| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / przyciemnianie szyb |
| Autor | Wiadomość |
| SS
|
Posted: 29 Maj 2006 15:45:19 Witam! Czy zna ktoś jakiś serwis w Bydgoszczy (lub okolicy) zajmujący się przyciemnianiem szyb? |
| sandman
|
Posted: 29 Maj 2006 16:40:05 Użytkownik SS napisał: Witam!
Czy zna ktoś jakiś serwis w Bydgoszczy (lub okolicy) zajmujący się przyciemnianiem szyb? Fordońska na przeciwko galerii sandman |
| Bartosz Augustyniak
|
Posted: 29 Cze 2008 17:15:00 Przyciemniał ktoś gdzieś w Łodzi ostatnio szyby? Chodzi mi przyciemnienie tylnich szyb żeby dzieciakowi tak nie świeciło po oczach. Orginalne roletki kosztują makabrycznie dużo, a uniwersalne są za małe i odpadają stad ten pomysł. Gdzie się można zgłosić (żeby nie sprartolili) w tej sprawie i z jakimi kosztami się liczyć (chciałbym srebrną folię pod lakier)? W sumie wyjdzie 5 szybek bo mam takie małe trojkąciki z tyłu |
| Jacek Rudowski
|
Posted: 29 Cze 2008 17:28:16 Gdzie się można zgłosić (żeby nie sprartolili) w tej sprawie i z jakimi
kosztami się liczyć (chciałbym srebrną folię pod lakier)? W sumie wyjdzie 5 szybek bo mam takie małe trojkąciki z tyłu Jakis czas temu zakladalem folie w zakladzie szklarskim (samochodowym oczywiscie) na Pojezierskiej przy al. Wlokniarzy prawie. Folia 3M - warto chyba sie wykosztowac na nieco lepsza, zeby potem nie bylo problemow. Robota byla porzadna, zadnych babelkow powietrza itp. Co do obecnych cen sie oczywiscie nie wypowiem, bo ich nie znam. Ale moze warto zajrzec i pogadac z nimi. Pozdrawiam |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |