| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / burza |
| Autor | Wiadomość |
| Slawka
|
Posted: 22 Lip 2006 19:28:44 Od 24 godzin nie mogę dodzwonić się do bliskiej osoby w Bydgoszczy. Słychać komunikat: "abonent chwilowo niedostępny". Czy to efekt tej burzy? |
| elowa
|
Posted: 22 Lip 2006 20:04:52 Od 24 godzin nie mogę dodzwonić się do bliskiej osoby w Bydgoszczy.
Słychać komunikat: "abonent chwilowo niedostępny". Czy to efekt tej burzy?
Zadzwon na informacje - jesli znasz numer, adres, i nazwisko - to udziela Ci informacji. Ostatnio to cwiczylam i okazalo sie, ze ktos zlikwidowal telefon. Moze u Twoich bliskich zle odlozona sluchawka... Pozdrawiam elowa |
| Wasiuk
|
Posted: 13 Cze 2007 20:47:44 A na Witosa (os. Pieczewo) nie było przez jakiś czas prądu także wrażenia niezapomniane... Przemek |
| ptu
|
Posted: 13 Cze 2007 21:39:23 A na Witosa (os. Pieczewo) nie było przez jakiś czas prądu także wrażenia niezapomniane... Przemek Pare fotek z Pieczewa (okolice Wiotsa i Kubusia Puchatka) wrzucilem tutaj: http://www.pieczewo13go.jpg.pl Wrazenia niezapomniane... szczegolnie dla ludzi ktorzy maja w tych blokach piwnice i garaze :( Oby nigdy wiecej... ptu |
| jarek
|
Posted: 13 Cze 2007 22:29:36 A na Witosa (os. Pieczewo) nie było przez jakiś czas prądu także wrażenia niezapomniane... Przemek Pare fotek z Pieczewa (okolice Wiotsa i Kubusia Puchatka) wrzucilem tutaj: http://www.pieczewo13go.jpg.pl Wrazenia niezapomniane... szczegolnie dla ludzi ktorzy maja w tych blokach piwnice i garaze :( Oby nigdy wiecej... a w centrum tylko troszke pohukalo ;-) fakt ze mocno ale - szkod u mnie zadnych ("trojkat bermudzki" - w policji rejon ulic kosciuszki koperika partyzantow) |
| sq4ty
|
Posted: 13 Cze 2007 23:14:46 A jak krajobraz po bitwie u Was?
U mnie w okolicach Kołobrzeskiej właściwie spokój. Fajna burza, popatrzyłam sobie trochę na pioruny, bo kablówka chwilowo nie działała i nie było kawałka "Na Wspólnej" :). Powodzi chyba nie było, ale ja mało widzę od siebie z okna. Ale słyszałam, że na Sikorskiego też zrobiła się wilgachna kałuża. Maja |
| dips
|
Posted: 14 Cze 2007 07:11:56 A na Witosa (os. Pieczewo) nie było przez jakiś czas prądu także wrażenia
niezapomniane... Przemek Pare fotek z Pieczewa (okolice Wiotsa i Kubusia Puchatka) wrzucilem tutaj: http://www.pieczewo13go.jpg.pl Wrazenia niezapomniane... szczegolnie dla ludzi ktorzy maja w tych blokach piwnice i garaze :( Oby nigdy wiecej... jak patrzę na te spartaczone garaże, to aż mi żal tych biednych ludzi. przecież stojące tam samochody jeśli nie miały AC to są w takiej samej sytuacji jak przy powodzi - blachy pordzewieją, pół osprzętu silnika do wymiany, wnętrze jeśli się nie da osuszyć to do wymiany... masakra. i to za supermega garaże, za które się płaci zazwyczaj 10% ceny mieszkania... |
| sq4ty
|
Posted: 15 Cze 2007 15:43:22 Ale teraz leje na nagórkach ... sorki bije grad. Hmmm pewnie znowu kogoś
zaleje ... :( U mnie padał grad wielkości solidnej fasoli. Jeszcze chyba takiego nie widziałam. Maja |
| Wodz
|
Posted: 15 Cze 2007 15:50:02 U mnie padał grad wielkości solidnej fasoli. Jeszcze chyba takiego nie
widziałam. U mnie tak samo. Dobrze, że nie byłem na dworzu, bo jak bym taką rozpędzoną "fasolką" dostał ... Pomyśleć, że gdzieś pada grad wielkości piłeczki pimpongowej lub jajka chyba kurzego. Najgorsze, jest to, że przez ocieplenie (z ludzkiej lub/i naturalnej winy) takie gwałtowne burze będą coraz częściej. |
| PlaMa
|
Posted: 15 Cze 2007 18:47:49 Ale teraz leje na nagórkach ... sorki bije grad. Hmmm pewnie znowu kogoś
zaleje ... :( To pryszcz. Wracałem chwilę po tym gradobiciu z kortowa, szedłem tym chodnikiem od strony stacji paliw, bo od strony jednostki całkowicie zalany. Na jezdni jedna wielka kałuża i nagl ejakiś sku***syn prawie mnie na chodniku rozjechał zapiep***jąc 40km/h bo nie chciał przez kałużę jechać. Żebym zdążył komórkę wyciągnąć i poj**a pstryknąć to by miał gliny na tyłku... Wieśniaki z samochodami od rodziców :/ pozdrawiam. PlaMa |
| jarek
|
Posted: 15 Cze 2007 19:06:00 Ale teraz leje na nagórkach ... sorki bije grad. Hmmm pewnie znowu kogoś
zaleje ... :( To pryszcz. Wracałem chwilę po tym gradobiciu z kortowa, szedłem tym chodnikiem od strony stacji paliw, bo od strony jednostki całkowicie zalany. Na jezdni jedna wielka kałuża i nagl ejakiś sku***syn prawie mnie na chodniku rozjechał zapiep***jąc 40km/h bo nie chciał przez kałużę jechać. Żebym zdążył komórkę wyciągnąć i poj**a pstryknąć to by miał gliny na tyłku... wystarczylo spisac nr rej - i zadzwonic na policje i oni musza takiego scignac - a juz jakbys mial swiadka i cos cie ochlapal - to juz calkiem ;-) |
| PlaMa
|
Posted: 15 Cze 2007 19:29:12 wystarczylo spisac nr rej - i zadzwonic na policje i oni musza takiego
scignac - a juz jakbys mial swiadka i cos cie ochlapal - to juz calkiem ;-) niestety gdy pstryknąłem fotkę był za daleko :( Z miłą chęcią bym zadzwonił po panów w niebieskim :/ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4077bdc1a8a56016.html pozdrawiam. PlaMa |
| jarek
|
Posted: 15 Cze 2007 19:32:03 wystarczylo spisac nr rej - i zadzwonic na policje i oni musza takiego
scignac - a juz jakbys mial swiadka i cos cie ochlapal - to juz calkiem ;-) niestety gdy pstryknąłem fotkę był za daleko :( Z miłą chęcią bym zadzwonił po panów w niebieskim :/ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4077bdc1a8a56016.html pozdrawiam. PlaMa czy ja dobrze widze ze to na wysokosci radaru ?? |
| PlaMa
|
Posted: 15 Cze 2007 19:42:56 czy ja dobrze widze ze to na wysokosci radaru ??
całą długość chodnika tam jechał... od tej śmiesznej zatoczki aż po stacje paliw. pozdrawiam. PlaMa |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.399 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |