| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Kielce / kiedy zima? |
| Autor | Wiadomość |
| Posted: 3 Gru 2006 21:16:15 halo.. czy jest tu ktos? mam pytanie odnosnie zimy.. nie wiecie moze kiedy snieg ma u nas byc? bo mam powazne plany z nim zwiazane i chce sie przygotowac.. ;))))))))))))))))))))))) pozdro veil chen ck |
|
| Michal[k]
|
Posted: 4 Gru 2006 07:32:02 halo..
czy jest tu ktos? mam pytanie odnosnie zimy.. nie wiecie moze kiedy snieg ma u nas byc? bo mam powazne plany z nim zwiazane i chce sie przygotowac.. ;))))))))))))))))))))))) pozdro veil chen ck Wiesz, mnie sie snil w piatek, wiec mysle ze kolo przyszlego tygodnia juz bedzie :) |
| ilona
|
Posted: 14 Sty 2007 12:49:29 jak snieg spadnie halo..
czy jest tu ktos? mam pytanie odnosnie zimy.. nie wiecie moze kiedy snieg ma u nas byc? bo mam powazne plany z nim zwiazane i chce sie przygotowac.. ;))))))))))))))))))))))) pozdro veil chen ck |
| ilona
|
Posted: 14 Sty 2007 12:50:42 nie mam pojecia moze w pszyszlym roku albo jak snieg spadnie halo..
czy jest tu ktos? mam pytanie odnosnie zimy.. nie wiecie moze kiedy snieg ma u nas byc? bo mam powazne plany z nim zwiazane i chce sie przygotowac.. ;))))))))))))))))))))))) pozdro veil chen ck |
| marlena
|
Posted: 14 Sty 2007 12:53:42 siemka zima zima śniegu nie ma kurde niestety ale nie mam pojęcia:(((( halo..
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.013 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |