo mi sie wydobyc go z tej gaszczwiny innych postow :D pytanie mam.. gdzie w Kielcach oprocz fitnessu przy Sandomierskiej i tego
nowego w Citiparku przy Paderewskiego jest bieznia, zeby moc pobiegac..?? przy rondzie w K2 nie ma z tego co pamietam.. A wracajac do meritum to niestety nie pomoge Ci ale z checia sam poznam jakies namiary na taka bieznie... |
| Michal[k]
|
Posted: 7 Gru 2006 08:49:38 pytanie mam.. gdzie w Kielcach oprocz fitnessu przy Sandomierskiej i tego
nowego w Citiparku przy Paderewskiego jest bieznia, zeby moc pobiegac..?? przy rondzie w K2 nie ma z tego co pamietam.. A wracajac do meritum to niestety nie pomoge Ci ale z checia sam poznam jakies namiary na taka bieznie... Na polibudzie |
| jarqs
|
Posted: 7 Gru 2006 09:05:49 pytanie mam.. gdzie w Kielcach oprocz fitnessu przy Sandomierskiej i tego
nowego w Citiparku przy Paderewskiego jest bieznia, zeby moc pobiegac..?? przy rondzie w K2 nie ma z tego co pamietam.. fitness na rogu wojewódzkiej i warszawskiej. |
| gogi
|
Posted: 7 Gru 2006 18:23:03 dzien dobry..
mam nadzieje, ze moj mail nie zginie wsrod setek innych.. ;)))) pytanie mam.. gdzie w Kielcach oprocz fitnessu przy Sandomierskiej i tego nowego w Citiparku przy Paderewskiego jest bieznia, zeby moc pobiegac..?? przy rondzie w K2 nie ma z tego co pamietam.. pzdr. sir bro veil ck Na stadionie Budowlanych. Ale podobno jak czlowiek biega to sie poci. |
| Posted: 7 Gru 2006 18:33:05 dzieki, sprawdze.. i miejsca i czy sie czlowiek poci ;))))) veil ck sir bro |
|
| lekomin inc
|
Posted: 7 Gru 2006 21:28:34 Fiołek, wy tu z Gogim sztuczny tłok robicie.. bo zamiast do siebie Z autopsji wiem, że bieżnia ruchoma to nie jest dobry wynalazek. Biegałem jeszcze w Wawce przez 1,5 roku 4 razy w tygodniu i wszystko ładnie pięknie, ale kręgosłup może odpaść. Bo jak się na takowej biega, to cały czas wykonuje się idealnie taki sam krok, i działają dokładnie takie same mięśnie. Dużo zdrowsze jest bieganie w terenie, bo wtedy każdy krok jest inny (bo kamień trzeba ominąć, zająca nie zadeptać, itpitd) i pracują "trochę" inne wiązki mięśni. pzdr lekomin inc |
| Posted: 7 Gru 2006 21:48:14 Fiołek, wy tu z Gogim sztuczny tłok robicie.. bo zamiast do siebie
hehehehehe... trzeba grupe rozruszac.. ;)) a telefony szkodza na glowe.. Z autopsji wiem, że bieżnia ruchoma to nie jest dobry wynalazek. Biegałem
jeszcze w Wawce przez 1,5 roku 4 razy w tygodniu i wszystko ładnie pięknie, ale kręgosłup może odpaść. Bo jak się na takowej biega, to cały czas wykonuje się idealnie taki sam krok, i działają dokładnie takie same mięśnie. Dużo zdrowsze jest bieganie w terenie, bo wtedy każdy krok jest inny (bo kamień trzeba ominąć, zająca nie zadeptać, itpitd) i pracują "trochę" inne wiązki mięśni. w terenie jest wiecej niebezpieczenstw... kupy psow... psy bez smyczy.. osiedlowe gangi.. wiec ja wole bieznie.. pzdr
lekomin inc veilchen pozdrawiajacy |
|
| pdz
|
Posted: 7 Gru 2006 22:38:00 mięśnie. Dużo zdrowsze jest bieganie w terenie, bo wtedy każdy krok jest
inny (bo kamień trzeba ominąć, zająca nie zadeptać, itpitd) i pracują "trochę" inne wiązki mięśni. w terenie jest wiecej niebezpieczenstw... kupy psow... psy bez smyczy.. osiedlowe gangi.. no widzisz, dodatkowo zmiana rytmu gwarantowana |
| Grzegorz
|
Posted: 8 Gru 2006 00:06:27 Użytkownik lekomin inc napisał: Fiołek, wy tu z Gogim sztuczny tłok robicie.. bo zamiast do siebie
Z autopsji wiem, że bieżnia ruchoma to nie jest dobry wynalazek. Biegałem jeszcze w Wawce przez 1,5 roku 4 razy w tygodniu i wszystko ładnie pięknie, ale kręgosłup może odpaść. Bo jak się na takowej biega, to cały czas wykonuje się idealnie taki sam krok, i działają dokładnie takie same mięśnie. Dużo zdrowsze jest bieganie w terenie, bo wtedy każdy krok jest inny (bo kamień trzeba ominąć, zająca nie zadeptać, itpitd) i pracują "trochę" inne wiązki mięśni. pzdr lekomin inc Leko, Ty sie tu nie wymadrzaj i sam nie rob sztucznego tloku ;-) Z autopsji, autopsji... takie madre slowa tu rzuca, aby ludziom namieszac w głowie ;-) Napisz lepiej, że samemu Ci mało co kręgosłup nie odpadł, a nie o jakiejś autopsji będziesz truł ludziom przed świętami, jakby to innych problemów nie mieli tylko grzebać po słownikach wyrazów obcych ;-) Pozdrawiam, GreGo bez inc |
| eth_0
|
Posted: 8 Gru 2006 06:48:38 w terenie jest wiecej niebezpieczenstw... kupy psow... psy bez smyczy..
osiedlowe gangi.. no widzisz, dodatkowo zmiana rytmu gwarantowana i adrenalinka podskoczy ;) |
| Artur M. Piwko
|
Posted: 13 Sty 2007 17:02:00 In the darkest hour on Wed, 6 Dec 2006 21:51:19 +0100, mam nadzieje, ze moj mail nie zginie wsrod setek innych.. ;))))
pytanie mam.. gdzie w Kielcach oprocz fitnessu przy Sandomierskiej i tego nowego w Citiparku przy Paderewskiego jest bieznia, zeby moc pobiegac..?? przy rondzie w K2 nie ma z tego co pamietam.. pzdr. MoĹźe trochÄ późno odpisujÄ, ale: KSM i Herby późnym wieczorem. Trening rozpoczynasz od powolnego przechodzenia przez ww osiedla. Sprint sam przyjdzie odrobinÄ później... (-; |
| Miroo
|
Posted: 16 Sty 2007 07:20:55 MoĹźe trochÄ późno odpisujÄ, ale: KSM i Herby późnym wieczorem. Trening rozpoczynasz od powolnego przechodzenia przez ww osiedla. Sprint sam przyjdzie odrobinÄ później... (-; KSM odpada. ĹaziĹem tam prawie 30 lat, a brzuch nieustannie rĂłsĹ.. |
| Michal[k]
|
Posted: 16 Sty 2007 07:33:32 Miroo napisaĹ(a): MoĹźe trochÄ późno odpisujÄ, ale: KSM i Herby późnym wieczorem. Trening rozpoczynasz od powolnego przechodzenia przez ww osiedla. Sprint sam przyjdzie odrobinÄ później... (-; KSM odpada. ĹaziĹem tam prawie 30 lat, a brzuch nieustannie rĂłsĹ.. Miroo napisaĹ(a): MoĹźe trochÄ późno odpisujÄ, ale: KSM i Herby późnym wieczorem. Trening rozpoczynasz od powolnego przechodzenia przez ww osiedla. Sprint sam przyjdzie odrobinÄ później... (-; KSM odpada. ĹaziĹem tam prawie 30 lat, a brzuch nieustannie rĂłsĹ.. No bo powinno byÄ zastrzeĹźenie Ĺźe jeĹli nie sa to twoje rodzine strony ;) Dla KSMowcĂłw opcjÄ moĹźe byÄ SzydĹĂłwek albo CzarnĂłw ;) |
| Posted: 16 Sty 2007 19:02:44 Może trochę późno odpisuję, ale: KSM i Herby późnym wieczorem.
Trening rozpoczynasz od powolnego przechodzenia przez ww osiedla. Sprint sam przyjdzie odrobinę później... (-; na Herbach spedzilem pol dziecinstwa a i teraz czesto bywam u babci :)) wiec chyba odpada.. a na KSM sie nie wybieram.. bo pozniej mialbym pod gore... veil pzdr. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.395 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |