| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Elbląg / Ankieta do pracy magisterskiej. |
| Autor | Wiadomość |
| Patrycja Lelek
|
Posted: 15 Lut 2006 09:48:15 Witam Jestem absolwentką Akademi Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania. W czercu dostałam absolutorium. Pozostaje tylko napisanie pracy magisterskiej. Jej temat to "Sposoby zwalniania pracowników w Polsce". Aby ją napisać potrzebuję pomocy. Ludzie o dobrym sercu muszą wypełnić mi ankietę w necie. Ankieta jest anonimowa, część pól nie jest obowiązkowa. Bardzo prosze o wypełnienie tej ankiety. Oto link do ankiety http://eit.agh.edu.pl/~mlelek/mgr.php PS. Ponieważ zależy mi, aby ankieta dotarła do jak największej liczby osób link do niej zamieszczam na kilku serwerach grup dyskusyjnych. Jeśli macie kogoś kto też byłby chętny wypełnić ankietę podeślijcie link. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Patrycja Lelek |
| el gato
|
Posted: 15 Lut 2006 17:37:57 Witam
Jestem absolwentką Akademi Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania. W czercu dostałam absolutorium. Pozostaje tylko napisanie pracy magisterskiej. Jej temat to "Sposoby zwalniania pracowników w Polsce". A nie mogłaś sobie wybrać tematu "Sposoby zatrudniania pracowników w Polsce." ? Wiem, że temat trudny, ale może bardziej satysfakcjonujący, co? |
| wek
|
Posted: 15 Lut 2006 10:46:04 Ankieta anonimowa - pytanie pierwsze: Imię, nazwisko i nazwa firmy :-) Dobra, wiem, ze opcjonalnie :-) |
| czarny
|
Posted: 15 Lut 2006 12:56:34 Ankieta anonimowa [...]
dobre, dobre ;-D |
| Mirek
|
Posted: 15 Lut 2006 10:12:49 Użytkownik Patrycja Lelek napisał: Witam
Jestem absolwentką Akademi Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania. W czercu dostałam absolutorium. Pozostaje tylko napisanie pracy magisterskiej. Jej temat to "Sposoby zwalniania pracowników w Polsce". Aby ją napisać potrzebuję pomocy. Ludzie o dobrym sercu muszą wypełnić mi ankietę w necie. Ankieta jest anonimowa, część pól nie jest obowiązkowa. Bardzo prosze o wypełnienie tej ankiety. Nie da rady wśród województw nie występuje śląskie.. :( , jest natomiast "ląskie" jakaś reforma administrcyjna mi umknęła? WTF? |
| Patrycja Lelek
|
Posted: 15 Lut 2006 10:18:47 Użytkownik Patrycja Lelek napisał:
Witam
Jestem absolwentką Akademi Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania. W czercu dostałam absolutorium. Pozostaje tylko napisanie pracy magisterskiej. Jej temat to "Sposoby zwalniania pracowników w Polsce". Aby ją napisać potrzebuję pomocy. Ludzie o dobrym sercu muszą wypełnić mi ankietę w necie. Ankieta jest anonimowa, część pól nie jest obowiązkowa. Bardzo prosze o wypełnienie tej ankiety. Nie da rady wśród województw nie występuje śląskie.. :( , jest natomiast "ląskie" jakaś reforma administrcyjna mi umknęła? WTF? NIc ci nie umkneło, ale ja jestem studentka zarzadzania a nie informatyki, dlatego ankieta nie jest doskonala, ale da sie ja wypelnic. Pozdrawiam PL |
| Wojciech Kulesza
|
Posted: 15 Lut 2006 14:57:17 Witam Jestem absolwentką Akademi Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania. W czercu dostałam absolutorium. Pozostaje tylko napisanie pracy magisterskiej. Jej temat to "Sposoby zwalniania pracowników w Polsce". Aby ją napisać potrzebuję pomocy. Ludzie o dobrym sercu muszą wypełnić mi ankietę w necie. Ankieta jest anonimowa, część pól nie jest obowiązkowa. Bardzo prosze o wypełnienie tej ankiety. Nie da rady wśród województw nie występuje śląskie.. :( , jest natomiast "ląskie" jakaś reforma administrcyjna mi umknęła? WTF? NIc ci nie umkneło, ale ja jestem studentka zarzadzania a nie informatyki, dlatego ankieta nie jest doskonala, ale da sie ja wypelnic. Rozumiem, że trzeba co najmniej magisterium z informatyki, aby wiedzieć, gdzie tę literówkę można poprawić Wojtek |
| Bartek
|
Posted: 15 Lut 2006 15:15:28 NIc ci nie umkneło, ale ja jestem studentka zarzadzania a nie informatyki,
dlatego ankieta nie jest doskonala, ale da sie ja wypelnic. Pozdrawiam PL ROTFL. Wstyd studentko, oj wstyd. |
| Michal Jankowski
|
Posted: 15 Lut 2006 17:39:25 Jestem absolwentką Akademi
^^^ Raz. Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania.
^^^ ^^^ ^^^^ Dwa, trzy i cztery. W czercu
^^^ Pięć. dostałam absolutorium.
I przez 8 miesięcy balowałam. Fajnie macie. MJ |
| esos
|
Posted: 15 Lut 2006 18:42:12 Jestem absolwentką Akademi Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania.
gorniczo-hutnicza orkiestra deta... ..robi nam.. PA PA RA RAAAAAAAAAAAAAA.. PA PA RA RAAAAAA... z muzycznymi pozdrowieniami esos |
| Phantom
|
Posted: 15 Lut 2006 19:28:28 Patrycja Lelek: Nie da rady wśród województw nie występuje śląskie.. :( , jest natomiast
"ląskie" jakaś reforma administrcyjna mi umknęła? WTF? NIc ci nie umkneło, ale ja jestem studentka zarzadzania a nie informatyki, dlatego ankieta nie jest doskonala, ale da sie ja wypelnic. Pozdrawiam PL Faktycznie, doskonała nie jest. Jeśli to do magisterki proponowałbym ją dać promotorowi bądź odpowiedniemu wykładowcy do poprawienia. Nie piszę tego złośliwie, ale choć sam w tym dobry nie byłem widzę tam kilka błędów - a po kiego mają się głąby ekhm... znaczy komisja :) na obronie czepiać??. A co do strony informatycznej, to całkiem nieźle, ale niech to obejrzy ktoś kto się zna bo po wypełnieniu wyrzuciło mi 3 błędy, szkoda by było żeby się zapisywały uszkodzone wyniki i dane. BTW jaka uczelnia?? |
| Phantom
|
Posted: 15 Lut 2006 19:30:13 Wojciech Kulesza: Rozumiem, że trzeba co najmniej magisterium z informatyki, aby wiedzieć,
gdzie tę literówkę można poprawić Nie, ale mimo wszystko od babrania się w PHP są ci od informatyki a nie zarządzania... |
| Phantom
|
Posted: 15 Lut 2006 19:31:18 Phantom: BTW jaka uczelnia?? Ups... sorki nie doczytałem ;-) |
| zyli
|
Posted: 16 Lut 2006 08:30:17 Jestem absolwentką Akademi
^^^ Raz. Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania.
^^^ ^^^ ^^^^ Dwa, trzy i cztery. W czercu
^^^ Pięć. dostałam absolutorium.
I przez 8 miesięcy balowałam. Fajnie macie. MJ Jankowski - złośliwy z Was gość. Macie szczęście, że nie chce mi się googlować za Waszymi postami i walnąć je tu jako kontrargument. A tak a propos - znacie coś nt. belek w oku? Pozdrawiam. Zygmunt |
| Xena
|
Posted: 16 Lut 2006 12:42:07 Witam
Jestem absolwentką Akademi Góniczo Hutniczej Wydział Zarządzania. W czercu dostałam absolutorium. Pozostaje tylko napisanie pracy magisterskiej. Jej temat to "Sposoby zwalniania pracowników w Polsce". Aby ją napisać potrzebuję pomocy. Ludzie o dobrym sercu muszą wypełnić mi ankietę w necie. Ankieta jest anonimowa, część pól nie jest obowiązkowa. Bardzo prosze o wypełnienie tej ankiety. Oto link do ankiety http://eit.agh.edu.pl/~mlelek/mgr.php Chciałam pomóc ale wywala mi błędy i nie jestem w stanie dokończyć ankiety ;-( Notice: Undefined index: zwo_zachowanie_osoby_przekazującej in /export/home/students/2000/mlelek/public_html/mgr.php on line 188 Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /export/home/students/2000/mlelek/public_html/mgr.php on line 188 pozdrawiam Tatiana |
| kaczorD
|
Posted: 16 Lut 2006 15:13:21 Nie da rady wśród województw nie występuje śląskie.. :( , jest natomiast
"ląskie" jakaś reforma administrcyjna mi umknęła? WTF? Luuuuudzie.... ale niektorzy są uperdliwi... |
| jazg
|
Posted: 16 Lut 2006 16:32:14 :: NIc ci nie umkneło, ale ja jestem studentka zarzadzania a nie :: informatyki, dlatego ankieta nie jest doskonala, ale da sie ja :: wypelnic. :: Pozdrawiam PL :: : : ROTFL. Wstyd studentko, oj wstyd. Czego wstyd? Że jej ktoś zrobił literówkę? Przecież sama nie pisała ankiety. To wam powinno być wstyd, że zamiast pomóc i wypełnić ankietę, czepiacie się. |
| Nick(i)
|
Posted: 16 Lut 2006 17:36:56 on 2006-02-15 15:57 Wojciech Kulesza said something like this: Rozumiem, że trzeba co najmniej magisterium z informatyki, aby wiedzieć,
gdzie tę literówkę można poprawić nie, mgr informatyki trzeba miec zeby nie popełniać blędów :) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.589 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |